Belépés
Krónika 9. rész (épített és természeti környezet védelme)
... közhiteles nyilvántartásként minden szempontból az ingatlan-nyilvántartás lesz irányadó - közölte.
A helyi védelem alatt álló épületeket is be lehet majd jegyeztetni az ingatlan-nyilvántartásba. A bejegyeztetést a helyi önkormányzatok díjmentesen tehetik majd meg - hangsúlyozta.
Egyszerűsödni fognak a beépítésre szánt területek kijelölésének szabályai - hívta fel a figye...
2019-06-12 18:19:40
Halász: meg kell akadályozni az ellenzéket, hogy kimenekíthesse a köztörvényes bűnözőket
... kimondja: egy képviselőjelöltet ne illessen meg a mentelmi jog abban az esetben, ha ellene büntetőeljárás folyik és a vádemelés még azelőtt megtörténik, hogy képviselőjelöltként nyilvántartásba vették volna - ismertette a szóvivő.
Halász János szavai szerint sokakat felháborított, hogy nemrég az ellenzék "példátlan módon" visszautasította a bíróság kezdeményezését és nem füg...
2019-06-12 17:39:16
EP-választás - Kormánypártok: meg kell akadályozni, hogy ellenzékiek bűnözőket segítsenek
...
Az előterjesztés értelmében egy képviselőjelöltet abban az esetben, ha ellene büntetőeljárás folyik valamilyen ügyben, és a képviselőjelölti nyilvántartásba vétele előtt megtörténik a vádemelés vagy a bírói kényszerintézkedés, akkor az adott bűnügyben nem illetné meg a mentelmi jog - ismertette az indítványt a KDNP frakciószóvivője.
Hangsúlyozta: nemrég az ellenzék péld...
2019-05-23 20:53:53
Kilenc premierrel készül az új évadra a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház
...
Fekete Zsolt, a város polgármestere a következő évadot beharangozó szerdai sajtótájékoztatón arra emlékeztetett, hogy a társulatot 2013-ban vették nyilvántartásba előadóművészeti szervezetként, addig egyedüli megyeszékhelyként Salgótarjánnak nem volt önálló színháza.
A társulat ma már más városokban is örömmel látott vendég - mondta, hozzátéve, hogy jövőre lesz Zenthe Fe...
2019-04-24 20:50:35
Nyilvántartásba vettek egy európai polgári kezdeményezést a könnyebb lakáshoz jutásról
... kidolgozását sürgették a rövid távú bérletekre vonatkozóan, valamint statisztikák összeállítását az európai lakhatási szükségletekről.
A brüsszeli testület tájékoztatása szerint a nyilvántartásba vételről szóló szerdai határozat pusztán a javaslat jogi elfogadhatóságát érinti, a tartalmát ebben a szakaszban nem vizsgálták.
A regisztrációt követően egy év áll rendelkezésr...
2019-03-12 19:18:01
Krónika 10. rész (Brexit, házszabály)
... változtatást,.
Emlékeztetett arra: április 15-től új felosztás vonatkozik az egyházakra, amelyeket - a bevett státuszúak kivételével - nem a parlament ismeri el, hanem a bíróság veszi nyilvántartásba.
Hozzátette: a törvényhozás ezen, módosuló szerepkörét és az eljárási szabályok változását kívánják átvezetni indítványukkal.
Fidesz: törvénymódosítást vezet át a válto...
2019-03-05 19:06:55
Az Európai Bizottság nyilvántartásba veszi a fogyatékkal élők minőségi oktatását célzó polgári kezdeményezést
... az oktatási és szakképzési rendszerek terén a tagállamok által tett erőfeszítéseket. Az Európai Bizottság ezért jogi szempontból elfogadhatónak ítélte meg a kezdeményezést, és a nyilvántartásba vétele mellett döntött. A bizottság ebben a szakaszban nem vizsgálta a javaslat tartalmát.
A kezdeményezés március 4-i nyilvántartásba vételét követően egyéves időszak áll a szervezők ...
2019-02-27 14:41:39
Az Európai Bizottság nyilvántartásba veszi az e-cigaretta szabályozásának javítását célzó európai polgári kezde
... egyedi jogszabály kialakítására irányul, amely egyértelműen elkülöníti az elektronikuscigaretta-termékeket a dohánytermékektől és a gyógyszerektől - közölték.
A kezdeményezés nyilvántartásba vételére vonatkozó európai bizottsági döntés csak a javaslat jogi elfogadhatóságát érinti. A bizottság az eljárás ezen szakaszában nem vizsgálta, hogy az elektronikus cigarettában lévő fo...
2019-02-12 18:42:54
Francia zavargások - Kötelező lesz a tüntetéseket bejelenteni, a rendbontókat eltiltják
... amelyeken 345 embert állítottak elő.
Az új szabályozást a futballhuligánok elleni törvénykezés mintájára kívánja a kormány megalkotni: a tüntetéseken rendzavarást kezdeményezőket nyilvántartásba vennék és eltiltanák a további megmozdulásokon való részvételtől. A kormány február elején terjeszti vitára a törvényjavaslatot a nemzetgyűlés elé, emlékeztetve arra, hogy a jobbolda...
2019-01-07 23:23:11
Krónika 2. rész (határozathozatalok)
... Filmkollégium. A médiatanács a politika jóváhagyását csak jogszabálysértésre hivatkozva tagadhatja meg.
Módosult az egyházak jogállásáról szóló törvény
A vallási közösségek nyilvántartásba vételének feltételeit és a hitéleti tevékenység finanszírozásában való állami részvétel alapelveit is érinti az egyházak jogállásáról szóló törvénymódosítás, amelyet 131 igen, 2 tartóz...
2018-12-12 11:31:42
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Zenthe Ferenc Színház, Európai Bizottság, Halász János, Fekete Zsolt, Zenthe Fe, köztörvényes bűnözőket, salgótarjáni Zenthe, európai polgári, könnyebb lakáshoz, fogyatékkal élők, e-cigaretta szabályozásának, tüntetéseket bejelenteni, rendbontókat eltiltják, helyi védelem, helyi önkormányzatok, beépítésre szánt, bíróság kezdeményezését, előterjesztés értelmében, képviselőjelöltet abban, képviselőjelölti nyilvántartásba, vádemelés vagy, adott bűnügyben, ellenzék péld, város polgármestere, következő évadot, társulatot 2013-ban, rövid távú, európai lakhatási, brüsszeli testület, nyilvántartásba vételről, javaslat jogi, tartalmát ebben, regisztrációt követően, bevett státuszúak, parlament ismeri, bíróság veszi, törvényhozás ezen, eljárási szabályok, tagállamok által, nyilvántartásba vétele, bizottság ebben, javaslat tartalmát, kezdeményezés március, kezdeményezés nyilvántartásba, eljárás ezen, elektronikus cigarettában, futballhuligánok elleni, kormány megalkotni, tüntetéseken rendzavarást,
© 2013 TVN.HU Kft.