Belépés
Vigyázat, akár árnyékban, vízben is leéghetünk!
... 15 percnél kevesebb idő nem veszélyes a napsütésben. A megfelelő naptej használata mellett a kalap és a napszemüveg és a legtöbb testfelületet takaró könnyen szellőző ruházat hasznos kiegészítők a napvédelemre.


Ne akarjunk pár óra alatt csokibarna bőrt - figyelmeztetnek a szakemberek

https://www.borsonline.hu/test-es-le lek/napozas-szabaly...
2021-07-27 21:26:17
Gyermekvédelemről
... helyzeteket kezelni, amiben a másság elfogadását interpretálnák, sokkal előrébb lennénk...csak egy példa:
egy 6 éves kisfiú - legyen Géza - láthatóan a nőies színek, női kiegészítők és a női szerepek iránt érdeklődik, másol, jeleníti meg a játékában az inkább női szerepekehez köthető mintákat. Imádja a csillogós karkötőmet...minden nap odajön, és óvatosan megje...
2021-07-23 16:03:57
Ásványi anyagok, vitaminok, kiegészítők a meleg időszakban
Dübörög a nyár! Azonban nemcsak télen van szükségünk vitaminokra, ásványi anyagokra és különféle immunrendszert is támogató kiegészítőkre, tápanyagokra, hanem bizony nyáron a melegebb időszakban is nagy hasznát vesszük ezeknek a tápanyagoknak. A cikkben néhány remek kiegészítőt mutatunk be.

Ásványi anyagok közül ki kell emelni a magnéziumot, amely több mint 300 biokémiai...
2021-07-21 23:10:17
Az ízületi fájdalom legyőzése táplálékokkal
... citrusfélék, mint például a narancs, a citrom vagy a grapefruit nagy mennyiségben tartalmaznak C-vitamint. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a C-vitaminban gazdag táplálékok vagy kiegészítők napi rendszerességgel történő fogyasztása, csökkenti az ízületi gyulladás kialakulásának kockázatát.

A gyömbér szintén nagyon hasznos lehet, amennyiben ízületi gyulladásban szenv...
2021-07-09 21:55:23
Hagymás, tormás, gyömbéres immuntámogató elixír
... szükségünk immuntámogatásra, hiszen a hideg hónapokban több kihívás előtt áll a szervezetünk, ám az immunrendszerünket egész évben támogatnunk szükséges. Nagyon hasznos immunerősítő kiegészítőket vásárolni, de mi magunk is készíthetünk csodálatos, immunerősítő italt, egy elixírt, amelyet kúraszerűen fogyaszthatunk.

Cikkünkben először bemutatjuk a hagymából, tormából és ...
2021-06-16 20:43:16
Vitaminok, amelyek csökkentik a gyulladást
... gyulladáscsökkentő vitamin nem más, mint az A-vitamin. Fogyasszunk bátran béta-karotint tartalmazó zöldségeket és gyümölcsöket, hiszen ez a vegyület A-vitaminná alakul át a szervezetünkben, de kiegészítők formájában is magunkhoz vehetjük.

Az A-vitamin fontosságát mutatja, hogy erős antioxidáns hatásának köszönhetően védelmet nyújt a szervezetünknek a szabad gyökök káros...
2021-06-15 21:01:18
A carpalis alagút szindróma tüneteinek csökkentése
... biológiai hozzáférhetőségét és hasznosulását.

Az alfa-liponsav (ALA) szintén neuroprotektív tulajdonságokkal rendelkezik és csökkenti a carpalis alagút szindróma tüneteit. Kiegészítők formájában is szedhetjük, de a spenót is tartalmazza ezt a tápanyagot.

Azok, akik ebben a betegségben szenvednek, a csípős paprikától se óvakodjanak, hiszen a benne található ka...
2021-05-30 11:33:06
A szív egészségéért:hallal és halolajjal sokat tehetünk
... szardíniát, tőkehalat, tonhalat és lazacot érdemes választani.

A halételek és a halolaj akkor is a segítségünkre lehet, ha nem a megelőzés a célunk, mivel ezek a táplálékok és kiegészítők meglevő szív- és érrendszeri betegségek esetében is hasznosnak bizonyulnak. A kutatások azt mutatják, hogy a rendszeres hal- és halolajfogyasztás megakadályozhatja, hogy a betegség súl...
2021-05-17 19:07:08
A férfiaknak több pihenésre van szükségük, mint a nőknek
... sem dolgozunk.

A sok munka kizsigereli az embert. Ezért nem mindegy, hogy a munkával töltött órák alatt mivel tápláljuk a testünket. Az egészséges táplálkozás és az étrend-kiegészítők fogyasztása kiemelten fontos minden embernek, különösen azoknak, akik kemény fizikai munkát végeznek.

Amennyiben nem pihenünk eleget, úgy nemcsak a testünket zsigereljük ki, de ...
2021-05-10 22:54:21
Szemünk védelmében
... számítógép előtt, ami lássuk be, nem igazán tesz jót a szemünk egészségének. A szemünket óvni kell, viszont dolgozni is szükséges, így egyet tehetünk: betartunk néhány szabályt és olyan kiegészítőket fogyasztunk, amelyek a szem egészségét hivatottak fenntartani.

Annak érdekében, hogy a szemünk annak ellenére is egészséges maradjon, hogy sokat ülünk a számítógép előtt, m...
2021-05-04 20:35:17
1 2 3 ......................270 271 ...........405 406 ...........539 540 541 
Címkék: meleg időszakban, ízületi fájdalom, carpalis alagút, szív egészségéért, férfiaknak több, megfelelő naptej, legtöbb testfelületet, másság elfogadását, nőies színek, csillogós karkötőmet&#8230, melegebb időszakban, cikkben néhány, citrom vagy, grapefruit nagy, ízületi gyulladás, gyömbér szintén, hideg hónapokban, vegyület A-vitaminná, szabad gyökök, betegségben szenvednek, csípős paprikától, benne található, halolaj akkor, segítségünkre lehet, rendszeres hal-, munkával töltött, egészséges táplálkozás, testünket zsigereljük, szemünk egészségének, szemünket óvni, szem egészségét, szemünk annak, számítógép előtt, rendszerességgel, tulajdonságokkal, immuntámogatásra, figyelmeztetnek, szervezetünkben, szervezetünknek, kialakulásának, immunrendszert, neuroprotektív, fogyaszthatunk, interpretálnák, kiegészítőket, tápanyagoknak, táplálékokkal, segítségünkre, hasznosulását, testfelületet, immuntámogató, kiegészítőkre, egészségéért, szerepekehez, immunerősítő, készíthetünk, szervezetünk, mennyiségben, tápanyagokra,
© 2013 TVN.HU Kft.