Belépés
Emmi: idén ősszel 491 helyszínen kezdhetik meg munkájukat az iskolaőrök
...
Az iskolaőrség külön rendészeti szervként, a rendőrség irányítása alatt jön létre; feladata azon intézmények belső rendjének fenntartása, amelyekben erre leginkább szükség van - áll a közleményben.
A tárca tájékoztatása szerint az állami intézményfenntartók felmérése és az intézményvezetők kérése alapján 288 köznevelési és 203 szakképzési intézményben indul iskolaőrség.|...
2020-07-15 11:25:23
Női kézilabda NB I - Kirsner: átszabta a felkészülést a vírushelyzet
... ez a koronavírussal kapcsolatos-e.
Kirsner leszögezte, már egy héttel elcsúsztak az előzetes edzéstervezethez képest, kedden végzik el a szokásos orvosi vizsgálatokat, és csak azok kezdhetik el fokokozatosan a tréningeket, akiknél mindent rendben találnak.
"Sajnos három-négy hét hátrányban leszünk a többiekhez képest, teljes értékű munkát csak augusztusban fogunk tudni v...
2020-07-13 16:22:30
Tőzsde - Pozitív kezdés várható az európai tőzsdéken
...
A tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján a vezető indexek, a londoni, a frankfurti és a párizsi 1,0-1,5 százalékos emelkedéssel kezdhetik a csütörtöki kereskedést.
Szerdán veszteséggel zártak az európai tőzsdék. A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,60 százalékkal, a Stoxx Europe 600 index 0,67 százalékkal csökkent, az euróövezeti EuroStoxx50 index 1,0...
2020-07-09 07:20:59
Felvételi - Csütörtökig van lehetőség a dokumentumpótlásra és a sorrendmódosításra
... felvételizők, akik a jelentkezéskor megadták mobilszámukat, már 23-án SMS-értesítést is kapnak az eredményről. A besorolási döntés - amely tartalmazza, hogy a felvételiző mely képzésen kezdheti meg tanulmányait szeptemberben - legkésőbb augusztus 5-től az E-felvételi Hivatalos iratok menüpontjában lesz elérhető, amiről minden jelentkezőt e-mailben is értesítenek - közölte az Oktat...
2020-07-08 07:04:57
Horgászturisztikai központ épül Tiszaroffon
... támogatott beruházás kivitelezését a tiszaszentimrei LAD-ÉP Kft. végzi. Amennyiben minden a tervek szerint alakul, az engedélyek már jövő tavasszal rendelkezésükre állnak, és májusban meg is kezdheti működését az új horgászturisztikai központ. Bíznak abban, hogy 2022-ben már teljes kapacitással működhet - ismertette a polgármester.
A beruházás részleteiről elmondta: az önkor...
2020-07-07 13:41:27
Osztrák Nagydíj - Bottasé a szezon első pole pozíciója
... a Red Bull holland versenyzőjéé lett.
Kiváló időmérőt futott Lando Norris a McLarennel, és Sergio Perez a Racing Point volánja mögött. Előbbi a negyedik, utóbbi a hatodik helyről kezdheti majd meg a futamot.
A Ferrari szempontjából beigazolódott a szakértők többségének a gyanúja, a maranellói istálló autója egyelőre nem tűnik igazán versenyképesnek. A monacói Charles Lec...
2020-07-05 22:25:17
Útravaló – 2020. július 5
... mindez nem akadály. Ereje nem abból van, hogy mit gondolnak róla az emberek, vagy mit mondanak neki, mit reagálnak. Az ő ereje abból van, hogy egy az Atyával. Ezt a mély kapcsolatot nem kezdheti ki semmi és senki.
Ezt a kapcsolatot csak azok értik meg, akik a kicsinyek közül valók, akik alázatosan el tudják helyezni magukat az Istennel, a Teremtővel való kapcsolatban; akik ne...
2020-07-05 08:17:08
Digitális turisztikai fejlesztést indít a szegedi Monguz Kft.
... évtizedes szakértelemmel rendelkező Monguz Kft. szegedi kutató-fejlesztői valósítják meg külső szakértők és partnerek bevonásával.
Az új felületet v...
2020-06-13 08:50:53
Koronavírus - Spanyolországban átlépte a 243 ezret az igazolt fertőzöttek száma
... és vendéglátó egységekben, kulturális intézményekben tovább növelik a befogadható létszámot, de továbbra sem érhetik el a 100 százalékos kapacitást.
A jövő héten újabb területeken kezdhetik meg az enyhítés utolsó, hármas fázisát, amely így már összesen 34 millió embert, vagyis az ország lakosságának mintegy 75 százalékát fogja érinteni.
A szükségállapot hivatalosan júniu...
2020-06-12 19:43:06
Koronavírus - Biztonságos turisztikai folyosó megnyitásán dolgozik a spanyol kormány
... Spanyolországba.
A Kanári-szigetek közül El Hierro, La Gomera és La Graciosa, illetve a Baleár-szigetek közül Formentera jövő hétfőn már a járványügyi korlátozások enyhítésének utolsó, hármas fázisát kezdheti meg. Várhatóan két hét múlva teljesen feloldják az intézkedéseket. A többi sziget egy hét csúszással követheti az élmezőnyt.
Spanyolország 2019-ben a világ második ...
2020-05-30 20:32:56
1 2 3 .......................75 76 ............113 114 ............150 151 
Címkék: Osztrák Nagydíj, Monguz Kft, FTSE EuroFirst, Stoxx Europe, E-felvételi Hivatalos, LAD-ÉP Kft, Lando Norris, Sergio Perez, Racing Point, Charles Lec, európai tőzsdéken, szezon első, szegedi Monguz, igazolt fertőzöttek, spanyol kormány, iskolaőrség külön, rendőrség irányítása, tárca tájékoztatása, intézményvezetők kérése, koronavírussal kapcsolatos-e, héttel elcsúsztak, előzetes edzéstervezethez, szokásos orvosi, többiekhez képest, tőzsdén kívüli, vezető indexek, csütörtöki kereskedést, európai tőzsdék, páneurópai FTSE, euróövezeti EuroStoxx50, jelentkezéskor megadták, besorolási döntés, felvételiző mely, tiszaszentimrei LAD-ÉP, tervek szerint, beruházás részleteiről, hatodik helyről, szakértők többségének, maranellói istálló, monacói Charles, mély kapcsolatot, kapcsolatot csak, kicsinyek közül, befogadható létszámot, jövő héten, enyhítés utolsó, ország lakosságának, szükségállapot hivatalosan, járványügyi korlátozások, többi sziget, világ második, intézményvezetők, spanyolországban, edzéstervezethez,
© 2013 TVN.HU Kft.