Belépés
Minneapolis lángokban, a tüntetők felgyújtottak egy rendőrőrsöt
... Twitter ismét megjelölte és a szabályzatot sértőnek találta, ahogy Trump az erőszakról írt.
Péntek reggeli sajtóértekezletén Jacob Frey védelmébe vette a rendőrség visszavonásáról kiadott intézkedését, mint mondta: "a rendőröket és az embereket érintő közvetlen fenyegetések miatt" döntött így. Donald Trump mikroblog-bejegyzésére azt válaszolta: az elnök semmit sem tud Minnea...
2020-05-29 19:22:04
Washington észak-koreai és kínai személyek ellen emelt vádat
... amerikai szankciókat.
Az észak-koreai bankot egyébként az amerikai kormányzat már 2013-ban, az ENSZ Biztonsági Tanácsa pedig 2017-ben feketelistára tette.

Csütörtökön kiadott közleményében Michael Sherwin amerikai államügyész leszögezte: az intézkedéssel Washington "jelzi elkötelezettségét, hogy megakadályozza Észak-Korea jogtalan hozzáférését az amerikai pénzügy...
2020-05-29 07:05:07
Kifáradtam
Főleg szellemileg. Ma volt egy próba vonat, amihez meg kellett írni az Írásbeli rendelkezést. 3 oldal lett. Az érvényes forgalmi utasítás és a kiadott rendkívüli küldeményre vonatkozó előírások alapján. Fél délelőttöm ment rá. Igaz az első ilyen volt. Közben jöttek a vonatok. Szabályoztam a forgalmat, utas tájékoztattam. Egy sorompóm megadta magát, de helyre sikerült hozni. Volt eg...
2020-05-28 21:20:42
Koronavírus - Moszkvában a vakcina kifejlesztéséig maradhatnak érvényben a korlátozások
... akiknél a koronavírust a laboratórium kimutatta, továbbá azokra, akik igazolt Covid-19 fertőzöttként egyéb okok miatt hunytak el, még ha nem is volt tüdőgyulladásuk.
A csütörtökön kiadott moszkvai tájékoztatás emlékeztetett rá, hogy New Yorkban ez az arány 10, Londonban pedig 23 százalék a városok hivatalos honlapján közzétett adatok szerint.
Marija Zaharova orosz külügy...
2020-05-28 20:30:07
Koronavírus - Babis nem ért egyet a helyreállítási alap javasolt elosztásával
...
Csütörtökön kiadott nyilatkozatában Babis határozottan elutasítja például, hogy a feltételek között fontos szerepet kapjon a munkanélküliségi mutató. "Elfogadhatatlan azoknak az uniós államoknak a megbüntetése, amelyeknek a válság ellenére is sikerül alacsonyan tartaniuk a munkanélküliséget" - írja a cseh kormányfő.
Csehországnak a Prágában nyilvánosságra hozott adatok s...
2020-05-28 14:32:41
Elemzők: a bérmegállapodások ellensúlyozzák a növekvő munkaerő-kínálat hatását a keresetekre
...
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtök reggel kiadott jelentése szerint márciusban a bruttó átlagkereset 400 ezer 400 forint volt, 9,0 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban. Az első negyedévben a bruttó és a nettó átlagkereset is 9,1 százalékkal nőtt éves összehasonlításban, a reálkereset 4,6 százalékkal emelkedett a fogyasztói árak első negyedévi, 4,3 százal...
2020-05-28 12:32:35
A rossz idő miatt mégsem indultak amerikai űrhajósok a Nemzetközi Űrállomásra
... sok izgalom előzte meg, hiszen Florida keleti partvidékén szerda reggeltől folyamatosan trópusi vihar pusztított, az országos meteorológiai szolgálat pedig kora délután tornádóriadót is kiadott.
Jim Bridenstine, a NASA vezetője a Twitteren, majd televíziós interjúkban az utolsó pillanatokig bizakodó volt, hogy a mostoha idő ellenére is fellőhetik az űrhajót.
"Az amerikai...
2020-05-27 23:33:28
Koronavírus - Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt tettek feljelentés a madridi tartományi elnök ellen
... ellenére nem hozott időben megfelelő intézkedéseket ezekben az intézményekben, emiatt átláthatatlan helyzet alakult ki, ráadásul a rokonok nem kaptak felvilágosítást szeretteikről.
Kiadott közleményükben hangsúlyozták továbbá a tesztek, a védőfelszerelések hiányát és a fertőzöttek nem megfelelő elkülönítését is. Mindezek miatt a hozzátartozók az érintett otthonok vezetőit is...
2020-05-27 19:53:30
Elemzők: az újraindulással a foglalkoztatási helyzet normalizálódása is várható
...
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott jelentése szerint a február-áprilisi, három hónapos időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma az egy évvel korábbinál 1,2 százalékkal, 56 ezerrel alacsonyabb, 4 millió 436 ezer volt. A 15-64 évesek foglalkoztatási rátája 0,6 százalékponttal 69,2 százalékra csökkent.
Áprilisban a foglalkoztatottak átlagos havi l...
2020-05-27 12:41:45
Líbia - Lavrov a fegyveres konfliktus rendezéséről tárgyalt a tobruki parlament elnökével
...
A felek a Moszkvában kiadott tájékoztatás szerint egyetértettek abban, hogy a kelet- és a nyugat-líbiai katonai és politikai tábor közötti elhúzódó konfliktus erőszakos megoldásának nincs perspektívája, valamint abban is, hogy haladéktalanul konstruktív pátbeszédet kell kezdeni az összes líbiai politikai erő bevonásával.
Lavrov támogatásáról biztosította a líbiai parlem...
2020-05-26 19:03:24
1 2 3 ................588 589 ........883 884 ........1176 1177 1178 
Címkék: Nemzetközi Űrállomásra, Jacob Frey, Donald Trump, ENSZ Biztonsági Tanácsa, Michael Sherwin, Marija Zaharova, Központi Statisztikai Hivatal, tüntetők felgyújtottak, vakcina kifejlesztéséig, helyreállítási alap, bérmegállapodások ellensúlyozzák, növekvő munkaerő-kínálat, madridi tartományi, foglalkoztatási helyzet, fegyveres konfliktus, tobruki parlament, szabályzatot sértőnek, rendőrség visszavonásáról, embereket érintő, elnök semmit, észak-koreai bankot, amerikai kormányzat, intézkedéssel Washington, amerikai pénzügy, próba vonat, érvényes forgalmi, kiadott rendkívüli, első ilyen, sorompóm megadta, laboratórium kimutatta, csütörtökön kiadott, városok hivatalos, feltételek között, munkanélküliségi mutató, uniós államoknak, válság ellenére, cseh kormányfő, bruttó átlagkereset, évvel korábban, első negyedévben, nettó átlagkereset, fogyasztói árak, országos meteorológiai, utolsó pillanatokig, védőfelszerelések hiányát, érintett otthonok, foglalkoztatottak átlagos, 15-64 évesek, nyugat-líbiai katonai,
© 2013 TVN.HU Kft.