Belépés
Olvasás- tanulsággal......
... semmit!
-De minden eszköze megvan, és bármikor elkezdheti!
-További szép napot Hölgyem! -és ezzel továbbállt.
Tanulság: soha ne vitatkozz olyan nővel, aki olvas, mert az valószínű gondolkodni is tud!

...
2021-05-26 10:54:25
Tudod...nem életkor függő. Nincs előírva, hogy mikor jön el.
... kerületi kilátó. És bejött...nekem bejött. Jó volt a forgatókönyv. Remélem annak a filmnek nem lesz második része. Ha őszinte szeretnék lenni, el kellett mennem messzire egy kicsit gondolkodni. Nem sokáig, csak egy kicsit. De az kellett, hogy tisztán lássak. Kifújta a fejemből a tengeri szél a hülyéket. Három dolog kell ahhoz, hogy jól legyek a bőrömben: hogy békében legyek önmaga...
2021-05-20 08:30:05
Egyszemélyes zárkába került Fekete Dávid
... számára.

Fekete Dávid egy hónapig biztosan előzetesben lesz, a folytatásról a bíró dönt majd azon bizonyítékok alapján, melyeket a rendőrség az ügyészség elé tár. Lesz ideje gondolkodni.

F.Zs.

Forrás: Borsonline

Hamis festményekkel és fu...
2021-05-08 20:00:14
Hock Éva Etelka
... játszani.

Értékesek vagyunk itt mindannyian.
Nem kéne futnunk tengelyig a sárban,
Mária kötényéből folyton kipottyanni,
Aztán tanulságok nélkül visszakapaszkodni.
Gondolkodni kéne, és jót cselekedni,
Az egónkat útjára engedni.
Menjen csak más néphez, kevélyhez, butához,
Nálunk már eleget volt a tanulsághoz.

Hagyjuk szárnyaln...
2021-02-25 23:00:42
Több sincs királyfi - mese gyerekeknek
... koldusasszonynak, hogy holtig urasan élhetett belőle.
Aztán teltek-múltak az esztendők, nőtt, nevelkedett a királyfi. Amikor úgy tíz-tizenkét esztendős forma lehetett, elkezdett gondolkodni, hogy vajon van-e az ő apján kívül több király a világon; van-e több ország az apja országain kívül.
Egyszer megszólítja az apját:
- Édesapám, én már sokat gondolkoztam azon, hog...
2021-01-31 10:52:11
Wass Albert - Karácsony igaz története
... csöndes pusztába az egyszerű pásztorokhoz. Hogy miért éppen a pásztorokhoz jött az üzenet? Mert ők a természet ölén éltek, Isten teremtett világában. A pusztában, ahol több idejük volt gondolkodni, mint azoknak, akiket városok kőfalai közé zárva lefoglalt a maguk alakította földi élet sok hiábavaló küzdelme.

,,NAGY ÖRÖM JÓ HÍRÉT HOZZUK NÉKTEK!" — mondtá...
2020-12-31 14:26:59
Okosító gyakorlatok
... kihívást. Például ha van kutyája és minden reggel leviszi megsétáltatni, akkor azt ne mindig ugyanazon az útvonalon tegye. Az agy hálás lesz, ha néha módosít az útvonalterven, és kicsit gondolkodni kell a napi rutinfeladatok elvégzése helyett.

Agyunkat úgy is edzhetjük, ha néha bizonyos dolgokat fejjel lefelé állítunk a lakásban. Az agynak szüksége van arra, hogy más me...
2020-10-10 23:23:00
Okosító gyakorlatok
... kihívást. Például ha van kutyája és minden reggel leviszi megsétáltatni, akkor azt ne mindig ugyanazon az útvonalon tegye. Az agy hálás lesz, ha néha módosít az útvonalterven, és kicsit gondolkodni kell a napi rutinfeladatok elvégzése helyett.

Agyunkat úgy is edzhetjük, ha néha bizonyos dolgokat fejjel lefelé állítunk a lakásban. Az agynak szüksége van arra, hogy más me...
2020-09-14 21:47:06
Mi a megigazulás?
... Megy az ajtóhoz, ott is goromba hozzá. Beér az irodába, ott ül az asztalánál
és ekkor a Szentlélek kezdi felismertetni vele, hogy mit tett. Ez egy keresztény férfi és elkezd
gondolkodni: “Lehet, hogy csúnyán szóltam a feleségemhez?" És eljut odáig, hogy már nem
bírja tovább, felhívja a feleségét és azt mondja “Drágám, nagyon sajnálom." Imádko...
2020-08-15 23:02:52
Az agy és a testi egészség megőrzése néhány módszerrel
... idegesek, illetve a borús idő is közrejátszhat abban, hogy kevésbé jó a koncentrációs képességünk. Ellenben a nyári hónapokban, amikor odakint hétágra süt a nap, akkor jobban is tudunk gondolkodni és a teljesítményünk is megnövekszik. Viszont a hidegebb hónapokban is dolgoznunk kell, így érdemes néhány módszert alkalmazni annak érdekében, hogy ne csak nyáron legyünk aktívak.
...
2020-07-27 19:56:05
1 2 3 .............................89 90 ..............133 134 ..............177 178 179 
Címkék: Fekete Dávid, Hock Éva Etelka, Wass Albert, NAGY ÖRÖM JÓ HÍRÉT HOZZUK NÉKTEK, testi egészség, valószínű gondolkodni, kicsit gondolkodni, tengeri szél, hónapig biztosan, bíró dönt, egónkat útjára, apja országain, egyszerű pásztorokhoz, pásztorokhoz jött, természet ölén, maguk alakította, útvonalon tegye, napi rutinfeladatok, agynak szüksége, keresztény férfi, koncentrációs képességünk, nyári hónapokban, hidegebb hónapokban, koldusasszonynak, teljesítményünk, rutinfeladatok, útvonalterven, festményekkel, megsétáltatni, aldmnzchqfqax, közrejátszhat, koncentrációs, felismertetni, pásztorokhoz, gondolkoztam, egyszemélyes, megnövekszik, bizonyítékok, feleségemhez, forgatókönyv, folytatásról, gondolkodni, kipottyanni, mindannyian, előzetesben, megigazulás, képességünk, gyakorlatok, nevelkedett, gyerekeknek, tanulsággal, tanulsághoz, megszólítja, hónapokban, asztalánál, továbbállt, tanulságok, cselekedni, szentlélek, alakította, kötényéből, módszerrel, dolgoznunk, keresztény, borsonline, elkezdheti, alkalmazni, karácsony, országain,
© 2013 TVN.HU Kft.