Belépés
Az orosz alsóház elnöke alkotmánymódosítást javasolt
... hatalmi ágak egyensúlyát meg nem bontó, "célzott" módosítások szükségességéről írt, és nem tett említést az elnöki utódlás kérdéséről, a sajtóban megjelent vélemények azonban Vologyin kezdeményezését összefüggésbe hozták azzal, hogy Vlagyimir Putyin elnöknek 2024-ben lejár a mandátuma, és ezt követően már nem választhatják újra.
A Bloomberg amerikai hírügynökség a hónap folya...
2019-07-17 19:12:36
június 1-je a gyermek Jézus ünnepe legyen!
Az 1Úton Nemzetközi Zarándoknappal támogatni kívánjuk Böjte Csaba testvér kezdeményezését!🎊
Aláírásoddal támogasd Te is, hogy június 1-je a gyermek Jézus ünnepe legyen! Legyen a gyermekeknek igazi ünnepe!
Zarándokoljunk együtt közös céljainkért!

Videó

.................
2019-07-17 18:02:53
A helyi termékeket is népszerűsíti a 18. Partiumi Magyar Napok
... Magyar Napokon mutatják be a Szatmári Termék védjegy létrehozásáról szóló projektet. Magyar Lóránd, a Romániai Magyar Demokrata Szövet...
2019-07-16 17:12:15
EU-tisztújítás - Az Európai Néppárt támogatja Ursula von der Leyen megválasztását
... Európát képviseli, mint ő.
"Közösen valósítjuk meg a jelölt ígéreteit" - fogalmazott.
Weber előremutatónak nevezte Von der Leyen tervét arra, hogy az EP is jusson jogszabály-kezdeményezési jogkörhöz, valamint a csúcsjelölti rendszer tervezett továbbfejlesztését. Hozzátette: lejárt a háttérmegállapodások ideje.
Iratxe García Pérez, az EP szociáldemokrata frakciójának...
2019-07-16 15:12:12
Több mint negyven fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján
...
A kezdeményezés célja a kezdetektől az volt, hogy megismertesse a magyar fürdőket és fürdőkultúrát a hazai és a nemzetközi nagyközönséggel - emlékeztetett a szervezet elnöke.
Beszámolt arról is, hogy évről évre nő az esemény látogatóinak száma, tavaly meghaladta a 40 ezer főt.
A 10. évfordulóját ünneplő Strandok éjszakájához idén olyan fürdők, uszodák, strandok szá...
2019-07-16 13:21:48
Fülöp Attila: a kormány elkötelezett az akadálymentesítés és a fogyatékkal élők munkához jutásának támogatásába
... munkaképességű embereket foglalkoztat és a mindennapi élethelyzetekben a növeli hozzáférhetőséget - jelezte. Elmondta azt is, hogy a Széchenyi 2020 program 470 millió forinttal támogatta a kezdeményezést.
Fülöp Attila beszámolt róla, hogy 2010 és 2018 között 18-ról 48 százalékra nőtt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása. Mintegy 4 milliárd forintos támogatásból va...
2019-07-16 12:52:00
Brexit - Bírósági úton akadályozná meg a parlamenti beleszólás nélküli rendezetlen kilépést egy civil aktivista
... érne fel.
Hozzátette: célja a brit alkotmányosság központi elemének, a parlament szuverenitásának megvédése.
Cáfolta, hogy politikai meggondolások vezérelnék, kijelentve: kezdeményezése nem a Brexit-folyamat kimenetelének megváltoztatására irányul, hanem arra, hogy a parlamentnek beleszólása legyen a kilépés mikéntjébe.
Gina Miller megbízásából az egyik legnevesebb ...
2019-07-14 15:51:36
Illegális bevándorlás - Önkéntes befogadást szorgalmaz a német külügyminiszter
...
A szociáldemokrata politikus a Német Szociáldemokrata Párthoz (SPD) köthető lapcsoportnak adott nyilatkozatában Maas szerint Németországnak kell a kezdeményezés élére állnia.
"Tovább kell lépnünk azokkal a tagállamokkal, amelyek készek menedékkérőket befogadni, és a többi tagállam is bármikor csatlakozhat" - tudatta a német külügyminiszter, aki szerint az önként jelentke...
2019-07-14 10:21:19
Megkezdődött Szentendrén a Solar Decathlon Europe 2019 innovációs házépítőverseny
... László innovációs és technológiai miniszter elmondta, hogy minisztériuma azért támogatta hárommilliárd forinttal a verseny megrendezését és egy mintaház park létrehozását, mert a kezdeményezés a kormány számos gazdaságpolitikai célkitűzését szemlélteti, és bizonyítja, hogy léteznek ipari-felsőoktatási együttműködésben megszülető mérnöki megoldások a globális problémákra.
Az I...
2019-07-12 14:31:24
Szijjártó: soha nem voltak olyan jók a magyar-kínai kapcsolatok, mint most
... diszkrimináció a nemzetisége miatt.
A tárcavezető felidézte: Magyarország volt az első EU-tagállam, amely aláírta az Egy övezet, egy út stratégiához kapcsolódó kétoldalú megállapodást, a kezdeményezésre "az új eurázsiai együttműködés alapjaként tekintünk". Európa érdeke a lehető legszorosabb és leghatékonyabb együttműködés Kínával - tette hozzá.
Mint mondta, a stratégia ...
2019-07-12 13:11:53
1 2 3 ....................742 743 ..........1114 1115 ...........1484 1485 1486 
Címkék: Partiumi Magyar Napok, Európai Néppárt, Fülöp Attila, Megkezdődött Szentendrén, Solar Decathlon Europe, Vlagyimir Putyin, Nemzetközi Zarándoknappal, Böjte Csaba, Magyar Napokon, Szatmári Termék, Magyar Lóránd, Romániai Magyar Demokrata Szövet, Iratxe García Pérez, Gina Miller, Német Szociáldemokrata Párthoz, orosz alsóház, gyermek Jézus, helyi termékeket, kormány elkötelezett, fogyatékkal élők, parlamenti beleszólás, civil aktivista, német külügyminiszter, magyar-kínai kapcsolatok, elnöki utódlás, sajtóban megjelent, hónap folya, 1Úton Nemzetközi, gyermekeknek igazi, jelölt ígéreteit, csúcsjelölti rendszer, kezdeményezés célja, magyar fürdőket, nemzetközi nagyközönséggel, szervezet elnöke, esemény látogatóinak, mindennapi élethelyzetekben, növeli hozzáférhetőséget, megváltozott munkaképességűek, brit alkotmányosság, parlament szuverenitásának, parlamentnek beleszólása, kilépés mikéntjébe, egyik legnevesebb, szociáldemokrata politikus, kezdeményezés élére, többi tagállam, önként jelentke,
© 2013 TVN.HU Kft.