Belépés
Virtuózok nemzetközi dal verseny Visegrádi 4-ek
... sztárja.
A finálé-szuper döntő különleges vendége és szuper zsűri tagja pedig Maestro Plácido Domingo A Mester egyúttal egy extra produkció keretében fogja vezényelni a műsor főcím zenéjének kibővített változatát, amelyet fia, ifjabb Plácido Domingo komponált a Virtuózok számára.

*
- 2020. november 20-án, vagyis péntek estétől Csehország, Lengyelország és Szlo...
2020-11-23 16:56:41
Virtuózok nemzetközi dal verseny Visegrádi 4-ek
... sztárja.
A finálé-szuper döntő különleges vendége és szuper zsűri tagja pedig Maestro Plácido Domingo A Mester egyúttal egy extra produkció keretében fogja vezényelni a műsor főcím zenéjének kibővített változatát, amelyet fia, ifjabb Plácido Domingo komponált a Virtuózok számára.

*
- 2020. november 20-án, vagyis péntek estétől Csehország, Lengyelország és Szlo...
2020-11-21 20:02:29
Szent Péter- és Szent Pál-bazilikák felszentelése
... Nagy Konstantin császár kisebb bazilikát emeltetett, melyet I. Szilveszter pápa 324. november 18-án szentelt föl. Később a zarándokok tömege miatt ezt a templomot császári rendeletre kibővítették. Ciriades építész hatalmas öthajós, nyolcvanoszlopos, előcsarnokos bazilikája 1823-ban leégett; a mai főtemplom a keresztény világ adományaiból Luigi Poletti tervei szerint épült, IX. Piu...
2020-11-18 17:05:15
Révész Máriusz: negyven turistaház felújítása zajlik
... tó kedvelt a horgászok és a fürdőzők körében, a kisvasúti végállomás jóvoltából pedig 32 kilométeres, nagyrészt erdei vonatozásra indulhatnak a látogatók.
A most felújított és kibővített horgászlakban egy család töltheti a hétvégéjét vagy a nyári szabadságát közvetlenül a vízparton, az egykor munkásszállónak épült erdei lak pedig két lakrészben nyolc ember kényelmes elhelyez...
2020-08-03 13:21:59
Krisztina város havas boldog asszony templom
... életét vesztette.
A templom mai alakját az 1943-1944-es bővítéssel nyerte el: Brestyánszky Tibor és Borsos László[11] építész irányításával a templomot a szentély irányában kibővítették (meghosszabbították). Az eredeti 1796-os főoltár megóvása érdekében első lépésben az oltárépítmény alá síneket helyeztek el, majd acél görgőkön kézi csörlőkkel arrébb vontatták. Ezután a...
2020-07-27 18:45:45
Csapó Krisztián harsonás szóló formációja koncertezik az A38 tetőteraszán
...
A művész kiemelte: a kibővített zenekarral nem zárt térben, hanem az A38 nyitott tetőteraszán koncerteznek, ahol legfeljebb 250-en férnek el.
A jazz-funk harsonás Csapó Krisztián elmondta: különleges, sokszínű hangszerről van szó, amelyet számos stílusban lehet hallani, a komolyzenétől, a régizenétől a dzsesszig, a modern popzenékig.
Mint mondta, a koncerten nagysze...
2020-07-17 12:32:06
Virtuózok - Ifj. Placido Domingo írta a műsor főcímzenéjét
... műsorhoz.
Peller Mariann hozzáfűzte: a Budafoki Dohnányi Zenekarral, Hollerung Gábor vezényletével rögzített darab "olyan főcím lesz, amire mindenki emlékezni fog".
A főcímzenéből később egy kibővített változat is készül, amelyet a tervek szerint id. Placido Domingo vezényel majd a Virtuózok fináléjában.
Eközben tárgyalások folynak arról, hogy Spanyolországban is el...
2020-07-14 10:41:52
Bírálja az Euronews állami álhírterjesztéséről szóló véleménycikkét Kovács Zoltán
... ellen irányuló félretájékoztatás példájaként említette Kovács Zoltán a koronavírus elleni védelemre vonatkozó, a kormánynak más országokhoz hasonlóan a lakosság és a gazdaság védelmében kibővített jogköröket biztosító magyar törvény ellen a liberálisok által összehangolt kampányt.
Ma már világos, hogy ahelyett, hogy tekintélyelvű káoszba taszította volna, a koronavírus-törvén...
2020-07-09 22:12:45
Gulyás: az elmúlt időszak építkezéseinek legszebb szimbóluma a Ludovika
... egy városrész született újjá: 2018 tavaszára felépült Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb egyetemi campusa. Belső-Pest legnagyobb közparkját, az Orczy kertet megújították és kibővítették - mondta Fürjes Balázs, majd úgy fogalmazott: "szebb, tágasabb, tisztább, zöldebb, levegősebb, rendezettebb, biztonságosabb és jóval több sportolási és szabadidős lehetőséget kínáló hely...
2020-07-07 13:01:22
Koronavírus - Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját
...
Románia június 15-től kezdődően nem küldte karanténba az olyan európai országokból érkezőket, ahol az utóbbi időben alacsony volt az újonnan észlelt koronavírus-fertőzések aránya. Eddig azokat az országokat sorolták a "zöld zónába", ahol az utóbbi két hétben az egymillió lakosra eső új koronavírus-fertőzések átlaga nem haladja meg a napi öt esetet.
A külföldi minta alapj...
2020-07-07 10:21:08
1 2 3 .....................69 70 ..........103 104 ...........137 138 139 
Címkék: Szent Péter-, Szent Pál-bazilikák, Révész Máriusz, Csapó Krisztián, Placido Domingo, Kovács Zoltán, Maestro Plácido Domingo Mester, Plácido Domingo, Nagy Konstantin, Luigi Poletti, Brestyánszky Tibor, Borsos László, Peller Mariann, Budafoki Dohnányi Zenekarral, Hollerung Gábor, Fürjes Balázs, műsor főcímzenéjét, elmúlt időszak, finálé-szuper döntő, extra produkció, műsor főcím, zarándokok tömege, templomot császári, keresztény világ, fürdőzők körében, kisvasúti végállomás, most felújított, család töltheti, hétvégéjét vagy, nyári szabadságát, egykor munkásszállónak, szentély irányában, eredeti 1796-os, művész kiemelte, kibővített zenekarral, jazz-funk harsonás, modern popzenékig, koncerten nagysze, főcímzenéből később, kibővített változat, tervek szerint, koronavírus elleni, gazdaság védelmében, liberálisok által, városrész született, olyan európai, utóbbi időben, újonnan észlelt, országokat sorolták, egymillió lakosra, külföldi minta, spanyolországban, nyolcvanoszlopos, munkásszállónak, építkezéseinek,
© 2013 TVN.HU Kft.