Belépés
Sörszövetség: több sört értékesítettek tavaly a belföldi piacon
... tavaly - írták.
Kitértek arra is, hogy a szövetség tevékenysége kiterjed a sörkultúra és a minőségi sör népszerűsítésére is. Tavaly folytatódott a szervezet "Sör mi több" nevű kezdeményezése, amely többek között a minőségi sörnek a magyar gasztronómiában betöltött tradicionális szerepét, a csapolt sör és a hozzá tartozó vendéglátás fejlődését kívánja erősíteni. A 2014-ben ke...
2019-02-18 14:11:47
Gramofon-díj - A legjobbnak értékelt lemezeket hétfőn díjazzák
... ki, hiszen Kocsis Zoltán halálát követően roppant jelentős művészi örökséget kellett átvennie, amelyet nemcsak sikerrel teljesített, hanem kinevezése után a zenekart új, innovatív kezdeményezések útján is elindította.
A díjakat hétfőn este a Várkert Bazárban, a Nemzeti Filharmonikusok Gin+Tonic bérletének első koncertjén adják át. Ezen az esten fiatal magyar zeneszerzők, Horv...
2019-02-18 14:01:49
a mentelmi bizottság további ellenzéki képviselők esetében is helyben hagyta Kövér László büntetését
... (MSZP) - azt kérték a testülettől, helyezze hatályon kívül az Országgyűlés elnökének azon döntését, amivel valamivel több mint félmillió forint tiszteletdíj-elvonást javasol. Ezt a kezdeményezést azonban a bizottság elvetette, hasonlóan előző héten Tordai Bence (Párbeszéd) és Varju László (DK) esetében hozott döntéséhez.
Hargitai János elmondta: a december 10-i ülésnapon - a ...
2019-02-18 13:32:00
Néhány százan ünnepelték felvonulással a francia sárgamellényes mozgalom három hónapos évfordulóját Párizsban
... héten már lemondott a sárgamellényesek EP-listájának vezetői helyéről.
A sárgamellényesek először rendeztek vasárnap megmozdulást, amelyen a legfőbb követelés az állampolgári kezdeményezésű népszavazás bevezetése volt.
Az üzemanyagadó emelése ellen 2018 novemberében a Facebookon létrejött mozgalom az elmúlt három hónapban több szociális jellegű követelést fogalmazott m...
2019-02-17 16:32:19
Labdarúgó NB I - A Ferencváros kikapott Debrecenben
... 66.), Haratyin - Szinyevics, Gorriarán, Petrjak - Lanzafame (Tokmac, 77.)
A vendég ferencvárosiak - akiktől betegség miatt hiányzott Böde Dániel - rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, és a nyolcadik percben akár a vezetést is megszerezhették volna, de Petrjak közeli lövésénél a hazaiak kapusa nagyot védett. A folytatásban is az FTC irányította a játékot, de helyzeteket...
2019-02-16 16:11:36
Menczer Tamás: sikeres évet zárt Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram
... intézményekbe érkező külföldi hallgatók beilleszkedését.
Az SH program 2013 óta nagyon szép pályát futott be, kezdetben mindössze három partnerországgal és 67 diákkal indult a kezdeményezés, amelyben jelenleg 65 ország 4157 ösztöndíjasa vesz részt - tette hozzá az államtitkár.
A program célja, hogy a külföldi diákok versenyképes tudást szerezzenek Magyarországon, megism...
2019-02-15 21:52:11
Az EU két magyarországi környezetvédelmi kezdeményezést támogat
... környezethez és a tiszta levegőhöz való emberi jognak megfelelően.
A pannóniai gyepek és a kapcsolódó élőhelyek hosszú távú megőrzésére irányuló 17,2 millió euró összköltségvetésű kezdeményezést az unió 10,3 millió euróval támogatja. A program az uniós élőhelyvédelmi irányelv által védett 10 magyarországi jelentős természetvédelmi értékű élőhelytípus védelmére irányul.
M...
2019-02-15 15:11:35
Országgyűlés Hivatala: legitim a szavazógépek működése
...
Oláh Lajos (DK) országgyűlési képviselő a kezdeményezést azzal indokolta, hogy tavaly december 12-én, amikor a parlament többek között a munka törvénykönyvének módosításáról döntött, a szavazógépek képviselői kártya nélkül is működtek.
Az Országgyűlés Hivatala az MTI-vel pénteken azt közölte: álláspontjuk nem változott, továbbra is szabályosnak tartják a szavazógépek kár...
2019-02-15 14:41:58
Az oroszok 42 százaléka szerint a Szovjetuniónak nem kellett volna bevonulnia Afganisztánba
... szóvivője a szovjet szófordulatot pénteken, Szocsiban újságíróknak nyilatkozva.
"De ezeket a hősöket senki nem is feledi" - tette hozzá.
Peszkov nem kívánta kommentálni azt a kezdeményezést, hogy vissza kellene vonni a szovjet népképviselők kongresszusának (parlamentnek) az inváziót elítélő határozatát.
Az évforduló alkalmából Oroszország számos településén megemlék...
2019-02-15 12:51:19
Innovációs ötletversenyt indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Design Terminal
... a Design Terminal üzletfejlesztési vezetője elmondta, elsősorban fiatalok jelentkezését várják, akik a mezőgazdaság területén szeretnének valamilyen ötletet megvalósítani.
A kezdeményezésbe nemcsak agrárgazdasági szakembereket szeretnének bevonni, hanem például közgazdászokat, dizájnereket és mérnököket is.
Előnyben részesítik a csapatban jelentkezést - fűzte hozzá -, m...
2019-02-15 09:30:56
1 2 3 ....................731 732 ..........1096 1097 ..........1461 1462 1463 
Címkék: Kövér László, Labdarúgó NB, Menczer Tamás, Stipendium Hungaricum, Országgyűlés Hivatala, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Design Terminal, Kocsis Zoltán, Várkert Bazárban, Nemzeti Filharmonikusok Gin+Tonic, Tordai Bence, Varju László, Hargitai János, Böde Dániel, Oláh Lajos, belföldi piacon, legjobbnak értékelt, mentelmi bizottság, francia sárgamellényes, szavazógépek működése, szövetség tevékenysége, minőségi sörnek, magyar gasztronómiában, hozzá tartozó, díjakat hétfőn, esten fiatal, kezdeményezést azonban, bizottság elvetette, december 10-i, sárgamellényesek EP-listájának, sárgamellényesek először, legfőbb követelés, állampolgári kezdeményezésű, üzemanyagadó emelése, elmúlt három, vendég ferencvárosiak, nyolcadik percben, hazaiak kapusa, program célja, külföldi diákok, tiszta levegőhöz, pannóniai gyepek, kapcsolódó élőhelyek, uniós élőhelyvédelmi, kezdeményezést azzal, parlament többek, munka törvénykönyvének, szavazógépek képviselői, szovjet szófordulatot, hősöket senki, szovjet népképviselők,
© 2013 TVN.HU Kft.