Belépés
Terrorizmus - Robbanószerkezeteket találtak és egy embert őrizetbe vettek Kelet-Franciaországban
... robbanószerkezetet délelőtt fedezték fel a rendőrök a kisváros egyik belvárosi lakóépületében, ahova riasztották a kommandósokat és a tűzszerészeket, miközben a környékbeli két iskolát kiürítették és az utcákat lezárták.
Nicolas Heitz megyei ügyész is a helyszínre sietett "tekintettel a talált tárgyakra". Megerősítette, hogy robbanószerkezetekről van szó, de több részletet ne...
2020-01-23 16:22:26
Fidesz: meg kell vizsgálni, mennyibe kerül Janiczak Dávid "privát szórakozása" az ózdiaknak
... hogy Janiczak Dávid "privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját.
"Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget" - mondta Zsigmond Barna Pál.
Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért csinálta ezt, hogy ne kelljen a többi ott lévő embe...
2020-01-14 14:30:27
Tűz egy bábolnai üzemcsarnokban - kilőtték a kigyulladt palackot
... rendőr-főkapitányság mesterlövésze több lövést a...
2020-01-14 12:00:00
Tűz miatt kiürítették a WizzAir Debrecenből Párizsba induló járatát
...
Nagy Krisztina közleménye szerint szombaton a menetrend szerint 18:35 órakor Debrecenből Párizsba induló repülőgép segédhajtóművénél indulás előtt tűz keletkezett.
A repülőtéri tűzoltó egységek és a rendőrség másodperceken belül a helyszínre érkeztek, majd a repülőgép személyzetével együtt megkezdték az utasok leszállítását és ezzel egy időben a tűz eloltását.
A rep...
2020-01-04 22:26:12
Megkezdték a tenger alatti Leviatán gázmezőn a gázkitermelést
... és a stabilizált kondenzátumot két csővezetéken szállítják a partra, ahol a gázt bekapcsolják a nemzeti gázszállító rendszerbe.
Az éjszaka végrehajtottgázberendezés-teszt során kiürítették a nitrogént acsövekből, hogy helyét átadják a kitermelt gáznak. Ezt a lépést többször elhalasztották az elmúlt hetekben, mert a környezetvédelmi csoportok azt állították, hogy az ehhez szü...
2019-12-31 12:11:26
Elfogadták a vitatott egyházügyi törvényt Montenegróban
... kormánypárti képviselőket, később könnygázgránátot akartak robbantani az ülésteremben, és ököllel estek neki azoknak, akikről feltételezték, hogy igennel szavazna a javaslatra. A termet kiürítették, a DF 18 képviselőjét a rendőrség elszállította, a többi képviselő pedig megszavazta a javaslatot.
A javaslat azért váltott ki felháborodást, mert az új törvény szerint a vallási ...
2019-12-27 12:02:16
Terrorizmus - A német hatóságok 9 iszlamista terrortámadást hiúsítottak meg a 2016-os berlini merénylet óta
... országból, és néhány nappal később meghalt az olaszországi Milánó egyik elővárosában rendőrökkel folytatott tűzharcban.
Ugyanezt a vásárt szombat este két gyanúsan viselkedő férfi miatt kiürítették és átfésülték. A 350 rendőr mozgósításával végrehajtott műveletben nem találtak veszélyre utaló jeleket. A gyanúsnak tartott két férfit igazoltatták, majd elengedték. Az akció elej...
2019-12-22 15:42:04
Szén-monoxid-szivárgás miatt kiürítettek egy budapesti iskolát
...
Kisdi Máté elmondta: amikor megszólalt a szén-monoxid-érzékelő, mindenki - 48 ember - elhagyta az épületet; senki nem sérült meg.
A fővárosi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, és kimutatták a mérgező gázt a levegőben. A gázszolgáltató szakemberei leválasztották a hálózatról a gázkészüléket.
A szóvivő kérdésre elmondta, felnőttképzés folyt az oktatási intézménybe...
2019-11-16 13:11:17
Előadás közben szakadt le egy londoni színház mennyezete
... le, több nézőt beterítve a törmelékkel. Öt néző kisebb sérülést szenvedett, kórházban látták el őket.
A rendőrség közlése szerint az előadást azonnal leállították és biztonságban kiürítették az épületet. Több mint ezer embernek kellett elhagynia a színháztermet.
A színművet hétfőn kezdték játszani. Az ügynököt, Willy Lomant játszó Wendell Pierce sajnálatát fejezte ki a t...
2019-11-07 10:31:47
Gázszivárgás miatt kiürítettek egy budapesti társasházat
...
Kisdi Máté közölte: a hatszintes társasház 31 lakásából 16 embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát a szivárgás megszüntetéséig.
Elmondta: eredetileg egy kigyulladt villanyórához riasztották a tűzoltókat, ám kiderült, hogy szivárog a gáz az épületben.
A lakók akkor térhetnek majd vissza az épületbe, ha a gázművek szakemberei megszüntették a hibát - tette ...
2019-11-07 10:14:53
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 96 
Címkék: Janiczak Dávid, WizzAir Debrecenből Párizsba, Nicolas Heitz, Zsigmond Barna Pál, Nagy Krisztina, Debrecenből Párizsba, Kisdi Máté, Willy Lomant, Wendell Pierce, embert őrizetbe, bábolnai üzemcsarnokban, kigyulladt palackot, tenger alatti, vitatott egyházügyi, német hatóságok, 2016-os berlini, budapesti iskolát, londoni színház, budapesti társasházat, kisváros egyik, utcákat lezárták, helyszínre sietett, talált tárgyakra, város uszodáját, barátnőjével kettesben, jakuzziban áztassa, egész fürdőt, többi vendéget, menetrend szerint, repülőtéri tűzoltó, rendőrség másodperceken, helyszínre érkeztek, repülőgép személyzetével, utasok leszállítását, stabilizált kondenzátumot, gázt bekapcsolják, nemzeti gázszállító, nitrogént acsövekből, kitermelt gáznak, lépést többször, elmúlt hetekben, környezetvédelmi csoportok, termet kiürítették, rendőrség elszállította, többi képviselő, javaslat azért, olaszországi Milánó, vásárt szombat, gyanúsnak tartott, akció elej, fővárosi hivatásos, mérgező gázt, gázszolgáltató szakemberei,
© 2013 TVN.HU Kft.