|
|
|
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj... |
2019-03-01 19:09:35 |
|
|
|
|
|
|
... nagyon kell rá ügyelni, hogy ne hagyjuk bent sokáig, mert ha nagyon felolvad akkor már nem jó. Ha elkészültünk, akkor mehet a további felhasználásig a hűtőbe.
4. A sajtot néha kiemeljük, és ellenőrizzük, hogy megpuhult-e. Ezt a következőképpen tegyük: villával emeljük ki a zacskót egy mélyebb tálra, tányérra, majd a villa hátával nyomjuk meg a sajtot. Ha érzünk benne ru... |
|
2018-04-22 18:19:53 |
|
|
|
|
|
|
... Fiúk ballal előre, lányok jobbal hátra.
Így a fiúk - mindannyian - mindig egyszerre vannak bent és kint, ahogy a lányok is. Közben megy a kéz, kicsit lemegyünk és onnan szép nagyba kiemeljük, mintha nyílna a virág :)
Majd elhangzik a vezényszó, hogy ,,sefue", akkor a fiúk összefognak bent, magasan emelik a kezet; majd amikor a lányok vannak bent, akkor ők is összefognak ... |
2017-08-21 20:24:24 |
|
|
|
|
|
|
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj... |
|
2016-10-04 14:55:53 |
|
|
|
|
|
|
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj... |
|
2016-10-04 11:42:23 |
|
|
|
|
|
|
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj... |
2016-06-19 14:35:23 |
|
|
|
|
|
|
... és addig szórjuk a tetejét kristálycukorral, míg egészben nem maradnak a szemek a süti tetején. Az első néhány réteg ugyanis bele fog olvadni a vajba.
5. Ezután sütőpapírral együtt kiemeljük a tepsiből. Bátran, mert nem törik! Nyugodtan szeletelhetjük forrón is.
... |
2016-06-05 16:30:04 |
|
|
|
|
|
|
... és addig szórjuk a tetejét kristálycukorral, míg egészben... |
2016-06-04 18:12:00 |
|
|
|
|
|
|
... és addig szórjuk a tetejét kristálycukorral, míg egészben nem maradnak a szemek a süti tetején. Az első néhány réteg ugyanis bele fog olvadni a vajba.
5. Ezután sütőpapírral együtt kiemeljük a tepsiből. Bátran, mert nem törik!
Utószó: El ne mulasszátok forrón megvágni, és úgy fogyasztani. Mondjuk úgysem hinném, hogy kibírnátok. A szeletelés külön élmény, meg fogtok... |
2016-02-29 14:44:24 |
|
|
|
|
|
|
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj... |
2016-01-31 15:48:21 |
|
|
|
|