Belépés
szárnyasVAGDALT GRILLBEN
...

40-50 dkg főtt szárnyashús csont nélkül (maradék is lehet), 1 tojás, 1 teáskanál mustár, 1 evőkanál tejföl, 5 dkg füstölt szalonna, 1 gerezd fokhagyma, só, bors.
A főtt, kicsontozott szárnyashúst ledarálom, és jól összegyúrom a felvert tojással, a sóval, a borssal, a mustárral, a tejföllel és a zúzott fokhagymával. A húsmasszából nedves kézzel 8 pogácsát formálo...
2010-10-22 05:51:16
TÖLTÖTT libaMELL
...
60 dkg kicsontozott és lebőrözött libamell, 10 dkg savanyú káposzta, 3 dl tejföl, 5 dkg füstölt szalonna, 1 tojás, 1 kis fej vöröshagyma, 10 dkg reszelt sajt, 1 mokkáskanál csombor, ízlés szerint só és törött fekete bors.
A libamellet éles késsel szép nagy, vékony szeletekre vágom. A négy legnagyobb szeletet félreteszem, a maradékot pedig a füstölt szalonnával és a me...
2010-10-22 05:43:26
SAJTOS VAGDALT libaMELL
...

50-60 dkg kicsontozott libamell, 10 dkg reszelt sajt (minél többféle, annál jobb), 2 evőkanál sűrű tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 1 evőkanál olaj, 2 tojás, 1 mokkáskanál currypor, késhegynyi őrölt szerecsendió-virág, ízlés szerint só és törött fehér bors.

A libamellet (bőrével együtt) és a tisztított vöröshagymát húsdarálón ledarálom, majd a felvert tojáso...
2010-10-22 05:43:00
libaMELLEL TÖLTÖTT KÁPOSZTA
...

50 dkg kicsontozott libamell, 1 kisebb füstölt libacomb, 8 db nagy savanyú káposztalevél, 2 dl száraz bor, 5 dl tejföl, 40 dkg apró savanyú káposzta, 4 evőkanál rizs, 1 kis fej vöröshagyma, 2 tojás, 1 teáskanál csombor, 1 mokkáskanál pirospaprika, ízlés szerint só és törött fekete bors, 3 gerezd fokhagyma.
A füstölt libacombot előző este hideg vízbe áztatom. Más...
2010-10-22 05:42:33
VAGDALT libaMELL ROSTON
...

50 dkg kicsontozott és lebőrözött libamell, 1 tojás, 2 evőkanál mazsola, 1/2 dl tejszín, 1/2 dl vörösbor, fél citrom reszelt héja, 2 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só és törött fehér bors, kevés zsemlemorzsa.
A libahúst kétszer átdarálom, majd hozzáadom a bort, a tejszínt, a felvert tojást, a sót, a borsot, a reszelt citromhéjat, és addig gyúrom, amíg az összes...
2010-10-22 05:42:07
KOLBÁSZOS libaVAGDALT
...

40 dkg kicsontozott libamell bőre nélkül (vagy egyéb, csont nélküli libahús), 1 kis szál lángolt kolbász, 2 tojás, 1 kis fej vöröshagyma, 1 dl tej, mustár, ízlés szerint só, törött bors, 1 evőkanál olaj, 1 fokhagymagerezd, kevés zsemlemorzsa.
A libahúst a lebőrözött kolbásszal és a vöröshagymával együtt kétszer átdarálom, majd összekeverem a nyers tojásokkal, a ...
2010-10-22 05:41:14
HAGYMÁS SÜLT libaMELL
...

60 dkg fiatal liba bőrös melle (csont nélkül), 1 nagy fej vöröshagyma, 1 teáskanál pirospaprika, 4 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só és törött fekete bors.
A kicsontozott bőrös libamellet sütésre előkészítem. A zsíros bőrt bevagdalom, hogy könnyebben kisülhessen. Bőr nélküli oldalába kis lyukakat fúrok, és a lyukakba beledugom a megtisztított fokhagymagerezdeke...
2010-10-22 05:40:48
TARHONYÁS libaAPRÓLÉK
... dkg tarhonya, 2 dl tejföl, 1 húsleveskocka (vagy fél liter húsleves vagy csontleves), 1 teáskanál vegeta, 3 evőkanál olaj, 1 teáskanál pirospaprika, 2 gerezd fokhagyma.
A főtt, kicsontozott aprólékot nagy lyukú darálón ledarálom vagy nagyon apróra összevágom. Tűzálló tálban megforrósítom az olajat, és a tarhonyát barnára pirítom rajta. Ezután a tűzről lehúzva belekeverem a pi...
2010-10-22 05:30:17
ANANÁSZOS kacsaSÜLT
... megpuhult, a zsíros mártásból kiszedem, kicsontozom és metéltre vágom. A mártásról a zsírt evőkanállal leszedem, majd kis lábosba öntöm a levet, és 10 percig fedő nélkül forralom. ...
2010-10-22 05:08:51
SZALONNÁS TŰZDELT pulykaMELL
...

60 dkg kicsontozott pulykamell, 10 dkg füstölt szalonna, 1 fej fokhagyma (nem tévedés!), ízlés szerint só és törött fehér bors.
A tömör pulykamellet sűrűn megtűzdelem a hosszú csíkokra vagdalt füstölt szalonna felével és a megtisztított fokhagymagerezdekkel. A maradék szalonna apróra vágott darabkáit alufóliára teszem, ráfektetem a kívülről megsózott, megborsozo...
2010-10-22 04:55:29
1 2 3 .......................71 72 73 ..........106 107 ...........141 142 143 
Címkék: SAJTOS VAGDALT, TÖLTÖTT KÁPOSZTA, HAGYMÁS SÜLT, SZALONNÁS TŰZDELT, felvert tojással, zúzott fokhagymával, húsmasszából nedves, libamellet éles, négy legnagyobb, maradékot pedig, füstölt szalonnával, tisztított vöröshagymát, felvert tojáso, füstölt libacombot, libahúst kétszer, felvert tojást, reszelt citromhéjat, lebőrözött kolbásszal, vöröshagymával együtt, nyers tojásokkal, kicsontozott bőrös, zsíros bőrt, lyukakba beledugom, tarhonyát barnára, tűzről lehúzva, zsíros mártásból, zsírt evőkanállal, tömör pulykamellet, hosszú csíkokra, maradék szalonna, kívülről megsózott, szárnyasvagdalt, fokhagymagerezd, vöröshagymával, megtisztított, húsleveskocka, megforrósítom, káposztalevél, pirospaprika, kicsontozott, szárnyashúst, zsemlemorzsa, vöröshagymát, pulykamellet, összekeverem, szerecsendió, fokhagymával, húsmasszából, mokkáskanál, vöröshagyma, kicsontozom, belekeverem, összegyúrom, megtűzdelem, evőkanállal, szalonnával, kisülhessen, szárnyashús, libaaprólék, libavagdalt, előkészítem, citromhéjat, félreteszem,
© 2013 TVN.HU Kft.