Belépés
Egy hét alatt háromszor razziáztak egy fővárosi szórakozóhelyen
...
Az V. kerületi, Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyre péntek reggel mentek be a rendőrök és 19 emberrel szemben intézkedtek, közülük hatot kábítószer-birtoklás gyanúja miatt elő is állítottak.
A rendőrök a szórakozóhelyen több embernél is kábítószergyanús anyagot találtak, ezeket lefoglalták. Az előállított személyekkel szemben, akiknél a kábítószer-gyorsteszt pozitív ered...
2019-04-19 13:11:18
Ingyenes MR- és CT-vizsgálatokon vehetnek részt az V. kerületi állandó lakosok
...
Az egészségügyi intézkedés Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz-KDNP) polgármester előterjesztése alapján született - írta a belvárosi önkormányzat az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mindkét gép az V. kerületben lesz elérhető, az önkormányzat "az állandó lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen ott élő, 14. életévüket betöltött lakosok vizsgálati költségeit vállalja át é...
2019-04-18 17:01:31
Tarlós: uniós kötöttség a dugódíj bevezetése
...
Tarlós István a napokban a kérdésben megjelent hírekre reagálva emlékeztetett: tíz évvel ezelőtt eldőlt kötelezettségről van szó. Nem a kormány és a városvezetés "valós vagy virtuális vitája" a lényeg, ennek nincs relevanciája. Van egy kötöttség, amiben az unió Budapesttel "tulajdonképpen türelmes", és nem az a vita tárgya, hogy akar-e valaki dugódíjat vagy nem. Ez egy elvi l...
2019-04-18 16:52:15
Karácsony Gergely a stockholmi mintát követné a dugódíj ügyében
...
Karácsony Gergely csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, a svéd fővárosban először fejlesztették a közösségi közlekedést és P+R parkolókat építettek, majd átmenetileg behajtási díjat vezettek be a belvárosban, végül pedig népszavazáson kérdezték meg az embereket arról, hogy a behajtási díj maradjon-e később is.
Stockholmban ennek köszönhetően a világ egyik le...
2019-04-18 15:21:41
Katolikus és ortodox püspökök is elítélik a Kuropatyi .....
Az 1930-40-es években lezajlott sztálinista népirtás áldozatainak emlékére hívő emberek kereszteket állítottak azon a helyen, ahol a szovjet titkosrendőrség a térség legnagyobb kivégzőtáborát működtette. A minszki kormányzat a tömegsírok föltárása után sem épített ki emlékhelyet az áldozatok tiszteletére, sőt Lukasenko elnök ígéretét beváltva, április első napjaiban buldózere...
2019-04-15 23:47:37
Elítéltek négy férfit a népligeti erőszak ügyében
...
A Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú, a nap folyamán kihirdetett ítéletében "a sértett védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérlete" miatt a másodrendű vádlottat 4 év fegyházbüntetésre ítélte.
Úgy folytatták: a többi vádlott a bűncselekményt bűnsegédként követt...
2019-03-25 19:11:02
Budapesti biotechnológiai parkról szóló szándéknyilatkozatot írtak alá
...
Merkely Béla, a SE rektora történelmi, ipar- és tudománytörténeti pillanatnak nevezte a tudáspark létrehozásáról szóló szándéknyilatkozat aláírását, amely új korszakot nyit az egyetemek, a tudomány és a felsőoktatás történetében, és közös ügye a magyar felsőoktatásnak, a versenyképes tudásgazdaságnak, és a magyar tudománytörténetnek is.
Kitért arra: az orvos- és egészsé...
2019-03-25 16:01:45
Letartóztatták a terrorizmus gyanúja miatt elfogott szír férfit
...
Ibolya Tibor a közleményében felidézte, pénteken a Fővárosi Nyomozó Ügyészség nyomozó ügyészei a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével őrizetbe vettek egy szír férfit és gyanúsítottként hallgatták ki minősített emberölés bűntettével elkövetett terrorcselekmény bűntette és terrorcselekmény előkészülete miatt.
A Fővárosi Nyomozó Ügyészség indítványt tett a g...
2019-03-24 13:22:31
Több mint háromszázan neveztek az idei Tavaszköszöntő futóversenyre
...
Király Nóra azt mondta, a futóversenyre évről évre egyre többen jelentkeznek, idén rekordszámú nevezés érkezett.
Újbuda Önkormányzata fontosnak tartja a rendszeres testmozgást, ezért építették a futópályát - hangsúlyozta, hozzátéve, a XI. kerület más pontjain is vannak sportolási lehetőséget nyújtó létesítmények.
A Ficsak, az Összefogás XI. Sportegyesület és a Gaz...
2019-03-23 11:11:59
Bombák kiemelése - Ma hatástalanítják a Budafokon talált robbanótesteket, útlezárások lesznek
...
A két, egyenként egytonnás amerikai bombát tavaly ősszel találták meg a Dunában.
A fővárosi kormányhivatal korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a rendőrség a művelet idejére egy kilométeres körben biztonsági okból kiürítteti a városrészt, lezárja a 6-os utat, a Kelenföld-Érd és Alsó-Tárnok közötti vasúti szakaszon pedig szüneteltetik majd a közlekedést.
A kiürítend...
2019-03-23 07:04:35
1 2 3 ................799 800 ........1198 1199 .........1597 1598 1599 
Címkék: Ingyenes MR-, Karácsony Gergely, Kossuth Lajos, Szentgyörgyvölgyi Péter, Tarlós István, Pesti Központi Kerületi Bíróság, Merkely Béla, Ibolya Tibor, Fővárosi Nyomozó Ügyészség, Terrorelhárítási Központ, Király Nóra, Újbuda Önkormányzata, Összefogás XI, fővárosi szórakozóhelyen, dugódíj bevezetése, stockholmi mintát, dugódíj ügyében, népligeti erőszak, terrorizmus gyanúja, idei Tavaszköszöntő, szórakozóhelyen több, előállított személyekkel, egészségügyi intézkedés, belvárosi önkormányzat, állandó lakóhellyel, kérdésben megjelent, unió Budapesttel, svéd fővárosban, közösségi közlekedést, embereket arról, világ egyik, szovjet titkosrendőrség, térség legnagyobb, minszki kormányzat, tömegsírok föltárása, áldozatok tiszteletére, sértett védekezésre, másodrendű vádlottat, többi vádlott, bűncselekményt bűnsegédként, tudáspark létrehozásáról, felsőoktatás történetében, magyar felsőoktatásnak, versenyképes tudásgazdaságnak, közleményében felidézte, szír férfit, futóversenyre évről, rendszeres testmozgást,
© 2013 TVN.HU Kft.