Belépés
A szárzeller gyógyhatásairól
... rák bizonyos formáinak megelőzésében. Ez azért van, mert a zeller erőteljes antioxidánsokat tartalmaz, amik meggátolják a rákos sejtek. ...
2022-11-24 22:31:40
A papaya nem csak finom, jót tesz az egészségnek is


Ma már sokféle gyümölccsel találkozhatunk a zöldségesnél. A papayát is beszerezhetjük egész évben. Jól is tesszük, ha rendszeresen fogyasztjuk, mivel kiemelkedően magas a tápanyagtartalma, s éppen emiatt rendkívül jót tesz az egészségünknek. Mutatjuk is, hogy mi minde...
2022-11-23 22:31:54
Gyógyító iáplálékok
... formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért. Az is köztudott, a vértisztító és az idegerősítő hatása is kiemelkedően jó. TUDTAD? A szőlő magvának többszöröse a gyógyító hatása, mint a szőlőnek.

DIÓ:
A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a be...
2022-11-04 22:23:36
Az articsóka egészségügyi előnyei
... szervezetből és csökkenti a magas vérnyomást is.

Az articsókának alacsony a zsírtartalma, miközben rostokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag. Kiemelkedően magas a K-vitamin-, a C-vitamin- és a foláttartalma, illetve nagy mennyiségben tartalmaz vasat, káliumot, foszfort és magnéziumot.

Az articsókalevél-kivonat pozitív hatással leh...
2022-10-25 20:38:19
Tőzegáfonya
... számára, akik felfázásra hajlamosak pedig javasolt minél nagyobb mennyiségben fogyasztani!

A tőzegáfonya mangánban, rézben, C-, E- és K-vitaminban gazdag és rosttartalma kiemelkedően magas!

Két tucat olyan tápanyagot tartalmaz, amik antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

A fogyni vágyók körében is nagy népszerűségnek élvez, hiszen kalóriatartalm...
2022-08-28 08:36:31
A tőzegáfonya jótékony hatásairól
... számára, akik felfázásra hajlamosak pedig javasolt minél nagyobb mennyiségben fogyasztani!

A tőzegáfonya mangánban, rézben, C-, E- és K-vitaminban gazdag és rosttartalma kiemelkedően magas!

Két tucat olyan tápanyagot tartalmaz, amik antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

A fogyni vágyók körében is nagy népszerűségnek élvez, hiszen kalóriatartalm...
2022-08-25 21:52:56
Egy putriban élt
... hétköznapi élet szabályait. Jó döntés volt szabványiskolába adni, hamar kiderült, hogy okos gyerek, majd a zenében - megtanult furulyázni, klarinétozni és zongorázni - kiemelkedően jó volt, ahogy a sportban is, 15 évesen, Ligeti László edzőnek köszönhetően a Velencei-tavi Vízi sportiskola színeiben kenuban országos bajnok lett.
Több út állt előtte, zene, sport va...
2022-08-22 05:45:12
A bogyós gyümölcsök jótékony hatásairól
... Ezen kívül nagyon sok vizet és rostot is tartalmaznak a bogyós gyümölcsök, így az emésztésnek is nagyon jót tesznek.

Az acai bogyó szuperélelmiszernek is tekinthető, mivel kiemelkedően magas az antioxidáns-tartalma. Az antioxidánsok olyan tápanyagok, amelyek megállíthatják a sejtek betegségekhez vezető károsodását. Nagyobb mennyiségben fogyasztva csökkentheti ez a gyümö...
2022-07-05 22:59:35
Szúnyogcsípés csillapítására
... valószínűsége nagyban függ attól, hogy hol élünk, vagy hová utazunk. Ha a szúnyogcsípés a szokásosnál nehezebben múlik, illetve ha komplikációk lépnek fel, forduljunk orvoshoz! Ez kiemelkedően fontos, ha a csípés helyén súlyos gyulladásokat vagy váladékozást, illetve ezek mellett légzési nehézségeket vagy torokdagadást tapasztalunk.
Forrás : https://www.biogyogyulas.hu...
2022-06-21 21:55:01
A lucerna gyógyhatásairól
... vérképzésben, az idegrendszer karbantartásában és a stressz tűrés fokozásában. A réz jelenléte miatt gyulladáscsökkentő hatása reumás és ízületi problémák esetén is érvényesül. A lucerna, mint kiemelkedően lúgosító élelmiszer, alkalmas a szervezet elsavasodásának ellensúlyozására és a felesleges gyomorsav természetes lekötésére.

Rendkívüli klorofil tartalmának köszönhe...
2022-06-17 19:13:12
1 2 3 ........................149 150 .............224 225 ............298 299 300 
Címkék: Ligeti László, Velencei-tavi Vízi, szárzeller gyógyhatásairól, articsóka egészségügyi, tőzegáfonya jótékony, bogyós gyümölcsök, lucerna gyógyhatásairól, zeller erőteljes, rákos sejtek, szőlőszem olyan, szőlő élénkíti, idegerősítő hatása, szőlő magvának, gyógyító hatása, magas vérnyomást, articsókának alacsony, tőzegáfonya mangánban, fogyni vágyók, zenében &#8211, acai bogyó, antioxidánsok olyan, sejtek betegségekhez, szokásosnál nehezebben, csípés helyén, idegrendszer karbantartásában, stressz tűrés, szervezet elsavasodásának, felesleges gyomorsav, ellensúlyozására, szabványiskolába, karbantartásában, tápanyagtartalma, antioxidánsokban, antioxidánsokat, elsavasodásának, gyógyhatásairól, articsókalevél, népszerűségnek, kalóriatartalm, megállíthatják, egészségünknek, csillapítására, beszerezhetjük, találkozhatunk, megelőzésében, gyulladásokat, szúnyogcsípés, valószínűsége, betegségekhez, torokdagadást, antioxidánsok, foláttartalma, mennyiségben, kiemelkedően, váladékozást, nehézségeket, köszönhetően,
© 2013 TVN.HU Kft.