Belépés
Elhelyezték a Kárpát-medence Aratókoszorúját a Szent István-bazilikában
... amely a magyar közösség összetartását szimbolizálja.
"Jelzi azt, hogy megmaradtunk, egy kenyéren vagyunk, közös az öröm, közös a bánat, közös a kudarc, közös a siker" - fogalmazott, kiemelve: az idelátogatók érezni fogják, hogy a nemzetben van erő, hit és kitartás.
Szólláth Tibor, a NAK Hajdú-Bihar megyei elnöke, Hajdúnánás polgármestere elmondta: a míves búzafüzért nég...
2020-08-12 17:22:05
Augusztus 17-ig lehet jelentkezni az idei Budapest Design Weekre
... szegmensében kiemelten fontos terület, a körforgásos gazdaságban kiemelt szerepet játszanak a dizájnerek és a dizájn - hangsúlyozta Osvárt Judit, a Budapest Design Week szakmai vezetője, kiemelve: a programötletekkel ezúttal díjmentesen lehet részt venni a 17. alkalommal megrendezendő fesztiválon.
Mint mondta, a pályázóknak nem kötelező kapcsolódniuk a kiemelt témához, mivel...
2020-08-04 11:42:12
Ukrajna olimpiát rendezne
...
Az elképzelésről Vadim Gutcajt sportminiszter nyilatkozott, kiemelve, hogy az Ukrán Olimpiai Bizottság elnökeként már dolgozik a terv megvalósításán Szerhij Bubka, a rúdugrás olimpiai és világbajnoka.
A rendezést támogatja az ország vezetése, amely szeretné meghívni látogatásra Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét, hogy megbizonyosodhasson róla: Ukrajna...
2020-08-02 11:42:02
Faragó Tamás hivatalosan is a Nemzet Sportolója
... Ágnes és Balczó András telefonon adta le szavazatát, de a voksolás titkos volt.
A döntés után Szabó Tünde sportért felelős államtitkár tájékoztatta a sajtót a jelölt személyéről, kiemelve, hogy már az első körben eldőlt a szavazás, hiszen Faragó Tamás megkapta a szavazatok több mint ötven százalékát.
A szavazás napján Faragó Tamás az M1 aktuális csatornán úgy nyilatkozot...
2020-08-01 13:27:52
Nyitrai Zsolt: a kormány kiemelt stratégiai partnerei a horgászok és a haltermelők
... horgászszezon. Egyre "halbővebbek" a horgászokra bízott természetes vizek, mert horgászati céllal gazdálkodnak. Az elmúlt időszakban rengeteg segítséget kaptak a munkájukhoz - mondta, kiemelve az ingyenessé vált horgászvizsgát, ami azt erősíti, hogy jó ma horgásznak lenni.
Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség elnöke közös eredményként számolt be arról, hogy a magy...
2020-08-01 10:41:23
Ha megrendezik, Fucsovics Márton indul a US Openen
... a hétvégén, de aztán inkább úgy döntöttünk, idehaza szerepelek, mert itt várhatóan több mérkőzést tudok vívni, ráadásul különleges is lesz Nyíregyházán teniszezni" - nyilatkozta, külön kiemelve, hogy bár sok szerette elkíséri a nemzetközi versenyekre, most még a nagymamája is ki tud majd menni és tud neki szurkolni a lelátóról.
Fucsovics legutóbb 2012-ben versenyzett szülővár...
2020-07-31 19:03:06
Véget ért a Virtuális Szalók napok 07.19
... Zoltán plébános köszönetet mondott a főpásztornak a találkozóért és a szentmiséért. Vízi János ifjúsági referens megköszönte a szolgálatot a Virtuális Szalók sikeréért munkálkodóknak, kiemelve a Szent István Rádió és Televízió munkatársait, akik lehetővé tették, hogy a találkozó eseményei a technika segítségével sok emberhez eljussanak.

Szöveg: Bérczessy András/Egri Főe...
2020-07-20 10:11:07
Pénzügyminiszter: kétmilliárd forintos panzióépítési pályázat indul
... több mint 300 milliárd forinttal segítette a turisztikai cégeket.
A turizmus teljesítménye 2010 óta évről évre rekordokat dönt, a járvány miatt azonban leállt az ágazat - mondta, kiemelve, hogy májusban a vendégforgalom 93 százalékkal, a reptéri utasforgalom 98 százalékkal zuhant vissza.
Ezért a kormány a gazdaságvédelemben is külön hangsúlyt helyez a turisztikai szekto...
2020-07-20 08:31:03
EU-csúcs - Szijjártó: a magyarok uniós forrásairól a magyaroknak kell dönteniük
... helyzete állhatna elő, hogy ha valakinek Brüsszelben nem tetszik például Magyarország migrációs politi...
2020-07-19 10:21:25
Német lap: a Daimler húszezer munkahely megszüntetésére készül
... eddiginél is következetesebben ragaszkodik eredeti céljához. A Daimler üzleti modelljének magva, lényege a "modern luxusjárművek" gyártása. Ehhez kell visszatérni - mondta a vezérigazgató, kiemelve, hogy a Daimler jövőjét a legfelső árkategóriába tartozó gyártmányok jelentik. Ezért a többi között erősíteni kell a továbbra is igen jól teljesítő AMG és Maybach márkát. Az átszervezés...
2020-07-17 15:22:43
1 2 3 ................................197 198 .................296 297 ................394 395 396 
Címkék: Kárpát-medence Aratókoszorúját, Szent István-bazilikában, Budapest Design Weekre, Faragó Tamás, Nemzet Sportolója, Nyitrai Zsolt, Fucsovics Márton, Virtuális Szalók, Szólláth Tibor, Osvárt Judit, Budapest Design Week, Vadim Gutcajt, Ukrán Olimpiai Bizottság, Szerhij Bubka, Thomas Bachot, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Balczó András, Szabó Tünde, Szűcs Lajos, Magyar Országos Horgász Szövetség, Vízi János, Szent István Rádió, Bérczessy András, Egri Főe, idei Budapest, kormány kiemelt, magyarok uniós, magyaroknak kell, magyar közösség, kenyéren vagyunk, idelátogatók érezni, míves búzafüzért, körforgásos gazdaságban, programötletekkel ezúttal, kiemelt témához, elképzelésről Vadim, terv megvalósításán, rúdugrás olimpiai, rendezést támogatja, ország vezetése, voksolás titkos, döntés után, jelölt személyéről, első körben, szavazatok több, szavazás napján, horgászokra bízott, elmúlt időszakban, ingyenessé vált, nemzetközi versenyekre, találkozó eseményei, technika segítségével, turisztikai cégeket,
© 2013 TVN.HU Kft.