Belépés
A Jobbik a Fidesz-frakció gazdálkodásának vizsgálatát kezdeményezi
...
Hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a Jobbik szóvivője elmondta: az ügyészségnél ismeretlen tettes ellen, csalás, költségvetési csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentéssel élnek, az Állami Számvevőszéknél pedig bejelentést tettek az ügyben.
Hangsúlyozta: szerintük nem helyes, ha a közpénzzel gazdálkodó képviselőcsoport fizeti ki bí...
2019-03-25 14:51:29
A kormányt kérdezik a képviselők
... kezdett tárgyalni egyebek mellett a kormány családvédelmi akciótervének bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokról. A javaslat a személyi jövedelemadóról szóló törvény változtatását kezdeményezi a babaváró támogatás és a nagycsaládok személygépkocsi-vásárlási támogatása érdekében. Az indítvány tartalmazza a gyermekvállalási korban lévő házaspároknak elérhető, legfeljebb 10 mill...
2019-03-25 07:05:36
A Jobbik rendezné a végrehajtói rendszer visszásságait
... végrehajtani. Jelezte: a Jobbik aktivistacsapata jogszerűtlen kilakoltatások majdnem tucatját tudta megakadályozni tavaly.
Z. Kárpát Dániel közölte azt is: a javaslatcsomagban kezdeményezik a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását, illetve részleges végrehajtási moratóriumot vezetnének be a devizahiteles ügyekben, így amíg tartana a moratórium, nem lehetne "mesterségesen ...
2019-03-22 13:42:02
LMP: válságban van a vízügyi ágazat
... az ágazatért felelős innovációs és technológiai minisztert, mondván: Palkovics László nem ad érdemi választ kérdéseire.
Hozzátette: törvénymódosításukban a közműadó eltörlését kezdeményezik, amely évente 12-15 milliárd forintot hagyna az önkormányzati vagy állami tulajdonban lévő, gyakran veszteségesen működő társaságoknál.
Frakciótársa, Hohn Krisztina az LMP országgyűlé...
2019-03-22 11:52:00
Krónika 5. rész (klímapolitika, atomenergia)
... rövidebb ügyintézési határidőt állapít meg a javaslat.
Elmondta: a tűzvédelemi szakhatósági eljárásokkal kapcsolatban az ügyintézési határidők módosításán túl a javaslat azt kezdeményezi, hogy az új atomerőművi blokkokkal kapcsolatos beruházás esetén tűzvédelmi szakhatóságként ne a katasztrófavédelem helyi szervezete, hanem a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Fő...
2019-03-20 15:22:27
Brexit - Theresa May csak rövid halasztást kér
... Egyesült Királyság lépjen ki az Európai Unióból.
A londoni alsóház múlt csütörtökön fogadta el a Brexit elhalasztását célzó kormányzati beterjesztést, amelynek alapján London kezdeményezi az Európai Uniónál a kilépés törvényben rögzített jelenlegi, március 29-i határidejének június 30-áig terjedő meghosszabbítását. Az alsóház elé terjesztett és elfogadott kormányindítvány meg...
2019-03-20 11:11:21
Brexit - Támogatta a londoni alsóház a Brexit halasztásáról szóló kormányzati kezdeményezést
Az indítványra 412, ellene 202 képviselő voksolt.
Az indítvány alapján a konzervatív párti brit kormány kezdeményezi az Európai Uniónál a kilépés törvényben rögzített jelenlegi, március 29-i határidejének meghosszabbítását.
A kormány június 30-áig kéri a hosszabbítást, de ez a viszonylag rövid, meghatározott ideig szóló halasztás az indítvány szerint akkor reális, ha az a...
2019-03-14 21:03:11
Elnapolták a román igazságügyi miniszter elleni bizalmi voksolást
... Legközelebb egy jövő heti ülésnapon lehet napirendre tűzni a szavazást az ellenzéki indítványáról, de a román média azt valószínűsíti, hogy addig a PSD lemondatja Toadert, vagy a kormányfő kezdeményezi a minisztercserét.
Toader korábban azt mondta: jóhiszeműen ellátta miniszteri feladatát és nincs oka arra, hogy önként távozzon tisztségéből.
Az úgynevezett "egyszerű indí...
2019-03-06 12:52:40
A magyar hatóságok kezdeményezik a szerbiai magyar bérgyilkos kiadatását Csehországnál
... Eurojust együttműködésének eredményeként a cseh re...
2019-03-02 19:13:02
EP-választás - Hollik: a kormány tételesen válaszol az Európai Bizottságnak
... terveket készít elő. "Ezért indítottuk el ezt a tájékoztatási akciót, ami az eredeti terveknek megfelelően a március 15-i héten zárul" - mondta.
Arra, hogy egyre több tagpárt kezdeményezi a Fidesz kizárását az EPP-ből, Hollik István azt mondta, a kormány dolga a magyar emberek képviselete, és ez fontosabb, mint a néppártban a pártfegyelem.
A Sorsok Házával kapcsolatban e...
2019-03-02 17:31:50
1 2 3 ............................173 174 ...............260 261 ..............346 347 348 
Címkék: Theresa May, Európai Bizottságnak, Szilágyi György, Állami Számvevőszéknél, Kárpát Dániel, Palkovics László, Hohn Krisztina, Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Fő, Egyesült Királyság, Európai Unióból, Európai Uniónál, Hollik István, Sorsok Házával, kormányt kérdezik, végrehajtói rendszer, vízügyi ágazat, londoni alsóház, román igazságügyi, magyar hatóságok, szerbiai magyar, kormány tételesen, ügyészségnél ismeretlen, közpénzzel gazdálkodó, kormány családvédelmi, személyi jövedelemadóról, babaváró támogatás, indítvány tartalmazza, gyermekvállalási korban, javaslatcsomagban kezdeményezik, kilakoltatási moratórium, devizahiteles ügyekben, ágazatért felelős, közműadó eltörlését, önkormányzati vagy, tűzvédelemi szakhatósági, ügyintézési határidők, kilépés törvényben, indítvány alapján, konzervatív párti, kormány június, viszonylag rövid, indítvány szerint, jövő heti, ellenzéki indítványáról, román média, kormányfő kezdeményezi, tájékoztatási akciót, eredeti terveknek, március 15-i,
© 2013 TVN.HU Kft.