Belépés
A nyers káposzta gyógyhatásairól
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj...
2019-03-01 19:09:35
Őrületes sajttekercs, a hidegtálak királynője!
... nagyon kell rá ügyelni, hogy ne hagyjuk bent sokáig, mert ha nagyon felolvad akkor már nem jó. Ha elkészültünk, akkor mehet a további felhasználásig a hűtőbe.

4. A sajtot néha kiemeljük, és ellenőrizzük, hogy megpuhult-e. Ezt a következőképpen tegyük: villával emeljük ki a zacskót egy mélyebb tálra, tányérra, majd a villa hátával nyomjuk meg a sajtot. Ha érzünk benne ru...
2018-04-22 18:19:53
Salsa figurák leírás
... Fiúk ballal előre, lányok jobbal hátra.
Így a fiúk - mindannyian - mindig egyszerre vannak bent és kint, ahogy a lányok is. Közben megy a kéz, kicsit lemegyünk és onnan szép nagyba kiemeljük, mintha nyílna a virág :)
Majd elhangzik a vezényszó, hogy ,,sefue", akkor a fiúk összefognak bent, magasan emelik a kezet; majd amikor a lányok vannak bent, akkor ők is összefognak ...
2017-08-21 20:24:24
A káposzta
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj...
2016-10-04 14:55:53
Miért „jó fej” a nyers káposzta?
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj...
2016-10-04 11:42:23
Miért „jó fej” a nyers káposzta?
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj...
2016-06-19 14:35:23
Nyolcperces epres
... és addig szórjuk a tetejét kristálycukorral, míg egészben nem maradnak a szemek a süti tetején. Az első néhány réteg ugyanis bele fog olvadni a vajba.
5. Ezután sütőpapírral együtt kiemeljük a tepsiből. Bátran, mert nem törik! Nyugodtan szeletelhetjük forrón is.

...
2016-06-05 16:30:04
Finom süti..
... és addig szórjuk a tetejét kristálycukorral, míg egészben...
2016-06-04 18:12:00
Ötperces fánksüti (bögrésen is)
... és addig szórjuk a tetejét kristálycukorral, míg egészben nem maradnak a szemek a süti tetején. Az első néhány réteg ugyanis bele fog olvadni a vajba.
5. Ezután sütőpapírral együtt kiemeljük a tepsiből. Bátran, mert nem törik!

Utószó: El ne mulasszátok forrón megvágni, és úgy fogyasztani. Mondjuk úgysem hinném, hogy kibírnátok. A szeletelés külön élmény, meg fogtok...
2016-02-29 14:44:24
Miért jó a nyers káposzta
... káposztában 40 mg C-vitamin van), E-, K-, U-vitamint (védi a nyálkahártyát, de főzéskor elveszti ezt a tulajdonságát, csak friss lé formájában biztosítja számunkra). Az ásványok széles skálájából kiemeljük a foszfort, kálciumot, a vasat, a ként, a káliumot, a vasat, a ként, a magnéziumot, a jódot és az arzént. A káposztában lévő, csípős ízű mustárolaj antibakteriális hatású, tulaj...
2016-01-31 15:48:21
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: nyers káposzta, hidegtálak királynője, ásványok széles, káposztában lévő, további felhasználásig, sajtot néha, következőképpen tegyük, mélyebb tálra, villa hátával, fiúk összefognak, lányok vannak, tetejét kristálycukorral, süti tetején, első néhány, szeletelés külön, kristálycukorral, antibakteriális, gyógyhatásairól, következőképpen, felhasználásig, szeletelhetjük, tulajdonságát, rupanerkonyha, nyálkahártyát, ellenőrizzük, elkészültünk, sütőpapírral, magnéziumot, káposztában, összefognak, sajttekercs, mindannyian, mulasszátok, fogyasztani, nyolcperces, hidegtálak, mustárolaj, biztosítja, királynője, formájában, skálájából, szeletelés, kibírnátok, egyszerre, kálciumot, kiemeljük, számunkra, lemegyünk, megpuhult, elhangzik, vezényszó, nyugodtan, káposzta, ásványok, elveszti, villával, ötperces, káliumot, bögrésen, fánksüti, vitamint, maradnak, őrületes, megvágni, egészben, foszfort, főzéskor, tányérra, tepsiből, felolvad, ugyanis,
© 2013 TVN.HU Kft.