|
|
|
... hozzáadom a gombát. Borssal, pirospaprikával fűszerezem (sózni nem biztos, hogy kell!) Fedő alatt puhára párolom.Ha visszasült zsírjára, akkor meghintem liszttel, majd felengedem kevés vízzel kikevert tejföllel, néhány percig ezzel is párolom, majd meghintem a vágott petrezselyemmel. Párolt rizs illik hozzá.
#116
2010. augusztus 20. 10:04
Előzmény Jagyugya Jáno... |
2014-05-28 22:33:50 |
|
|
|
|
|
|
... kínoz öntudat,
heverni a sárban a nap alatt.
Jó volna - óh, de nehéz a szívem! -
átszűrni magam az elemeken,
hisz csoda-balzsam a puha sár,
mit esőből s porból kever a nyár:
óh , elaludni a föld vegyész
kezében, úgy, hogy az ébredés
kihagyja a bűnt, embert - s virág
lenni csak, pipacs szarkaláb,
vagy legfeljebb a tanyai ház... |
|
2013-09-30 00:32:48 |
|
|
|
|