Belépés
Koronavírus - Moszkvában a vakcina kifejlesztéséig maradhatnak érvényben a korlátozások
...
"Attól tartok, hogy az önmegóvás rendszere, amely ezeken a korlátozásokon alapul, sokáig, mindaddig fennmarad, amíg meg nem kapjuk a vakcinát" - hangoztatta.
Anna Popova tisztifőorvos, az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet (Roszpotrebnadzor) vezetője a Rosszija 1 tévécsatornának adott interjújában kifejezte reményét, hogy az oltóanyag a járvány második hullámáig elkészül....
2020-05-28 20:30:07
Koronavírus - Április 20-tól lazítják a korlátozásokat Németországban
... korlátozásokat rendkívüli óvatossággal kell lazítani, mert igen törékeny a járványügyi helyzet, és a veszély nem enyhül a védőoltás és a vírus által okozott betegség gyógymódjainak kifejlesztéséig - mondta Angela Merkel kancellár a szerdai tanácskozás után Berlinben tartott tájékoztatón.
Rámutatott, hogy a Robert Koch országos járványügyi intézet (RKI) legutóbbi számításai sz...
2020-04-15 20:43:33
Harckocsi történelem
... biztosít annak. A harckocsik vagy "szárazföldi hajók" létrehozásának ötlete egészen Leonardo da Vinciig nyúlik vissza, de a valódi harckocsikra a belső égésű motor és a lánctalp kifejlesztéséig kellett várni.

A tank elnevezés eredete a TANK kódszó, amely a harckocsi fedőneve volt az I. világháborúban, az angol watertank, azaz "víztartály" szó rövidítése. A nyugati (ango...
2018-02-26 18:06:45
Merkel: a digitalizáció egyedülálló felzárkózási esély Európának
... című konferencián elmondott beszédében kiemelte, hogy a digitális átalakulás erősen foglalkoztatja őt és kormányát, mert Európa a processzorgyártástól az internetes keresőprogramok kifejlesztéséig és elterjesztéséig számos területen lemaradt.
Az átalakulás jelenlegi szakasza azonban egyedülálló lehetőség a felzárkózásra, hiszen "most olvad össze az ipar reális világa a digitá...
2014-12-04 18:26:19
Vállalkozói klub indul a Szegedi Tudományegyetemen
... Tamás (korábban a Kész Kft. vezérigazgatója, majd egy közvilágítási LED lámpatestrendszer kifejlesztését végző cég fejlesztési vezetője) előadásában az innovatív ötlettől a termék kifejlesztéséig tartófolyamat során átgondolandó műszaki és gazdasági kérdések komplexitását mutatja be.
November 29-én Dr. Nagy Norbert lesz a klub vendége: ő a tudásintenzív vállalatok létrehozásá...
2011-11-15 07:05:19
Golyóálló mellények
... - érdemes megjegyezni, hogy a lovasság még az első világháborúban is használt mellvérteket. Az új fegyverekkel szembeni leghatékonyabb védekezés, a hatékony védőfelszerelések kifejlesztéséig, a természetes, mesterséges fedezékek, akadályok kihasználása bizonyult - kőfalak, fatörzsek stb.

Nyilvánvalóan azonnal kezdetét vette a tűzfegyverekkel szembeni hatékon...
2010-04-21 10:46:12
Érdemes kipróbálni!
... számára: a Tao Te King és az I King. Bár egyik sem harcművészeti kézikönyv, mindkettő abban a világszemléletben fogant, mely a Tai Chi minden részét áthatja, a légzéstől az erő kifejlesztéséig.

A Tao Te Kingben, amelyet Li Ernek, más néven Lao Cenek tulajdonítanak és az i.e. 4. században keletkezett, az egyik legfontosabb gondolat, amely a Tai Chiban is meghatározó, a ...
2009-11-04 18:48:19
Influenza-világjárvány
... eltérőek lehetnek, így az egyes országoknak és a WHO-nak is folyamatosan tesztelniük kell azokat a készítményeket, amelyekkel a vírus újfajta mutációjával szemben is hatékony vakcina kifejlesztéséig kordában tarthatják majd a járványt.

Hazai gyógyszerkészletek

"Magyarország állami antivirális készleteinek mennyiségét a lakosság 12,5%-ának elegendő mennyiségre...
2008-04-06 00:36:16
Már nem kérdéses........
... eltérőek lehetnek, így az egyes országoknak és a WHO-nak is folyamatosan tesztelniük kell azokat a készítményeket, amelyekkel a vírus újfajta mutációjával szemben is hatékony vakcina kifejlesztéséig kordában tarthatják majd a járványt.

Hazai gyógyszerkészletek

"Magyarország állami antivirális készleteinek mennyiségét a lakosság 12,5%-ának elegendő mennyiségr...
2008-04-04 13:57:55
Tai Chi
... számára: a Tao Te King és az I King. Bár egyik sem harcművészeti kézikönyv, mindkettő abban a világszemléletben fogant, mely a Tai Chi minden részét áthatja, a légzéstől az erő kifejlesztéséig.

A legtöbb teljes harcművészeti rendszerhez hasonlóan a Tai Chi Chuanban is számos különféle technikát, gyakorlatot találunk meg, melyek tanulás és sok gyakorlás útján sajátíthat...
2007-10-08 00:52:22
1 2 
Címkék: Szegedi Tudományegyetemen, Anna Popova, Angela Merkel, Robert Koch, Kész Kft, Nagy Norbert, vakcina kifejlesztéséig, korlátozásokat Németországban, digitalizáció egyedülálló, önmegóvás rendszere, korlátozásokon alapul, orosz fogyasztóvédelmi, járvány második, járványügyi helyzet, vírus által, szerdai tanácskozás, harckocsik vagy, valódi harckocsikra, belső égésű, lánctalp kifejlesztéséig, tank elnevezés, harckocsi fedőneve, angol watertank, digitális átalakulás, internetes keresőprogramok, átalakulás jelenlegi, ipar reális, innovatív ötlettől, termék kifejlesztéséig, klub vendége, tudásintenzív vállalatok, első világháborúban, hatékony védőfelszerelések, tűzfegyverekkel szembeni, világszemléletben fogant, egyik legfontosabb, egyes országoknak, vírus újfajta, legtöbb teljes, fogyasztóvédelmi, roszpotrebnadzor, kifejlesztéséig, tűzfegyverekkel, keresőprogramok, tévécsatornának, elterjesztéséig, vezérigazgatója, leghatékonyabb, világháborúban, németországban, készítményeket, tulajdonítanak,
© 2013 TVN.HU Kft.