Belépés
Az ukrán külügyminiszter-helyettes azt sejteti, hogy Kijevnek nem felel meg az új kijevi magyar nagykövetjelölt
... zn.ua hírportálnak nyilatkozva kifejtette: véleménye szerint Magyarország elkezdett úgy viselkedni, mintha Kárpátalja az ő területe lenne. Megjegyezte, hogy nemcsak a magyar útlevelek kiadásáról vagy a Kárpátalja fejlesztéséért felelős kormánybiztosi tisztség létrehozásáról van szó. Utóbbi megnevezést Ukrajna azért kifogásolja, mert szerinte ezáltal a magyar kormány már a belügyei...
2018-10-07 14:21:24
Klimkin: Ukrajna semmilyen kompromisszumot nem fogad el a magyar állampolgárság kérdésében
... ami nem képezheti kompromisszum tárgyát". Az adott esetben nagyon következetesen kell cselekednünk - tette hozzá.
A tárcavezető szerint többről van szó, mint "magyar útlevelek" kiadásáról, ahogy a (beregszászi magyar konzulátuson készült) videofelvételen látható. Arról van szó - mutatott rá - hogy "Kárpátalján egyes régiókban kevés Ukrajna van. El kell érnünk, hogy ott több U...
2018-09-21 12:37:42
Mit tudtok az egészségügy újabb változásáról?
Az alábbi betegjogi rendeletek rendelkeznek az orvosi leletek, állapotfelmérések papírjainak kiadásáról:


Mit lehetne tenni az ügyben, hogy kiadják az én személyes adatomat képező orvosi anyagomat? Milyen szervezhez fordulhatok?


http://www.szoszolo.hu/02betegjogi_s zab/betegek_jogai.htm


Az egészségügyi dokumentáció megismerésének jog...
2018-07-12 16:38:38
Mi köze van a pórnépnek ahhoz, hogy államtitkárból, miniszte
... Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy jó reggelt kívánok mindenkinek!

Zalán futásának Viktor király szánalmas, szájnyalogatós iszkolásának tegnapi, féknyúzozással nyakon öntött kiadásáról ugyan elég részletesen megemlékeztünk esti posztunkban ahhoz, hogy most ne csépeljem erről a szavakat. De. Néhány gondolat erejéig muszáj mégis. Ebben a sokadik, megdöbbentően primitív, gyá...
2018-05-29 21:33:40
Négy országos listás mandátum kiadásáról döntött az NVB
...
A tavaszi parlamenti választáson listáról mandátumot szerző Molnár Csaba (DK), Niedermüller Péter (DK), Vona Gábor (Jobbik), és Gőgös Zoltán (MSZP) is lemondott mandátumáról.
A jogszabály szerint a listán szerzett mandátumok megüresedése esetén a jelölőszervezetek nevezhetik meg, kinek kérik a megüresedett mandátum kiadását.
A Molnár Csaba lemondása miatt megürese...
2018-05-04 17:12:17
2018. évi történelmi évfordulók 04. 14.
... Tomazina

Események
1533 - Laszky Jeromos ostromolja Móré Lászlótól Várpalotát (Palota ostroma (1533))
1849 - Debrecenben az országgyűlés határozatot fogad el a függetlenségi nyilatkozat kiadásáról és a Habsburg-ház trónfosztásáról. Ezután Kossuth Lajost kormányzó-elnökké választják.
1865 - John Wilkes Booth meglövi Abraham Lincoln amerikai elnököt, aki má...
2018-04-13 18:37:23
2018. évi történelmi évfordulók 04. 14.
... Tomazina

Események
1533 - Laszky Jeromos ostromolja Móré Lászlótól Várpalotát (Palota ostroma (1533))
1849 - Debrecenben az országgyűlés határozatot fogad el a függetlenségi nyilatkozat kiadásáról és a Habsburg-ház trónfosztásáról. Ezután Kossuth Lajost kormányzó-elnökké választják.
1865 - John Wilkes Booth meglövi Abraham Lincoln amerik...
2018-04-13 18:36:11
Katalán válság - Megerősítik több bíró és spanyol egységpárti politikus személyi védelmét Katalóniában
... kapott.
A madridi legfelsőbb bíróság bírája emelt vádat múlt pénteken Carles Puigdemont és még 24 katalán függetlenségi politikus ellen, továbbá döntött az európai elfogatóparancs kiadásáról, amely alapján vasárnap őrizetbe vették a volt katalán elnököt Németországban.
A bírói döntés következményeként utcai megmozdulások kezdődtek szerte Katalóniában. Az előzetes letart...
2018-03-29 21:53:13
Katalán válság - Carles Puigdemont elleni európai elfogatóparancs kiadásáról döntött a bíróság
...
Pablo Llarena bíró azután határozott erről, hogy vádat emelt a politikusok ellen lázadás, illetve közpénzek hűtlen kezelése miatt a tavaly október 1-én alkotmányellenesen megtartott függetlenségi népszavazás megrendezése és a katalán függetlenségi nyilatkozat elfogadása következményeként.
Carles Puigdemont október végén, leváltását követően hagyta el Spanyolországot, azó...
2018-03-23 20:52:16
Újra megkezdi működését az Uber Barcelonában
... hogy országos szinten a törvényi előírást jóval meghaladja a kiadott VTC-engedélyek száma, továbbá nehezményezik azt is, hogy a spanyol legfelsőbb bíróság újabb 10 ezer ilyen engedély kiadásáról szóló ítéletet hozott néhány hónapja.
Az érdekképviseletek szerint mindez hátrányosan érinti a taxisokat, mert nem egyenlő feltételek mellett dolgoznak.
Uber és Cabify viszont ú...
2018-03-13 11:22:05
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 
Címkék: Carles Puigdemont, Uber Barcelonában, Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Vona Gábor, Gőgös Zoltán, Laszky Jeromos, Móré Lászlótól Várpalotát, Ezután Kossuth Lajost, John Wilkes Booth, Abraham Lincoln, Pablo Llarena, magyar állampolgárság, egészségügy újabb, pórnépnek ahhoz, magyar útlevelek, magyar kormány, adott esetben, tárcavezető szerint, alábbi betegjogi, orvosi leletek, egészségügyi dokumentáció, tavaszi parlamenti, jogszabály szerint, listán szerzett, jelölőszervezetek nevezhetik, megüresedett mandátum, országgyűlés határozatot, függetlenségi nyilatkozat, madridi legfelsőbb, európai elfogatóparancs, volt katalán, bírói döntés, előzetes letart, politikusok ellen, tavaly október, katalán függetlenségi, törvényi előírást, kiadott VTC-engedélyek, spanyol legfelsőbb, érdekképviseletek szerint, spanyolországot, trónfosztásáról, elfogatóparancs, videofelvételen, külügyminiszter, kompromisszumot, nagykövetjelölt, németországban, létrehozásáról, megismerésének, szájnyalogatós, megemlékeztünk,
© 2013 TVN.HU Kft.