Belépés
Afrika iránti elkötelezettsége a Dél-Szudánnak
... menekültek befogadása révén már korábban ismertté vált. Honnan a kapcsolata Afrikával?
- Amikor három éven át Rómában tanultam, megismertem az olasz Egyház egyik gyönyörű kezdeményezését. Missziós területekre, főleg Afrikába vittek fiatalokat. A kiutazást egy éven át tartó felkészítés előzte meg, melynek során a jelentkezők Afrikáról és a misszióról tanultak. Megkapták ...
2021-02-07 20:01:30
Vízkereszt, Jézus Krisztus megjelenésének ünnepe 01.06
... megmutatja nekünk, hogy Isten minden emberhez elküldte Fiát, hogy a megváltó Jézus születésével elhozza számunkra az üdvösséget, az örök élet reményét. Adja meg nekünk, hogy lássuk kezdeményezését, a jeleket, amelyek által vezetni akar minket.
Az ünnepen és azon túl is fordítsuk szívünket a megjelenő Isten felé, hogy megláthassuk életünkben kegyelmi ajándékait!

...
2021-01-05 20:56:43
Január 6-án, Urunk megjelenése, Vízkereszt ünnepe
... megmutatja nekünk, hogy Isten minden emberhez elküldte Fiát, hogy a megváltó Jézus születésével elhozza számunkra az üdvösséget, az örök élet reményét. Adja meg nekünk, hogy lássuk kezdeményezését, a jeleket, amelyek által vezetni akar minket.
.....
Vízkereszt ünnepén a templomokba...
2021-01-05 12:29:02
Szijjártó: Azerbajdzsán kitüntetett szerepet játszik Magyarország energiaellátásának biztonságosabbá tételében
... segítséget Magyarországnak. A kaukázusi országtól negyvenezer maszkot és kétezer liter fertőtlenítő folyadékot kaptunk - fűzte hozzá.
Elmondta: Magyarország támogatja Azerbajdzsán kezdeményezését, hogy az ENSZ főtitkára mielőbb hívjon össze rendkívüli közgyűlést a világjárványra adandó globális válasz megtalálása érdekében.
A miniszter kiemelte: három nagy magyar vállala...
2020-07-17 11:11:35
Varga Judit: folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése
... írta: az Európai Parlament plenáris ülése megszavazta az európai polgári kezdeményezésekre vonatkozó rendeletmódosítást. A módosítás - többi között - a SZNT nemzeti régiókról szóló kezdeményezését is érinti.
Így - mint fogalmazott - "a koronavírus-járvány miatt ellhetetlenül aláírási folyamat" a kiesett idővel meghosszabbodik.
Varga Judit kiemelte: a példaértékű összefog...
2020-07-09 20:22:57
Köznevelési és szociális nem állami fenntartású intézményeket, szervezeteket ellenőrzött az ÁSZ
... humánszolgáltatási közfeladatra fordította.
A budapesti Senectus Idősek Otthona Közhasznú Nonprofit Kft. és a Székesfehérvári Csemete Alapítvány esetében viszont vagyonmegóvási intézkedés kezdeményezését helyezte kilátásba az ÁSZ.
A Székesfehérvári Csemete Alapítvány az ellenőrzés során intézkedett a közpénzügyi helyzet javításáért 2019-re vonatkozóan, ezért a vagyonmeg...
2020-07-08 11:21:40
Lengyel elnökválasztás - Duda megtiltaná azonos nemű pároknak az örökbefogadást
... az alkotmánymódosítás elfogadásához kétharmados alsóházi többségre van szükség, a kormányzó Jog és Igazságosság ezzel nem rendelkezik. Duda annak a reményének adott hangot, hogy kezdeményezését támogatja majd a keresztény értékekre hivatkozó ellenzéki Lengyel Parasztpárt, a Konföderáció és a Polgári Platform egy része is.
Miután a szejm napirendre tűzi majd az alkotmánymódos...
2020-07-06 14:32:09
Krónika 9. rész (költségvetés)
... sürgette.
Ritter Imre német kisebbségi képviselő azt mondta: a nemzetiségi önkormányzatok támogatásának szabályai módosulnak, a kormányoldal ugyanis támogatta a kisebbségi bizottság ezen kezdeményezését.
Nagy Csaba (Fidesz) a Magyar falu program forrásainak bővüléséről szólt. Azt mondta: a program politikamentesen nyújt forrásokat a kistelepüléseknek.
Varga-Damm An...
2020-06-29 19:02:49
Futureal: folyamatosan zajlik a Budapest One és az Etele Pláza kivitelezése
... gazdasági hatásai, példaként az ellátási láncok szakadozását és a külföldi építőipari munkások hazautazását említették. A Futureal a piaci igényekre reagálva indította el Stay Safe kezdeményezését, így a jövőben az irodaprojektjeikben új egészségvédelmi előírásokat, illetve formabontó technológiai megoldásokat alkalmaznak.
A Futureal a kelet-közép-európai régió egyik vezető ...
2020-06-26 07:04:01
Egyhetes "nemzetgyűlést" hívott össze az olasz kormányfő a gazdaság talpra állítása érdekében
... elutasítással. A legnagyobb ellenzéki erőnek számító Ligát irányító Matteo Salvini, illetve Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek (FdI) vezetője "színpadi felvonulásnak" nevezte Conte kezdeményezését, hangoztatva, hogy az ellenzék a parlamentben kívánja az ország gazdasági újraindítását megvitatni.
A járvány utáni újraindulással kapcsolatban a kormány már áprilisban szakértői b...
2020-06-10 21:13:51
1 2 3 ........................79 80 ............118 119 ............157 158 159 
Címkék: Jézus Krisztus, Varga Judit, Székely Nemzeti Tanács, Budapest One, Etele Pláza, Európai Parlament, Senectus Idősek Otthona Közhasznú Nonprofit Kft, Székesfehérvári Csemete Alapítvány, Lengyel Parasztpárt, Polgári Platform, Ritter Imre, Nagy Csaba, Varga-Damm An, Stay Safe, Matteo Salvini, Giorgia Meloni, Olasz Testvérek, olasz kormányfő, gazdaság talpra, kapcsolata Afrikával, olasz Egyház, jelentkezők Afrikáról, misszióról tanultak, megváltó Jézus, örök élet, megjelenő Isten, kaukázusi országtól, világjárványra adandó, miniszter kiemelte, európai polgári, kiesett idővel, példaértékű összefog, budapesti Senectus, ellenőrzés során, közpénzügyi helyzet, reményének adott, keresztény értékekre, szejm napirendre, nemzetiségi önkormányzatok, kormányoldal ugyanis, kisebbségi bizottság, program politikamentesen, ellátási láncok, külföldi építőipari, piaci igényekre, legnagyobb ellenzéki, parlamentben kívánja, ország gazdasági, járvány utáni, elkötelezettsége, politikamentesen, kezdeményezését,
© 2013 TVN.HU Kft.