|
|
|
... bors.
Elkészítése:
Pároljuk meg a zöldbabot, majd csepegtessük le, rakjuk egy salátástálba. Adjuk hozzá a felszeletelt koktélparadicsomot és a retket. Készítsük el a dresszinget: az olívaolajban keverjük el a sót, a borsot, a feldarabolt olajbogyókat és a felaprított petrezselymet, majd adjuk a salátához.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/az-idosk ori-... |
2024-04-09 22:21:34 |
|
|
|
|
|
|
... lime,
ízlés szerint só és bors.
Elkészítése:
A mártogatós elkészítéséhez turmixra vagy botmixerre lesz szükségünk. Tegyük egy tálba a sajtot, adjuk hozzá a tejfölt, majd keverjük simára. Adjuk hozzá a megmosott, alaposan lecsepegtetett és nagyon apróra vágott fűszernövényeket és hagymát, a lime levét és ízlés szerint sót és borsot, majd botmixerrel alaposan d... |
|
2024-03-09 20:18:13 |
|
|
|
|
|
|
... bors;
extraszűz olívaolaj;
egy kisebb csokor petrezselyem.
Elkészítése:
Mossuk meg és szeleteljük fel a paprikákat. A petrezselymet mossuk meg és aprítsuk fel. Keverjük össze az olívaolajat, a sót, a borsot, a petrezselymet, és az egészet adjuk hozzá az összekevert salátához.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/az-antim ikrobialis-hatasokkal-... |
2024-03-03 21:55:02 |
|
|
|
|
|
|
... mellékhatása is lehet a jódtartalma miatt.
Naponta fogyaszthatjuk főve vagy nyersen salátának, de mindennapi fő eledelünk nem lehet. Ha kúraszerűen szeretnénk fogyasztani, legjobb ha keverjük zellerrel, sárgarépával, mely hasonló hatással van a szervezetünkre.
A savanyú káposzta fokozza a gyomorsav termelődését, ezért gyomor és nyombélfekély, vesebaj, valami... |
|
2024-02-17 21:36:45 |
|
|
|
|
|
|
... karikázzuk fel, majd tegyük egy salátástálba. Adjuk hozzá a megmosott és összetépkedett fejessaláta-leveleket, majd a felszeletelt paprikát és lila hagymát is. Készítsük el a dresszinget: keverjük össze az olívaolajat a balzsamecettel, a sóval és a borssal, majd keverjük a salátához.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/az-egyik -legjobb-teli-vitaminforrasa-porehag yma-po... |
|
2024-01-26 20:58:43 |
|
|
|
|
|
|
... méz.
Elkészítése:
Pároljuk meg a kelbimbót enyhén sós vízben, majd várjuk meg amíg kihűl, negyedeljük fel és tegyük egy salátástálba. Vágjuk apróra a mogyoróhagymát és adjuk a kelbimbóhoz. Keverjük össze a mézet, a mustárt és a citromlevet, és adjuk a salátához. Pirítsuk meg a diót, és szórjuk a saláta tetejére.
... |
2024-01-10 05:47:07 |
|
|
|
|
|
|
... méz.
Elkészítése:
Pároljuk meg a kelbimbót enyhén sós vízben, majd várjuk meg amíg kihűl, negyedeljük fel és tegyük egy salátástálba. Vágjuk apróra a mogyoróhagymát és adjuk a kelbimbóhoz. Keverjük össze a mézet, a mustárt és a citromlevet, és adjuk a salátához. Pirítsuk meg a diót, és szórjuk a saláta tetejére.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/a-par... |
2024-01-07 21:54:12 |
|
|
|
|
|
|
... víz.
Így készítsd:
A lisztet egy tálba tesszük, mehet bele a cukor és az élesztő is. Keverjük össze.
Ezután mehet bele a tojás, a felolvasztott zsír, a narancs reszelt héja, valamint a langyos tej. Összegyúrás után fél órán át pihentetjük.
A d... |
2023-12-19 17:52:40 |
|
|
|
|
|
|
... joghurt,
egy citrom leve,
egy csokor petrezselyemlevél.
Elkészítése:
Szedjük rózsáira a karfiolt és pároljuk meg. Főzzük porhanyósan puhára a csicseriborsót is. Közben keverjük el a joghurtot a citrom levével, az olívaolajjal, adjuk hozzá a lereszelt fokhagymát, a sót és a borsot. Miután megfőtt a borsó és a karfiol, szűrjük le és hagyjuk kihűlni, majd ... |
2023-12-11 00:07:27 |
|
|
|
|
|
|
... dió.
Elkészítése:
Mossuk meg a gyümölcsöket, a szőlőt szedegessük le a fürtről, a szilvát magozzuk ki és vágjuk kisebb darabokra. Tegyük a gyümölcsöket egy salátástálba. Készítsük el a dresszinget: Keverjük össze az olívaolajat, a mézet, a fél citrom levét, a sót és a borsot, majd öntsük a salátára. A salátára kerül még a felkockázott sajt és a pirított dió is.... |
2023-11-17 21:51:28 |
|
|
|
|