Belépés
Koronavírus - Az EU véglegesen jóváhagyta az európai polgári kezdeményezések határidejének meghosszabbítását
... azon határidőket hosszabbítják meg, amelyek betartását a koronavírus-járvány hátráltathatta.
Hat hónappal meghosszabbodik a támogatói aláírások eredeti gyűjtési időszaka azon kezdeményezéseknél, amelyek esetében az 2020. március 11-én már folyamatban volt.
Ebbe a kategóriába tartozik a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által indított, a Kohéziós politika a régiók egyenlőségé...
2020-07-14 21:43:30
Audiovizuális kampánnyal ünnepli névadója születésének 125.évfordulóját a MOME
... animációval, több tucat interjúval és videóüzenettel, valamit az ezeket összefogó interaktív honlappal tiszteleg Moholy-Nagy eszméinek időtlen érvényessége előtt - áll a közleményben.
A kezdeményezés a magyar művészeti és kulturális élet olyan alakjait szólaltatja meg, mint Passuth Krisztina művészettörténész, Maurer Dóra képzőművész, Fabényi Julia, a Ludwig Múzeum igazgatója...
2020-07-14 12:02:19
Film készül a Líbiában lefejezett kopt vértanúkról
... mozifilm, amely azt mutatja be, hogy 2015-ben Líbiában dzsihadisták lefejeztek húsz kopt keresztényt és egy ghánai munkatársukat. II. Tavadrosz kopt ortodox pátriárka áldását adta a kezdeményezésre, amelynek megvalósítását a szalamuti egyházmegye kopt ortodox püspöke, Anba Pavnotiosz kíséri majd figyelemmel.
A szalamuti egyházmegye a közelmúltban közleményt adott ki, amelyben...
2020-07-13 18:22:32
Kreml: Putyin a Hagia Sophia-ügy társadalmi visszhangjára figyelmeztette Erdogant
...
Az orosz elnöki hivatal Putyin és Erdogan török kezdeményezésre létrejött telefonbeszélgetéséről kiadott tájékoztatása szerint a török államfő elmagyarázta, hogy továbbra is biztosítják a világcivilizáció ezen egyedülálló emlékművének látogathatóságát, mások mellett a külföldiek számára is, és meg fogják óvni a keresztény szentelményeket.
A két vezető nagyra értékelte a...
2020-07-13 16:22:40
Krónika 2. rész (napirend előtt)
... konzultáció világos képet ad arról, hogy melyek a magyarok által leginkább támogatott intézkedések - hangsúlyozta az államtitkár, aki hozzátette, az ellenzék folyamatosan támadja a kezdeményezést.
Határozathozatalok:
Az Országgyűlés a napirend elfogadását megelőzően 123 igen szavazattal, 13 nem ellenében hozzájárult ahhoz, hogy kivételes eljárásban tárgyalják a kormánypá...
2020-07-13 15:31:53
Új hajójáratokat indít a Dunakanyarban a Mahart
... indulnak hajók. A jegyár mindkét útvonalon 500 forint lesz, és az utazás megszakítható, ez lehetőséget nyújt a Dunakanyar felfedezésére.
A kormányszóvivő hozzátette, a Mahart kezdeményezése azért is jelentős, mert az idei nyaraláskor valószínűleg nagyon sokan belföldi úticélokat választanak, ezzel segítik a hazai turizmusból élő 400 ezer család megélhetését.
Völner Pál,...
2020-07-13 13:11:35
Kezdeményezz!
... azonnal tedd meg hitből, amit mondott, elhatározásaidat ne mérlegeld tovább! Amikor ingadozol, ha Isten valamit rád bízott, kegyelmi állapotod is veszélyben forog. Te magad ragadd meg a kezdeményezést, erős akarattal tedd meg most az első lépést és tedd lehetetlenné a visszafordulást! Égesd fel a hidakat magad mögött! "Meg akarom írni ezt a levelet", "ki akarom fizetni ezt az adós...
2020-07-12 20:12:02
Eresztvényben zárult a Muzsikál az erdő programsorozata vasárnap
... éve zajló sorozat eseményein, nemcsak lelkileg töltődhet fel, hasznos ismereteket is kaphat.
Szentpéteri Sándor megfogalmazta: a Muzsikál az erdő európai szinten is egyedülálló kezdeményezés, hatékonyságát pedig töretlen fejlődése is bizonyítja.
A Mátrából indulva mára országos, sőt kárpát-medencei rendezvénysorozattá nőtte ki magát, ahol Kossuth-díjas, Príma Primissima ...
2020-07-12 17:42:19
Varga Judit: folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése
...
Varga Judit azt írta: az Európai Parlament plenáris ülése megszavazta az európai polgári kezdeményezésekre vonatkozó rendeletmódosítást. A módosítás - többi között - a SZNT nemzeti régiókról szóló kezdeményezését is érinti.
Így - mint fogalmazott - "a koronavírus-járvány miatt ellhetetlenül aláírási folyamat" a kiesett idővel meghosszabbodik.
Varga Judit kiemelte: a...
2020-07-09 20:22:57
Koronavírus - Az EP jóváhagyta az európai polgári kezdeményezések határidejének meghosszabbítását
...
Az új szabályok szerint a koronavírus-járványra tekintettel hat hónappal hosszabbítják meg az aláírások eredeti gyűjtési időszakát azon kezdeményezéseknél, amelyek esetében az 2020. március 11-én már folyamatban volt.
Ebbe a kategóriába tartozik a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által indított, a Kohéziós politika a régiók egyenlőségéért és a regionális kultúrák fenntartha...
2020-07-09 20:22:36
1 2 3 ................781 782 ........1171 1172 ........1561 1562 1563 
Címkék: Hagia Sophia-ügy, Varga Judit, Székely Nemzeti Tanács, Passuth Krisztina, Maurer Dóra, Fabényi Julia, Ludwig Múzeum, Anba Pavnotiosz, Völner Pál, Szentpéteri Sándor, Príma Primissima, Európai Parlament, európai polgári, erdő programsorozata, támogatói aláírások, kategóriába tartozik, régiók egyenlőségé, ezeket összefogó, magyar művészeti, ghánai munkatársukat, szalamuti egyházmegye, közelmúltban közleményt, orosz elnöki, török államfő, világcivilizáció ezen, külföldiek számára, keresztény szentelményeket, magyarok által, ellenzék folyamatosan, napirend elfogadását, jegyár mindkét, utazás megszakítható, kormányszóvivő hozzátette, idei nyaraláskor, hazai turizmusból, első lépést, hidakat magad, erdő európai, kiesett idővel, aláírások eredeti, régiók egyenlőségéért, regionális kultúrák, látogathatóságát, világcivilizáció, elhatározásaidat, kezdeményezését, aláírásgyűjtése, szentelményeket, meghosszabbodik, kezdeményezésre, programsorozata, kezdeményezések, visszafordulást, kezdeményezése, kormányszóvivő,
© 2013 TVN.HU Kft.