Belépés
Hungarian Open - Tátrai Mikós remekelt pisztolyban
...
Tátrai a 60 lövéses alapban egészen nagyszerűen szerepelt, 585 körös eredményével bármelyik világversenyen fináléba lehetne jutni, ezúttal pedig messze kiemelkedett vele a mezőnyből. A második Nagy Lászlónál kilenc, a harmadik szlovák Pavol Koppnál pedig 12 körrel volt jobb.
A fináléban aztán 20 sorozatig szintén jól lőtt, vezetett, a 21. és 22. lövése viszont rosszul si...
2018-11-24 23:02:26
Nagy Ádámot lett a magyar–finn összecsapás legjobbja
A Bolognában légióskodó Nagy Ádámot választották a magyar-finn összecsapás legjobbjának, amely nem meglepő, hiszen mezőnyjátékával és góljával kiemelkedett társai közül.
A Who Scored futballstatisztikákkal foglalkozó oldal 9-es osztályzattal jutalmazta a 23 éves középpályás teljesítményét.
.............
2018-11-19 16:01:24
Tudomány Mátyás király udvarában címmel nyílt kiállítás Budapesten
... miként viszonyuljon a tudományhoz. Tudománypolitikája szerint intézményeket kell alkotni, és azokat hagyni kell dolgozni, működni a saját intézményi logikájuk mentén. Az uralkodók közül kiemelkedett műveltségével és tudomány iránti szeretetével, különösen a historiográfia és a csillagászat iránti érdeklődésével.
Kitért arra, hogy a tárlaton látható Carbo-corvina, amely a MTA ...
2018-11-08 12:59:57
BÉT - Jó hangulatban erősödtek a vezető részvények
... amerikai részvényindex. Jó hangulat volt Európában is, a nyugat-európai tőzsdék 1 százalék körüli emelkedéssel tudtak zárni. A magyar tőzsdén az összes blue chip erősödött, közülük is kiemelkedett az OTP 3,4 százalékos emelkedésével. Hozzátette, a felfokozott hangulat a magyar piacon annak is betudható, hogy szerdán jelent piaczárás után a Magyar Telekom, és a Richter valamint az ...
2018-11-07 18:01:50
Nem történik semmi, tovább ünnepel Magyarország
... perverzével és fajtalankodójával a világnak, köztük az arabokkal, törökökkel, németekkel, brazilokkal, Amerikával, mely földrengésben pusztult el atlantiszi kort végrehajtva, melyből kiemelkedett nekik a francia régi nemi csapások internacionális Vénusza.

Tas és a többi honfoglalójuk a BI Aranyketrec minden szerepet állandóan végrehajtó református bolondjait jelenti, mi...
2018-11-02 06:12:22
Tisza István halálának századik évfordulójára rendeztek emlékülést Budapesten
... István úgy gondolta, a nép érdekeit nem biztos, hogy a nép képviseli a legjobban - idézte fel. Azt mondta, a néhai miniszterelnök elképesztő szakember volt, képzettsége, világlátottsága kiemelkedett.
Maruzsa Zoltán Viktor köznevelésért felelős helyettes államtitkár arról beszélt, hogy Tisza István emlékezete száz éve töretlen: olyan karizmatikus volt, hogy minden kornak viszo...
2018-10-29 15:32:30
Birkózó-vb - Két elégedett, egy elégedetlen kapitány
... vb-harmadik, olimpiai ötödik Lőrincz Viktor (87 kg) volt, aki második meccsén az idei Eb-győztes grúztól kapott ki, vitatható bíráskodás mellett.
Sike András többi versenyzője közül kiemelkedett a mindössze 19 éves Váncza István, aki a 63 kilósok között két szép győzelmet aratott, többek között az idei Eb-aranyérmest is legyőzve, míg Krasznai Máté szintén nyert egy meccset.|...
2018-10-29 10:41:12
Katonai díszszemlét tartottak Prágában Csehszlovákia megalakulásának centenáriuma alkalmából
... tárgyalást folytatott a cseh-amerikai kapcsolatokról.
A centenárium alkalmából a hét végén Csehország-szerte számos megemlékezést, kiállítást és kulturális rendezvényt tartottak. Kiemelkedett közülük a prágai cseh Nemzeti Múzeum felújított történelmi épületének szombati ünnepélyes megnyitása, illetve a Vencel téri zenei koncert, amelyen a cseh és a szlovák könnyűzene legisme...
2018-10-28 15:06:55
Japán Nagydíj - A Mercedes uralta az első szabadedzést
...
A brit pilóta kiemelkedett a mezőnyből, második helyen végzett csapattársát, a finn Valtteri Bottast is közel fél másodperccel utasította maga mögé.
A harmadik helyen Daniel Ricciardo (Red Bull) zárt, míg a pontversenyben második német Sebastian Vettel (Ferrari) az ötödik időt autózta.
Eredmények (a formula1.com alapján):
1. szabadedzés:
------------------...
2018-10-05 08:31:07
Tizenkilenc magyar aranyérem az utánpótláskorúak kick-box vébéjén
... versenyzőjét felvonultató - utánpótlás vb-jén a több mint százfős magyar válogatott az oroszok mögött a második helyen végzett az éremtáblázaton.
A 10-18 éves tehetségek közül kie...
2018-09-23 13:41:47
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 70 
Címkék: Hungarian Open, Tátrai Mikós, Nagy Ádámot, Tudomány Mátyás, Tisza István, Prágában Csehszlovákia, Japán Nagydíj, Nagy Lászlónál, Pavol Koppnál, Magyar Telekom, Maruzsa Zoltán Viktor, Lőrincz Viktor, Sike András, Váncza István, Krasznai Máté, Nemzeti Múzeum, Valtteri Bottast, Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel, vezető részvények, elégedetlen kapitány, első szabadedzést, utánpótláskorúak kick-box, második Nagy, harmadik szlovák, fináléban aztán, saját intézményi, uralkodók közül, csillagászat iránti, tárlaton látható, nyugat-európai tőzsdék, magyar tőzsdén, összes blue, felfokozott hangulat, magyar piacon, francia régi, többi honfoglalójuk, néhai miniszterelnök, idei Eb-győztes, idei Eb-aranyérmest, cseh-amerikai kapcsolatokról, centenárium alkalmából, prágai cseh, szlovák könnyűzene, brit pilóta, finn Valtteri, harmadik helyen, pontversenyben második, ötödik időt, több mint, oroszok mögött, második helyen, 10-18 éves, utánpótláskorúak, internacionális, megalakulásának, világlátottsága, mezőnyjátékával,
© 2013 TVN.HU Kft.