Belépés
Több nemzet tradicionális lábbelijét is bemutatják az idei Mesterségek Ünnepén
...
Igyártó Gabriella kiemelte, hogy az idei rendezvény középpontjában a lábbeli lesz, ezen belül is a szegedi papucs. Ehhez kapcsolóan kiállításokkal várják az érdeklődőket, akik cipőkészítésben is kipróbálhatják magukat.
A 33. alkalommal megrendezett eseményen több mint ezer kiállító és több mint száz látványműhely vesz részt. Emellett koncertekkel is készülnek a látogatók...
2019-08-01 12:21:43
Szervező: az összetartozás rendezvénye a jászberényi Csángó Fesztivál
... őket Magyarországra - tette hozzá.
A 29. Csángó Fesztivál augusztus 6-tól magyarországi...
2019-07-28 11:21:20
Csángó fesztivál hat napon át Jászberényben
... közreműködik a Jártató Ifjúsági Táncegyüttes, a Jászság Népi Együttes , a Jászberényi Hagyományőrző Egyesület és a Zagyva banda.
A rendezvény idején koncertekkel, táncházzal, kiállításokkal, népi gyermekprogramokkal várják a látogatókat. Augusztus 7. és 11. között az Ízek utcáján és terén gasztronómiai különlegességekkel, pálinka- és bormustrával, sörkülönlegességekkel várják...
2019-07-28 09:11:09
Jöő héten kezdődik a Battonyai Alkotótábor
... Pécska településen zenés, táncos, irodalmi esttel szórakoztatják a magyar anyanyelvű lakosságot július 26-án.
A battonyai Molnár C. Pál Emlékházban négy elismert festőművész kiállításokkal mutatkozik be 27-én, valamint a település polgárainak szintén zenés, táncos irodalmi estet tartanak délután.
Ebben az évben a viharsarki kisváros több mint félszáz írónak, költőnek és...
2019-07-20 17:41:53
Ma kezdődik a Váci Világi Vigalom
... színpadon látható koncertek mellett számtalan programmal találkozhatnak az érdeklődők, egyebek mellett templomi hangversenyekkel, színházi előadásokkal, gyerekműsorokkal, képzőművészeti kiállításokkal, kézműves és játszóházi foglalkozásokkal, civil szervezetek műsoraival, gasztronómiai különlegességekkel és kézművesek utcájával is.
A rendezvény kísérőprogramjainak részeként k...
2019-07-19 07:05:29
Július 19-én kezdődik a Váci Világi Vigalom
... végül pedig a Neumann Balázs Trió lép fel.
Mint kiemelte, mintegy száz programot szerveznek, a könnyűzenei koncertek mellett komolyzenei programokkal, színházi előadásokkal, kiállításokkal, valamint gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket.
Borossa Zsóka, a Váci Világi Vigalom szervezője elmondta: a gyerekeket kézműves foglalkozásokkal várják, szombaton délután a Már...
2019-07-17 11:51:21
A dzsessz áll az idei Salföldi Dalföld középpontjában
...
Az összegzés felidézi: a 2014 óta minden évben megrendezett fesztivál küldetése, hogy koncertekkel, kiállításokkal, színházi előadásokkal, beszélgetésekkel és már programokkal szólítsa meg a tartalmas szórakozásra, elmélyülésre vágyókat, közelebb vigye hozzájuk a Balaton-felvidék hangulatát.
A programok gerincét hagyományosan három zenei műfaj koncertjei adják: a népzene...
2019-06-29 13:02:29
Múzeumok éjszakája - Nemesi útlevéllel a debreceni városházára
... Debrecent.
Koroknai Edit, a Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ igazgatója jelezte, intézményükben az idén ötnapos művészeti fesztivállá bővül a Múzeumok éjszakája.
Négy napon át kiállításokkal, koncertekkel, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várják az érdeklődőket, az ötödik napon pedig azok előtt is megnyitják a Modemet, akiknek a Múzeumok éjszakáján nem sikerül...
2019-06-17 14:02:48
Magyar nap a kolozsvári Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon
...
A pénteken kezdődő szemle Románia legnagyobb filmes rendezvénye, vetítések százaival, nagy klasszikusokkal és premierekkel, kiállításokkal, innovatív műhelyekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel, nagyszabású partikkal és neves vendégsereggel, mások mellett Nicolas Cage részvételével várja a közönséget.
A kolozsvári filmfesztiválra hat magyar film kapott meghívást, amelyek l...
2019-05-29 13:25:28
Szombaton kezdődik a 4. Art Capital fesztivál
... álom témájához kapcsolódnak, tizenkilencedik, társult kiállításként pedig a Vajda Lajos Stúdió (VLS) tárlata csatlakozott.
A közönség ezúttal is elsősorban kortárs művészeti kiállításokkal találkozhat, köztük több nemzetközi vonatkozású tárlattal. Kiállít például Florin Stefan, Eva Schlegel vagy Dimitrij Kavarga, az úgynevezett poszthumán művészet egyik ikonikus alakja is - e...
2019-05-24 17:39:15
1 2 3 ....18 19 ..28 29 ..36 37 38 
Címkék: Mesterségek Ünnepén, Csángó Fesztivál, Battonyai Alkotótábor, Váci Világi Vigalom, Salföldi Dalföld, Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon, Igyártó Gabriella, Jártató Ifjúsági Táncegyüttes, Jászság Népi Együttes, Jászberényi Hagyományőrző Egyesület, Molnár, Neumann Balázs Trió, Borossa Zsóka, Koroknai Edit, Modem Modern, Kortárs Művészeti Központ, Nicolas Cage, Vajda Lajos Stúdió, Florin Stefan, Dimitrij Kavarga, idei Mesterségek, összetartozás rendezvénye, jászberényi Csángó, idei Salföldi, debreceni városházára, kolozsvári Transilvania, idei rendezvény, lábbeli lesz, szegedi papucs, rendezvény idején, magyar anyanyelvű, battonyai Molnár, település polgárainak, viharsarki kisváros, könnyűzenei koncertek, gyerekeket kézműves, összegzés felidézi, tartalmas szórakozásra, programok gerincét, idén ötnapos, ötödik napon, pénteken kezdődő, kolozsvári filmfesztiválra, közönség ezúttal, úgynevezett poszthumán, foglalkozásokkal, hangversenyekkel, múzeumpedagógiai, gyerekműsorokkal, beszélgetésekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.