Belépés
Alkotóművészeti pályázatot hirdet a MANK vidéki városokban
...
A MANK a résztvevő társintézményekkel közösen kiállításon mutatja majd be a legjobb alkotásokat Szolnokon, Miskolcon és Veszprémben a járványhelyzet elmúltával - közölte a MANK szerdán az MTI-vel.
Mint írják, elsőként Veszprémben jelent meg a pályázat június 30-ai határidővel, de rövidesen Szolnok és Miskolc is csatlakozik a felhíváshoz.
A program keretében a MANK V...
2020-05-20 13:27:59
Múzeumok napja - Programok Debrecenben
... érdeklődők megismerhetik azokat a relikviákat, amelyeket kapcsolatuk bizonyítékául az irodalom házában őriznek, s amelyeket a vírus elvonulása után az Adybandi ébresztése című időszaki kiállításon tekinthetnek majd meg a látogatók.
A tárlatvezetés során sok információ elhangzik Kíváncsi Illi és a költő levelezéséről, de némely fordulat rejtve marad, azokat a diákok szerkeszt...
2020-05-15 12:28:00
Virtuálisan rendezik meg a Közösségek Hete országos rendezvénysorozatot
... a résztvevőket, hogy saját otthonukban állítsanak májusfát, díszítsenek májuskosarat, amelyen elhelyezhetik jókívánságaikat, üzeneteiket. Az alkotások a május 11-re elkészülő online kiállításon, az Állíts Te is májusfát elnevezésű Facebook-csoportban tekinthetők meg.
Idén hat tematikából választhattak a programszervezők. A karantén kultúra elnevezésű programtípusban az Algyő...
2020-05-08 11:32:12
Nemzetközi színtéren is bizonyíthatnak az MDDÜ magyar mentorprogramjának kiválasztott divatmárkái
... márkák, amelyek már készen állnak az első nagy külföldi szereplésre: az általuk kiválasztott tervezők fogják hazánkat képviselni a legközelebbi Milano Fashion Weeken, amelyen egy állandó kiállításon, valamint egy divatbemutatón mutathatják be kollekciójukat, utat nyitva a nemzetközi értékesítési lehetőségek előtt.
A közleményben idézik Bata-Jakab Zsófiát, a Magyar Divat & Des...
2020-05-06 17:02:56
Turisztikai beszélgetéssorozat és megnyitó állatkertek várják az érdeklődőket
... összeállítást készített az időszak lenyomataként. Alkotásai a Játékszín Facebook-oldalán láthatók hétfőtől. A fotóművész tagja a Fiatal Fotóművészek Stúdiójának, több önálló és csoportos kiállításon vett részt - írja a közlemény.
A székesfehérvári Szent István Király Múzeum egy különleges májusfa állításával teszi emlékezetessé az idei májust, közösségi oldalukra feltöltött ü...
2020-05-04 17:33:16
Költészetnapi digitális tartalmak a PIM-ben
... Az Isten homorú arcán című tárlathoz kapcsolódik. Az április 8-án, a cigányság világnapja alkalmából megjelent tartalom célja az egymásra figyelés, összefogás ösztönzése. A virtuális kiállításon olyan alkotások is helyet kaptak, melyeket az Igazgyöngy Alapítvány tanodáiban játszó, tanuló, biztonságot találó gyerekek alkottak.
A múzeum közleménye szerint a tárlattal szeretnék...
2020-04-09 12:02:24
Felesleges Pillangó - Urbán Tamás kiállítása a Capa Központban
... részegen, holttestét csak napokkal később találták meg a Lánchídnál.
Urbán Tamás kiállítása április 5-ig tekinthető meg a Nag...
2020-03-04 12:01:21
Kovács Zoltán: legalább egymillió látogatót várnak a jövő évi vadászati világkiállításra
... jól állnak. Az "Egy a természettel " Vadászati és Természeti Világkiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos elmondta, hogy a nemzetközi kiállításon a szerződött partnerek 660 rendezvényen fogják bemutatni, hogy mit tudnak és mit gondolnak a vadászatról.
Kitért arra, hogy a dortmundi rendezvényen - ami Európa legnagyobb vadászati...
2020-01-28 20:02:32
Baranyai képzőművészek alkotásai a pécsi m21 Galériában
...
A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK) közleménye szerint pécsi kulturális negyed m21 Galériájában nyíló és március 22-ig látogatható kiállításon mások mellett összesen huszonnégy DLA-fokozattal rendelkező művész mutatkozik be. A kiállítók között hét Munkácsy-díjas, négy Ferenczy Noémi-díjas, két érdemes művész és egy kiváló művész alkotása látható.
Az Állapotfelm...
2020-01-24 12:41:36
A magyar kultúra napja - Népművészeti és iparművészeti kiállítás nyílt a Pesti Vigadóban
...
A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Népművészeti Tagozatának akadémikusai és köztestületi tagjai az április 5-ig látható kiállításon azon alkotásaikat mutatják be, amelyeket nemzeti imádságaink, egyházi himnuszaink és népénekeink inspiráltak.
Kucsera Tamás Gergely, az MMA főtitkára beszédében kiemelte, hogy a Himnusz által ihletett, lelkekben újragondolt alkotások jelenne...
2020-01-22 20:12:01
1 2 3 ................52 53 ........78 79 .......103 104 105 
Címkék: Programok Debrecenben, Közösségek Hete, Felesleges Pillangó, Urbán Tamás, Capa Központban, Kovács Zoltán, Pesti Vigadóban, MANK, Kíváncsi Illi, Állíts Te, Milano Fashion Weeken, Bata-Jakab Zsófiát, Magyar Divat, Játékszín Facebook-oldalán, Fiatal Fotóművészek Stúdiójának, Szent István Király Múzeum, Igazgyöngy Alapítvány, Természeti Világkiállítás, Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft, Ferenczy Noémi-díjas, Magyar Művészeti Akadémia, Népművészeti Tagozatának, Kucsera Tamás Gergely, magyar kultúra, legjobb alkotásokat, járványhelyzet elmúltával, pályázat június, program keretében, irodalom házában, vírus elvonulása, tárlatvezetés során, költő levelezéséről, diákok szerkeszt, május 11-re, karantén kultúra, első nagy, általuk kiválasztott, legközelebbi Milano, állandó kiállításon, divatbemutatón mutathatják, nemzetközi értékesítési, közleményben idézik, időszak lenyomataként, fotóművész tagja, székesfehérvári Szent, különleges májusfa, idei májust, április 8-án, cigányság világnapja,
© 2013 TVN.HU Kft.