Belépés
A quinoa- és elkészítése
... magokat 5-10 percig, néha keverjük meg, majd fedővel letakarva hagyjuk állni további 5-10 percig, hogy magába szívja a maradék vizet. Ha úgy látjuk, hogy a quinoa nagyon elfőtte a levét, egy keveset adjunk még hozzá.

Quinoa receptek
A quinoa elkészítése egyszerű, mivel bármilyen zöldséggel, gyümölccsel és más magvakkal is kombinálható élelmiszer. Annak, aki még...
2022-06-28 23:48:54
Testszag ellen - természetesen
... ecetet is bevethetjük a probléma megoldásának érdekében. Az ecet csökkenti a test pH-értékét, így csökkentve a baktériumok elszaporodásának esélyét. Az ecetet alkalmazhatjuk úgy is, hogy egy keveset öntünk a fürdővizünkbe, de az is jó megoldás, ha a hónaljat kenjük be víz és ecet keverékével.

A citrom és a szódabikarbóna keveréke is sokat segíthet a kellemetlen testszag...
2022-06-28 13:49:06
Ha hiszel benne
... halálát. Higgyen gróf uram. Higgyen.- s azzal otthagyta , remélve ,hogy az úr halotta mit mondott néki.
Ekkor Berke Pista is odalépett az úrhoz, s szólott.
- Aluggyék gróf úr egy keveset, oszt hajnalba megint itt legyünk mind, onnet folytassuk,ahun máma abbahagytuk.
Erre felkapta a gróf is a fejit.
- Igazán visszagyösztök?
- Ha az én gyerekem vóna kint, va...
2021-08-22 15:46:37
Szeretettel köszöntjük a PEDAGÓGUSOKAT!
... remegett

Jankovich Ferenc: TANÍTÓNKNAK


Mi már tőled sokat kaptunk,
de tőlünk te keveset,
az arcodból, a hangodból
sugárzik a szeretet.

Fogadd tőlünk ezt a csokrot,
mit kötött a szeretet,
hála-hála mindig hála...
2021-06-05 21:45:03
Az Urat imádd!
... nem tudnak betelni vele. Soha nem elég nekik az amennyivel rendelkeznek. Részben ez az oka annak, hogy a gazdagok nehezen mennek be az Isten országába (Mk 10,23). Még akkor is amikor egy keveset kiosztanak a vagyonukból, ők ezt nyilvánosan teszik, hogy elismerést, dicséretet, dicsőséget kapjanak másoktól.
Jézus ezt mondja a Lk 16,13-ben:

,,Egy szolga sem szol...
2021-05-04 07:43:05
Szem alatti sötét karikákra
... teáskanál kihűlt zöld teát, adjunk hozzá 3 teáskanál Aloe vera gélt, 1,5 teáskanál jojobaolajat, 1,5 teáskanál rózsavizet és pár csepp E-vitamin-olajat, majd öntsük az egészet egy tégelybe. Egy keveset kenjünk a szemünk alatti bőrrészre, majd hagyjuk rajta negyedórán keresztül, aztán alaposan mossuk le. A tégelyt tartsuk hűtőszekrényben és 2 hét alatt használjuk el.
Forrás : ...
2021-05-02 20:48:58
Hogyan vegyük rá magunkat a vízivásra?
... koncentrációképesség.

Hogyan vegyük rá magunkat a vízivásra? Mit tegyünk, hogy egyre több vizet fogyasszunk az egészségtelen üdítők és energiaitalok helyett? A vízivást is meg kell tanulni, és ha eddig csak keveset ittunk, akkor hozzá kell magunkat szoktatni. Eleinte csak hígítsuk egyre több vízzel az italainkat, hiszen így lassan, fokozatosan át tudunk állni a víz fogy...
2020-11-17 22:08:25
A SÓSBORSZESZ gyógyhatásairól
... nyugtatóan hat nemcsak a testre, de a lélekre is. Sósborszesszel eredményesen kezelhetők az izom- és ízületi fájdalmak, valamint az idegfájdalom. Fáradtság esetén cseppentsünk belőle egy keveset a tenyerünkbe, majd masszírozzuk a tarkónkba és a halántékunkba.

A sósborszesz gyógyító hatása
A sósborszeszt főként bedörzsölésre használhatjuk. Az alkohol pillanatok ala...
2020-10-13 21:39:48
Otthoni gyógymódok magas vérnyomás ellen
... megakadályozza a vérlemezkék felhalmozódását a vérben.

Cayenne paprikát adhatunk gyümölcs- vagy zöldségsalátákhoz, vagy egy csipetnyit levesekhez. Mivel ez a paprika igen erős, elég egy keveset felhasználni belőle.

8, Vöröshagyma
A vöröshagyma a benne lévő antioxidáns flavonol, a kvercetin segítségével csökkenti a vérnyomást.

Igyekezzünk m...
2020-10-07 00:09:39
A sósborszesz
... nyugtatóan hat nemcsak a testre, de a lélekre is. Sósborszesszel eredményesen kezelhetők az izom- és ízületi fájdalmak, valamint az idegfájdalom. Fáradtság esetén cseppentsünk belőle egy keveset a tenyerünkbe, majd masszírozzuk a tarkónkba és a halántékunkba.

A sósborszesz gyógyító hatása
A sósborszeszt főként bedörzsölésre használhatjuk. Az alkohol pillanatok alat...
2020-08-11 06:46:53
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Ekkor Berke Pista, Jankovich Ferenc, maradék vizet, quinoa nagyon, keveset adjunk, quinoa elkészítése, probléma megoldásának, ecet csökkenti, test pH-értékét, baktériumok elszaporodásának, ecetet alkalmazhatjuk, keveset öntünk, hónaljat kenjük, szódabikarbóna keveréke, kellemetlen testszag, amennyivel rendelkeznek, gazdagok nehezen, keveset kiosztanak, keveset kenjünk, szemünk alatti, tégelyt tartsuk, egészségtelen üdítők, sósborszesz gyógyító, sósborszeszt főként, alkohol pillanatok, vérlemezkék felhalmozódását, csipetnyit levesekhez, paprika igen, keveset felhasználni, benne lévő, kvercetin segítségével, elszaporodásának, gyógyhatásairól, hűtőszekrényben, felhalmozódását, megakadályozza, sósborszesszel, szódabikarbóna, alkalmazhatjuk, visszagyösztök, egészségtelen, energiaitalok, fürdővizünkbe, bedörzsölésre, pedagógusokat, természetesen, használhatjuk, halántékunkba, sósborszeszt, felhasználni, rendelkeznek, megoldásának, kombinálható, jojobaolajat, cseppentsünk, idegfájdalom, masszírozzuk, eredményesen,
© 2013 TVN.HU Kft.