Belépés
KDNP-választmány - Semjén: komoly tétje van a jövő évi EP-választásnak
... megerősítését, az ország biztonságát kiemelten kezelő kormányzati munkában. "Ezzel hozzájárulnak korunk legfontosabb kihívásaira adott, Európa többi országa számára is példamutató megoldások kidolgozásához" - mondta a pártelnök.
A 2019-es év feladatairól szólva a májusi EP-választás mellett az őszi önkormányzati választásokkal összefüggésben a megyei közgyűlésekben, nagyváros...
2018-12-01 17:32:02
Illegális bevándorlás - ENSZ-tisztségviselő: nem kell megnyitni a határokat a globális migrációs csomag miatt
... meg határait" - mondta a tisztségviselő.
Aláhúzta: a megállapodásnak az a célja, hogy kialakuljon egy politikai keret a migráció körüli kérdésekre adandó válaszok nemzetközi kidolgozásához.
Az egyezményt - hivatalos nevén Globális megállapodás a biztonságos, rendezett és szabályos migrációról -decemberben fogadják el az ENSZ marokkói csúcstalálkozóján. Az elfogadás foly...
2018-11-07 18:21:51
Erősíti versenyképességet a társadalmi felelősségvállalás a szakértők szerint
... megteremtése - tette hozzá.
Közölte, hogy az ITM a fenn...
2018-10-30 13:41:26
A világon elsőként azonosították a terhességi toxémia korai kórfolyamatait
...
A hat ország kutatóinak együttműködésében megvalósult kutatás eredményei hozzájárulhatnak korai diagnosztikus eljárások kidolgozásához, valamint terápiás eljárások kifejlesztését segíthetik elő.
A közlés szerint a terhességek 70 százaléka, a klinikailag felismert terhességek 15 százaléka végződik vetéléssel és a kihordott terhességek 25 százalékánál lép fel az anya és/v...
2018-08-08 14:00:10
Pompeo: az Egyesült Államok minden más országnál több humanitárius segítséget nyújt a menekülteknek világszerte
... rekordszintet ért el, létfontosságú, hogy új szereplők - beleértve kormányokat, nemzetközi pénzügyi intézményeket és a magánszektort - tárgyalóasztalhoz üljenek a globális válasz kidolgozásához.
"Az Egyesült Államok továbbra is vezető szerepet vállal a világban a humanitárius segítség biztosításában és a menekülteket otthonaik elhagyására késztető konfliktusok politikai mego...
2018-06-20 18:12:39
Szijjártó Péter: akcióterv készül a beruházások növelése érdekében
...
Megjegyezte: ahogy arra a korábbiakban is volt már példa, a kamara tagjaitól is szívesen fogad javaslatokat az elképzelések kidolgozásához.
A külgazdasági és külügyminiszter június végén találkozik Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel, akivel az összegyűjtött javaslatok alapján véglegesítik a tervet, amelyet továbbítanak a kormánynak.
A tárcavez...
2018-06-15 14:42:45
Kihalás fenyeget minden ötödik vadon élő emlősfajt
... h...
2018-06-13 14:01:40
Lengyelország EU- és NATO-tagságának alkotmányban történő rögzítéséről is népszavazást tartana a lengyel elnök
...
Andrzej Duda tavaly május elején jelentette be, hogy népszavazást kezdeményez, mely útmutatást adna egy új alkotmány későbbi kidolgozásához, illetve a jelenleg hatályos lengyel alkotmány módosításához. A lengyel elnök kedden ismertette azokat a kérdéseket, amelyekről véleménynyilvánító népszavazást kezdeményezne.
Andrzej Duda a tanácsadó testületének keddi ülésén ismert...
2018-06-12 17:22:36
Bártfai-Mager Andrea az eddigi vagyonpolitika folytatását támogatja
... húzóágazatokká válhatnak, és amelyekhez szakpolitikai érdek fűződik, továbbá azoknak a vagyonelemeknek a kijelölését, amelyekre az államnak nincs szüksége.
A hosszú távú vagyonpolitika kidolgozásához a jelenlegi gazdasági helyzet megfelelő, túl van az ország az elmúlt fél évszázad legsúlyosabb pénzügyi-gazdasági válságán - vélekedett a miniszterjelölt. A magyar gazdaságpoliti...
2018-05-14 17:44:20
AKI LOP, aZ HAZUDIK IS
... termeli a kollaboránsokat, mint Mészáros Lőrinc a gazdaállat vagyonát - hihetetlen sebességgel...
A baloldal emblematikus pártja sem kapkod, idő kell legfrissebb hibás döntése kidolgozásához, merthogy tisztségviselőket kell választani.
Csak azt tudom ajánlani, amit a japánok gyakorolnak: meg kell tanulni teát inni üres csészéből.
A koalíció, mely megvalósítva a lehe...
2018-04-12 07:16:05
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..34 35 36 
Címkék: Egyesült Államok, Szijjártó Péter, Lengyelország EU-, Bártfai-Mager Andrea, HAZUDIK IS, Palkovics László, Andrzej Duda, Mészáros Lőrinc, globális migrációs, szakértők szerint, világon elsőként, terhességi toxémia, menekülteknek világszerte, beruházások növelése, lengyel elnök, eddigi vagyonpolitika, ország biztonságát, májusi EP-választás, őszi önkormányzati, megyei közgyűlésekben, politikai keret, migráció körüli, elfogadás foly, közlés szerint, klinikailag felismert, kihordott terhességek, globális válasz, humanitárius segítség, menekülteket otthonaik, kamara tagjaitól, elképzelések kidolgozásához, összegyűjtött javaslatok, jelenleg hatályos, tanácsadó testületének, államnak nincs, hosszú távú, jelenlegi gazdasági, magyar gazdaságpoliti, gazdaállat vagyonát, baloldal emblematikus, japánok gyakorolnak, hozzájárulhatnak, megállapodásnak, kollaboránsokat, miniszterjelölt, vagyonelemeknek, külügyminiszter, összefüggésben, vagyonpolitika, közgyűlésekben, tisztségviselő, választásokkal, kidolgozásához,
© 2013 TVN.HU Kft.