Belépés
Az érrendszert segítő táplálékok
... hajszálerek a véráramlással szemben kifejtett ellenállásától is.

Az eltömődött artériák komoly szívbetegséghez, de még halálhoz is vezethetnek. Az artériák egészségének megőrzésében kiemelkedő szerepe van az egészséges táplálkozásnak.

Az egyik táplálék, amely segít egészségesen tartani az artériákat, a zab. A zabról bebizonyosodott, hogy csökkenteni tudja az ...
2022-05-20 23:58:04
Táplálékok, amelyek megvédik a szív egészségét
... tartalmaz mint például a lutein és a zeaxantin.

Az árpa rostokban bővelkedik, ami eredményesen csökkenti a magas koleszterinszintet, mindemellett a vércukorszint csökkentésében is kiemelkedő a szerepe.

A szívünket óvnunk kell egy életen át. Ha megbetegszik, nagyon sok dologból maradunk ki. Mivel őrizhetjük meg hosszú távon ennek a szervünknek az egészségét? A...
2022-05-20 23:55:35
Az egészségünk védelmezője – bazsalikom
... sokan használják ki az egészségügyi előnyeit is. A gyógynövény levelei és magvai is rendelkeznek egészségvédő hatásokkal. A bazsalikomlevelek olyan vegyületeket tartalmaznak, amelyeknek kiemelkedő a betegségmegelőző hatásuk.

A gyógynövény nagy mennyiségben tartalmaz polifenol flavonoidokat. Ezek a vegyületek antioxidáns védelmet biztosítanak. A bazsalikomleveleknek az i...
2022-05-17 21:00:43
Az Ápolók Világnapja május 12.
... Közgyűlése 2020-at az Ápolók és szülésznők nemzetközi évének nyilvánította Florence Nightingale születésének 200. évfordulója okán.

Florence Nightingale kortársa volt hazánk kiemelkedő ápolója, Kossuth Zsuzsanna, az ő nevéhez fűződnek az Országos Nőegyleten belül létrejövő Betegápolónői Egyletek is, amelyeknek tagjai aktívan részt vettek a kórházak munkájában.
...
2022-05-12 21:42:57
Ásványi anyagok, vitaminok, kiegészítők a meleg időszakban
... ellen még omega-3 zsírsavakkal is védekezhetünk, amelyek gazdag forrásai a halak, mint például a makréla és a lazac. A legújabb kutatások arra mutattak rá, hogy az omega-3 zsírsavaknak kiemelkedő szerepe van a melanoma, azaz az egyik legsúlyosabb bőrrákfajta kialakulásával szemben.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/asvanyi- anyagok-vitaminok-kiegeszitok-a-mele g-idosza...
2022-05-12 19:35:33
Az élethosszabbító és az anyagcsere-fokozó csípős paprika
... illetve a fogyáshoz.

A kapszaicin vegyület az idegsejtekre is hatással van, ami azt eredményezi, hogy jelentősen csökkenti a szervezetben kialakuló fájdalmat.

Mivel kiemelkedő a fájdalomcsillapító hatása, így bátran alkalmazhatják, fogyaszthatják azok is, akik ízületi gyulladásban szenvednek és gyakran küzdenek fájdalommal. Nemcsak az ízületi gyulladásból fak...
2022-05-12 19:29:50
Cseresznye- a tápanyagokban bővelkedő
... tápanyagoknak köszönheti többek között, mint a C-vitamin, az A-vitamin, a K-vitamin, a kalcium, a kálium és a magnézium. Antioxidánsokban is bővelkedik ez a gyümölcs, ennek köszönhetően pedig kiemelkedő a betegségmegelőző szerepe.

A cseresznye tehát nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat. Ezek olyan anyagok, amelyek minden egyes nap azért küzdenek az emberi szervez...
2022-05-12 17:23:26
A 20 legszebb látnivaló Magyarországon
... korai gótikus építészet egyik gyöngyszeme, ötször is tartottak országgyűlést, és királyi koronázási helyszínként is szolgált?
hogy innen indult Liszt Ferenc, minden idők egyik legkiemelkedőbb zeneszerzőjének útja a világhírnév felé, akiről a város minden évben egy fesztivállal emlékezik meg?

[/kep]https://csodalatosmagyarorszag .hu/wp-content/uploads/2020/03/sop...
2022-05-11 20:45:58
Tápanyagok, amelyek nélkül nem működhetünk
... Vasforrások: osztriga, tonhal, marhahús, bab, kesudió, lencse.

Az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez cinkre is szükségünk van. A cink is számos enzim összetevője, és szintén kiemelkedő az antioxidáns-, azaz védőhatása. Miben található cink? Például az osztrigában, a babban, a csicseriborsóban. Ha túladagoljuk, hányingert és hányást is okozhat és rézhiány is kial...
2022-05-07 16:15:33
A tea egészségügyi előnyei
... elleni küzdelemben, és ezt a hatását a magas antioxidáns-tartalmának köszönheti. A fehér tea katekineket és tanninokat tartalmaz, amelyek erősítik a fogakat.

A gyógyteák közül kiemelkedő hatásokkal bír a kamillatea, hiszen csökkenti az izomgörcsöket, javítja az alvást, a relaxációt és a stressz csökkentésében is a segítségünkre lehet.

A borsmentatea mentolt t...
2022-05-06 22:27:48
1 2 3 .................859 .........1288 1289 .........1717 1718 
Címkék: Ápolók Világnapja, Florence Nightingale, Kossuth Zsuzsanna, Országos Nőegyleten, Betegápolónői Egyletek, Liszt Ferenc, érrendszert segítő, szív egészségét, egészségünk védelmezője, meleg időszakban, anyagcsere-fokozó csípős, tápanyagokban bővelkedő, véráramlással szemben, eltömődött artériák, artériák egészségének, egészséges táplálkozásnak, egyik táplálék, zabról bebizonyosodott, árpa rostokban, vércukorszint csökkentésében, szívünket óvnunk, egészségügyi előnyeit, gyógynövény levelei, bazsalikomlevelek olyan, betegségmegelőző hatásuk, gyógynövény nagy, vegyületek antioxidáns, kórházak munkájában, legújabb kutatások, omega-3 zsírsavaknak, egyik legsúlyosabb, kapszaicin vegyület, szervezetben kialakuló, ízületi gyulladásból, betegségmegelőző szerepe, cseresznye tehát, emberi szervez, világhírnév felé, város minden, fesztivállal emlékezik, immunrendszer kiegyensúlyozott, gyógyteák közül, stressz csökkentésében, segítségünkre lehet, borsmentatea mentolt, betegségmegelőző, kiegyensúlyozott,
© 2013 TVN.HU Kft.