Belépés
Rózsafüzért imádkozott a váci székesegyházi kórusiskola
... járványhelyzet ellenére sem maradt el, hogy a váci Karolina Katolikus Általános Iskola és Székesegyházi Kórusiskola csatlakozzon az ,,Egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért" kezdeményezéshez. Október 19-én a zenei tagozat vendégei voltunk. Varga László, a váci székesegyház karnagya, az iskola elindítója és művészeti vezetője mutatta be intézményüket.
Hagyomány a...
2020-10-20 10:07:40
Ferenc pápa szeptember 4-re ima- és böjtnapot hirdetett
... a szeretetszolgálat konkrét vállalásában is, ahogy más alkalmakkor. Arra kérem a más felekezetű és más vallási hagyományokat követő testvéreket is, hogy csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez az általuk leginkább megfelelőnek tartott módon, de mindenki együtt!"
A felhívás végén a pápa Szűz Mária közbenjárásáért fohászkodott, és az audiencián jelen lévő hívektől azt kér...
2020-09-03 18:06:40
A brit kormány áfacsökkentéssel és ártámogatással segíti a vendéglátó ágazat újraindulását
... költségvetésből fedezett árengedmény augusztus minden hetében hétfőtől szerdáig érvényes, kiterjed a nem alkoholos italokra és a gyerekek fogyasztására is vonatkozik.
A támogatási kezdeményezéshez csatlakozó vendéglátóhelyek augusztusban hetente terjeszthetik be a pénzügyminisztériumnak a visszatérítési igényt a kedvezményes áron felszolgált ételek és italok után, és az árkie...
2020-07-08 17:52:25
Koronavírus - Jogi eljárást kezdeményez a brit karantén ellen a BA, a Ryanair és az easyJet
... brit turisztikai és szállodaágazat is jogi eljárásra készül a kormány karanténintézkedése ellen, elsősorban azzal az érvvel, hogy az ...
2020-06-12 11:51:59
Koronavírus - Százötven számítógéppel segíti a gyermekvédelemben élő tanulók digitális fejlődését a 4iG
... felajánlással a cég is csatlakozott az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által meghirdetett, a Digitális Jólét Program (DJP) koordinálásával megvalósuló Digitális Összefogás kezdeményezéshez.
Az eszközök Budapesten és az ország 19 megyéjében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) koordinálásával és a Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekér...
2020-06-11 17:23:13
Koronavírus - A román kormány meghosszabbítaná a veszélyhelyzetet
... szavazás által" - jelentette ki a jobboldali államfő, arra kérve a parlament baloldali többségét, hogy viszonyuljon felelősen a veszélyhelyzet meghosszabbítására irányuló kormányzati kezdeményezéshez.
Az ellenzéki szociáldemokraták szerint azonban a kormány csak politikai okok miatt ragaszkodik a veszélyhelyzet fenntartásához, ehhez pedig nem hajlandók hozzájárulni. Lucian Ro...
2020-06-09 15:52:52
Koronavírus - Érvénybe lépett a brit karanténszabály, a turisztikai cégek perre készülnek
... szállodaágazat várhatóan már hétfőn bejelenti, hogy jogi eljárást indít a kormány karanténintézkedése ellen, elsősorban azzal az érvvel, hogy az előírás aránytalan és diszkriminatív.
A kezdeményezéshez több mint 500 nagy utazásszervező vállalat és szálloda csatlakozott. E cégek együttes forgalma meghaladja az évi 10 milliárd fontot.
A brit piacon tevékenykedő három legna...
2020-06-08 07:04:16
Trianon 100 - Emlékprogramok országszerte
... tartanak, a Békéstáji Művészeti Társaság kiállítást szervez a Csabagyöngye Kulturális Központnál, 20 óra 20 perckor pedig Seregi Zoltán színházigazgató az Összetartozásunk tüze civil kezdeményezéshez csatlakozva lángot gyújt a teátrum előtt.
Gyulán a csigakerti Székely kapunál mond beszédet Görgényi Ernő polgármester, az Erkel Ferenc Vegyeskar elénekli a Himnuszt és a székely...
2020-06-03 13:42:12
Húsz népdalénekes közös dala az összetartozásról
... keddi műsorában a Hagyományok Háza kulturális szervezője.
Nagy Dóra hozzátette: ez a helyzet hívta életre a húsz népdalénekes részvételével elkészített videomontázst.
A kezdeményezéshez csatlakozó népzenészek szerették volna megmutatni, hogy a művészek ebben a helyzetben is összetartanak és hogy az otthonokban ilyenkor is ugyanúgy szól a népdal - közölte.
A videóban...
2020-06-02 15:36:54
Imalánc a Trianaon 100. évfordulóján
... eltüntetni, de a lelki összetartozás hatalmas erejét megtapasztalhatjuk.

Az imaláncot a trianon.777blog.hu címen érheted majd el, - június 3-án, szerdától - a kezdeményezéshez pedig az alábbi módon tudsz csatlakozni:
1: Június 4-én, csütörtökön 16:30-kor csendesedj el, ha van lehetőséged gyújts meg egy gyertyát....
2020-06-01 08:31:37
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....57 58 59 
Címkék: Karolina Katolikus Általános Iskola, Székesegyházi Kórusiskola, Varga László, Szűz Mária, Technológiai Minisztérium, Digitális Jólét Program, Digitális Összefogás, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége, Magyar Gyermekekér, Lucian Ro, Békéstáji Művészeti Társaság, Csabagyöngye Kulturális Központnál, Seregi Zoltán, Görgényi Ernő, Erkel Ferenc Vegyeskar, Hagyományok Háza, Nagy Dóra, váci székesegyházi, brit kormány, vendéglátó ágazat, brit karantén, román kormány, brit karanténszabály, turisztikai cégek, váci Karolina, zenei tagozat, váci székesegyház, iskola elindítója, szeretetszolgálat konkrét, általuk leginkább, felhívás végén, pápa Szűz, audiencián jelen, gyerekek fogyasztására, támogatási kezdeményezéshez, visszatérítési igényt, kedvezményes áron, eszközök Budapesten, jobboldali államfő, parlament baloldali, ellenzéki szociáldemokraták, kormány csak, veszélyhelyzet fenntartásához, előírás aránytalan, kezdeményezéshez több, brit piacon, teátrum előtt,
© 2013 TVN.HU Kft.