Belépés
Film készül a Líbiában lefejezett kopt vértanúkról
... mozifilm, amely azt mutatja be, hogy 2015-ben Líbiában dzsihadisták lefejeztek húsz kopt keresztényt és egy ghánai munkatársukat. II. Tavadrosz kopt ortodox pátriárka áldását adta a kezdeményezésre, amelynek megvalósítását a szalamuti egyházmegye kopt ortodox püspöke, Anba Pavnotiosz kíséri majd figyelemmel.
A szalamuti egyházmegye a közelmúltban közleményt adott ki, amelyben...
2020-07-13 18:22:32
Kreml: Putyin a Hagia Sophia-ügy társadalmi visszhangjára figyelmeztette Erdogant
...
Az orosz elnöki hivatal Putyin és Erdogan török kezdeményezésre létrejött telefonbeszélgetéséről kiadott tájékoztatása szerint a török államfő elmagyarázta, hogy továbbra is biztosítják a világcivilizáció ezen egyedülálló emlékművének látogathatóságát, mások mellett a külföldiek számára is, és meg fogják óvni a keresztény szentelményeket.
A két vezető nagyra értékelte a...
2020-07-13 16:22:40
Baán László: a hozzászólók 90 százaléka a Liget projekt folytatására kéri a fővárost
... igazolta, hogy a Liget projekt valóságos terveinek ismeretében a budapestiek 70 százaléka, az ország lakóinak pedig négyötöde támogatja azokat - jegyezte meg Baán László.
De civil kezdeményezésre országos aláírásgyűjtés is indult a Liget Budapest projekt folytatása mellett: a https://epuljonagaleria.hu/ weboldalon mára több mint 60 ezren biztosították támogatásukról a projekt...
2020-07-09 10:31:55
Négy ember ellen eljárást indult, amiért agyhalottra vertek egy buszsofőrt Franciaországban
... heves érzelmeket váltott ki a sofőr kollegáiból, hogy hétfőn valam...
2020-07-08 18:12:51
Putyin a palesztin egység fontosságát hangsúlyozta Abbásznak
...
A Kreml sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a palesztin kezdeményezésre, a közel-keleti rendezés ügyében létrejött eszmecsere során Putyin megerősítette a palesztin-izraeli konfliktus igazságos és hosszú távú megoldását támogató orosz elvi álláspontot. Ebben az összefüggésben külön aláhúzta a palesztin egység megerősítésének fontosságát.
A felek megvitatták az oros...
2020-07-08 17:32:33
Színes kulturális programokkal várják az érdeklődőket Debrecenben a hétvégén
... a korábban meghirdetett "lépésről lépésre" stratégiához, így nyitva meg a kulturális tereket az érdeklődők előtt.
Puskás István felhívta a figyelmet az Átjáró vásár című új kezdeményezésre, amelyet a Csapó utcai sétáló övezetben rendeznek a CIHA Egyesület alkotói, és a céljuk a több száz éves népi kultúra átörökítése innovatív eszközökkel, a modern designnal ötvözve.
A B...
2020-06-24 14:22:14
Kreml: Putyin és Merkel szerint nem történt haladás a minszki megállapodások megvalósításában
...
A német kezdeményezésre létrejött kapcsolatfelvétel során a felek aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy nem történt előrelépés sem a minszki megállapodások, sem pedig és a "normandiai négyek" - Oroszország, Ukrajna, Németország és Franciaország - tavaly decemberi csúcstalálkozóján meghozott döntések végrehajtása terén.
Putyin a moszkvai közlemény szerint ismételten han...
2020-06-09 22:39:39
Székely János: Az utolsó órában vagyunk az új Trianon felé
... az Európai Unió szabályai ránk kényszerítenek, egyáltalán nem segíti a hátrányos helyzetű régiók munkahely teremtési programjait. Sok ilyen, társadalmilag és államilag támogatott kezdeményezésre volna szükség.
- A munka mellett az iskolát is említette. Ön miként látja a romák beiskolázásának, képzésének kérdését?
- Magyarországnak számos olyan kistérsége van, ahol a roma...
2020-06-05 21:20:58
Trianon 100 - Országszerte megemlékezéseket tartanak csütörtökön
... Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke.
A Hősök terén száz táncos néptáncelőadásával, Ferencvárosban száz fával emlékeznek meg a békeszerződés aláírásáról, civil kezdeményezésre pedig vonulást szerveznek a Parlamenthez az V. kerületi Szabadság térről.
Ácson a megemlékezés keretében a Duna-parton és a Duna másik partján fekvő felvidéki településen Csallóközar...
2020-06-03 17:12:49
A veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdődik vita
... tartanak.
A parlament dönthet a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklését célzó adóváltoztatásokról, valamint a kiskereskedelmi adóról szóló törvényjavaslatról. Ellenzéki kezdeményezésre szavaznak a klímavészhelyzet kihirdetéséről szóló előterjesztésről és az éghajlatváltozási veszélyhelyzetből fakadó, halasztást nem tűrő feladatokról.
A határozathozatalok utá...
2020-06-03 07:04:34
1 2 3 ..................58 59 .........88 89 .........116 117 118 
Címkék: Hagia Sophia-ügy, Baán László, Székely János, Anba Pavnotiosz, Liget Budapest, Puskás István, CIHA Egyesület, Európai Unió, Magyar Asszonyok Érdekszövetségének, buszsofőrt Franciaországban, palesztin egység, érdeklődőket Debrecenben, minszki megállapodások, utolsó órában, veszélyhelyzet megszüntetéséről, ghánai munkatársukat, szalamuti egyházmegye, közelmúltban közleményt, orosz elnöki, török államfő, világcivilizáció ezen, külföldiek számára, keresztény szentelményeket, ország lakóinak, sofőr kollegáiból, palesztin kezdeményezésre, közel-keleti rendezés, palesztin-izraeli konfliktus, összefüggésben külön, felek megvitatták, korábban meghirdetett, kulturális tereket, érdeklődők előtt, több száz, modern designnal, német kezdeményezésre, felek aggodalmuknak, moszkvai közlemény, hátrányos helyzetű, munka mellett, romák beiskolázásának, békeszerződés aláírásáról, megemlékezés keretében, parlament dönthet, kiskereskedelmi adóról, klímavészhelyzet kihirdetéséről, éghajlatváltozási veszélyhelyzetből,
© 2013 TVN.HU Kft.