Belépés
Levelezik a NER-értelmiség:
... vesztésre álló perek és a kaliforniai igazságszolgáltatás közismert szigora is belejátszhatott a döntésbe? Lovas ügyvédje tudott Lovas hirtelen elutazásáról? Mikor értesült róla? Az elutazást megelőzően vagy csak utólag? Miért helyeztette át magát Lovas Münchenből Washingtonba 1990 januárjában? Politikai okokból, a SZER müncheni szerkesztőségével támadt vitái m...
2018-06-10 09:26:58
Az egészséges táplálkozásról .
... szív-érrendszeri betegségek miatti halálozásának több mint harmada a táplálkozással van összefüggésben, más szóval a kardiovaszkuláris betegségekből származó halálozás legalább egyharmada megelőzhető lenne egészséges táplálkozással.
Különösen fontos a következő megállapítás Magyarország számára, ahol a daganatos betegségekből származó halál...
2011-02-09 12:56:45
2010. évi CLXXXV. törvény/1/
... reklám,
a televíziós vásárlás, a társadalmi célú reklám
és a közérdekû közlemény kivételével - valamennyi, általa közzétenni kívánt
mûsorszámot a közzétételt megelőzően
a (2)-(7) bekezdés szerinti kategóriák valamelyikébe sorolja.
(2) Azt a mûsorszámot, amely korhatárra tekintet nélkül megtekinthető
vagy me...
2011-01-01 15:18:26
Marschalkó Lajos -Vörös vihar1
... terjeszkedésnek az útjában ott fekszünk mi is. Rajtunk keresztül visz az út a Földközi, az Adriai meleg tengerek felé.

Ha volt nép Európában, amely a finnekkel együtt mindenkit megelőzve látta a bolsevizmus útját, célját, terjeszkedési területét, akkor azok mi voltunk: - magyarok. Nekünk a bolsevizmus a halált jelenti. Ezt világosan látta a paraszt, a munkás, a köz...
2010-11-09 19:33:22
Adolf Hitler - Harcom -3. rész
... engedélyezték ez összeg felét. Sőt amikor arra került a sor, hogy az épület belső kivitele felett döntsenek, a magas Ház az ellen szavazott, hogy erre a célra márványt használjanak, és megelégedett a gipszburkolattal; ez esetben ételesen tényleg igazuk volt a képviselő uraknak: gipszfejek nem illenek a falak közé.
Így mai városainkban bizony hiányzik a népközös...
2010-11-09 19:26:23
alma
... díszíthetjük rumos meggyel, cukrozott cseresznyével - a lényeg, hogy ne áztassa el a süteményt a tetejére rakott befőtt. 4-5 órára hûtőbe tesszük, de elkészíthetjük a szeletelést megelőző napon is, úgy még jobban összeérnek az ízek. Előfordulhat, hogy a krém állaga kicsit folyós, a hûtőben majd megdermed.


Babapiskotas edesse...
2009-12-04 01:46:49
Útmutató a vizitdíjról
... olyan egészségügyi tevékenység, amelyet a mellékletben meghatározott, az életet veszélyeztetô állapotok és betegségek szakszeru ellátása, valamint azok maradandó egészségkárosító hatásának megelôzése érdekében - a beteg állapotának stabilizálásáig - végeznek".

A rendelet melléklete szerint
a sürgôs szükség körébe tartozó, életet veszélyeztetô á...
2007-02-11 10:19:24
1 
Címkék: Marschalkó Lajos, Adolf Hitler, Lovas Münchenb&#245, egészséges táplálkozásról, elutazást megel&#245, televíziós vásárlás, társadalmi célú, közzétételt megel&#245, finnekkel együtt, bolsevizmus útját, halált jelenti, épület bels&#245, ellen szavazott, célra márványt, falak közé, tetejére rakott, szeletelést megel&#245, krém állaga, mellékletben meghatározott, életet veszélyeztetô, beteg állapotának, rendelet melléklete, sürgôs szükség, egészségkárosító, gipszburkolattal, terjeszkedésnek, belejátszhatott, stabilizálásáig, elkészíthetjük, táplálkozásról, táplálkozással, összefüggésben, meghatározott, halálozásának, valamelyikébe, engedélyezték, cseresznyével, terjeszkedési, magyarország, veszélyeztet, megállapítás, használjanak, megtekinthet, díszíthetjük, elutazásáról, babapiskotas, washingtonba, egészségügyi, mellékletben, városainkban, megelégedett, érrendszeri, januárjában, helyeztette, tevékenység, bolsevizmus, szeletelést, közzétételt, vizitdíjról, betegségekb, állapotának, kivételével,
© 2013 TVN.HU Kft.