Belépés
Az MSZP vezetői bérplafont és dolgozói nyereségrészesedést javasol
... azt is szorgalmazza, hogy a 10 millió forint feletti cégvezetői fizetéseket ne lehessen költségként leírni, és a vezetők bónusza ne lehessen magasabb az alapbérük 20 százalékánál. Kezdeményezik, hogy a cégek ne vigyék ki teljes mértékben profitjukat az országból, hanem fizessenek nyereségrészesedést a magyar dolgozóknak.
Az alelnök a szakszervezeteket az MSZP természetes szö...
2020-06-25 13:01:43
Jobbik: szórakozhassanak biztonságosan a fiatalok!
... haza.
Keresztesy Gergő, a Jobbik ifjúsági tagozatának elnöke arról beszélt: minden évben történnek olyan tragédiák, amikor felfegyverkezett emberek oltják ki szórakozó fiatalok életét, ezért azt kezdeményezik, hogy a szórakozóhelyekre ne lehessen a közbiztonságra kiemelten veszélyes eszközöket bevinni.
Ehhez a nagyobb szórakozóhelyeken fémdetektoros vizsgálat bevezetését...
2020-06-09 14:42:17
Krónika 11. rész (a nemzeti önazonosság védelméről, napirend után)
... hogy "visszajöjjön" a magyarság identitása.
Fülöp Erik (független) a közelmúltban történt Deák téri késelésről szólva kijelentette, nincs ma rend Magyarországon. Hozzátette: kezdeményezik a büntető törvénykönyv módosítását annak érdekében, hogy komoly büntetést kapjanak azok a büntetett előéletű emberek, akiknél közterületen kést találnak.
Hajdu László (DK) a magyar-mag...
2020-06-08 20:13:12
Költségvetés - LMP: a jövő feléséről szól a jövő évi büdzsé
... van jó infrastruktúrára, a vidéki térségek elérésének növelésére is.
Kérdésre válaszolva elmondta, a költségvetéshez benyújtandó módosító indítványaikkal alapok létrehozását kezdeményezik, például a szociális területen, hogy a terület dolgozói is megkapják a megfelelő jövedelmet.
Kezdeményezik egy gazdaságvédelmi alap létrehozását, amelynek révén főleg a fenntarthatóság ...
2020-06-08 13:42:07
Trianon 100 - Felhívás az önkormányzatokhoz és a médiumokhoz
... főigazgató Petőfi Irodalmi Múzeum; Papp László polgármester, Debrecen; Zuzana Falathova muzeológus, Pozsony; Teiszler Éva történész, Budapest és Tóth Kázmér díszlettervező, Szeged - kezdeményezik, hogy valamennyi magyarországi önkormányzat saját intézményeiben június 4-én, 16 óra 30 perckor öt percre függessze fel tevékenységét és szólítsa fel településének polgárait a néma tiszte...
2020-06-02 15:39:48
BRFK: a Dohány utcai rendezvényről 34 embert jelentettek fel
... előállított, mert azt megelőzően négy férfit bántalm...
2020-05-29 21:22:25
Koronavírus - Add tovább! címmel karitatív akciót indított a fővárosi MSZP
... higiéniai termékekkel.
Hozzátette: sokan nagyon túlvásárolták magukat, de szerencsére nem volt áruhiány a járvány alatt. Hogy a sok-sok tonna élelmiszer ne vesszen kárba, azt kezdeményezik, a családok a feleslegessé vált élelmiszert juttassák el az arra rászorulóknak - mondta.
A fővárosi képviselő elmondta, ezt meg lehet tenni közvetlenül, illetve el lehet vinni azokhoz ...
2020-05-29 13:12:32
Koronavírus - Párbeszéd: vonják vissza az egészségügyi válsághelyzetről rendelkező javaslatot!
... indítványhoz egy olyan módosító javaslatot nyújt be, ami százmilliárd forintos nagyságrendű plusztámogatást adna az egészségügynek. A társelnök hozzátette egyúttal egy határozati javaslatban kezdeményezik, hogy minél hamarabb alakítsák ki a háziorvosi praxisközösségek rendszerét.
A képviselő indoklásként úgy fogalmazott: Orbán Viktor és kormánya tíz éve nem hajlandó érdemben ...
2020-05-28 14:01:47
Varga-Damm Andrea nem adja vissza képviselői mandátumát
... sem az őt támogató polgárokat.
Szerda este jelentette be a pártvezetés, hogy 24 órát ad a képviselőnek a lemondásra, jelezve, ha a felszólításnak ez idő alatt nem tesz eleget, kezdeményezik kizárását a frakcióból.
Indoklásuk szerint a Jobbik képviselői a téma felelősének, a honvédelmi és rendvédelmi bizottság alelnökének, Varga-Damm Andreának a javaslata alapján szavaztá...
2020-05-21 20:03:22
Jakubinyi György emlékezése Szent II. János Pál pápára
... évvel, 2011. május 1-jén boldoggá, és halála után kilenc évvel, 2014. április 27-én szentté avassanak. Sőt, már érkeznek a javaslatok, hogy avassák egyházdoktorrá is, továbbá azt is kezdeményezik többen, hogy Európa társvédőszentjének is nyilvánítsák. Most, amikor századik születésnapját ünnepeljük (Wadowice, Lengyelország, 1920. május 18.), érthető, hogy mindenki visszagondol arr...
2020-05-21 11:41:14
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 .........127 128 129 
Címkék: Varga-Damm Andrea, Jakubinyi György, Szent II, János Pál, Keresztesy Gergő, Fülöp Erik, Hajdu László, Petőfi Irodalmi Múzeum, Papp László, Zuzana Falathova, Teiszler Éva, Tóth Kázmér, Orbán Viktor, Varga-Damm Andreának, nemzeti önazonosság, jövő feléséről, fővárosi MSZP, egészségügyi válsághelyzetről, vezetők bónusza, magyar dolgozóknak, közbiztonságra kiemelten, nagyobb szórakozóhelyeken, magyarság identitása, közelmúltban történt, büntető törvénykönyv, büntetett előéletű, vidéki térségek, költségvetéshez benyújtandó, szociális területen, terület dolgozói, megfelelő jövedelmet, gazdaságvédelmi alap, néma tiszte, járvány alatt, sok-sok tonna, feleslegessé vált, arra rászorulóknak, fővárosi képviselő, olyan módosító, társelnök hozzátette, határozati javaslatban, háziorvosi praxisközösségek, képviselő indoklásként, téma felelősének, javaslata alapján, válsághelyzetről, felfegyverkezett, szórakozhassanak, praxisközösségek, infrastruktúrára, gazdaságvédelmi, indítványaikkal, fenntarthatóság,
© 2013 TVN.HU Kft.