Belépés
Összeütközött, majd kigyulladt két autó Biatorbágy és Sóskút között
...
Csámpai Attila elmondta: az ütközés után az egyik autó kigyulladt, a tűz átterjedt a másikra is, így mire kiértek a tűzoltók, már mindkét jármű lángolt. Hárman utaztak a két autóban, mindannyian súlyosan megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.
A baleset a két települést összekötő úton, Biatorbágyhoz közelebb történt.
A tűzoltók eloltották a tüzet, jelenleg a fel...
2018-12-04 20:14:02
Kigyulladt egy lakás a Hős utcában
...
A lakás mintegy harminc négyzetméteren, teljes terjedelmében égett és az épület tetejére is átterjedt a tűz. A helyszínre érkező tűzoltók eloltották a lángokat.
A tűz miatt mintegy hetven-nyolcvan embert kellett kikísérni az épületből, számukra melegedőbusz érkezett a helyszínre....
2018-11-30 07:04:22
Meghalt egy ember egy kigyulladt tabajdi házban
...
Farkas-Bozsik Gábor elmondta: Tabajdon a Petőfi utca egyik családi házához riasztották a tűzoltókat, ahol egy helyiségben berendezési tárgyak égtek.
A szóvivő tájékoztatása szerint a tűzoltók a házból egy idős férfit hoztak ki, de életét a mentők már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt....
2018-11-28 09:01:23
Holttestet találtak egy kigyulladt pincében Szekszárdon
...
Boros Brigitta elmondta, hogy a város hivatásos tűzoltói rövid időn belül eloltották a lángokat, így a tűz nem terjedt tovább a Babits Mihály utcai építményből.
A tűzoltók az utómunkálatok közben találtak rá egy férfi holttestére - tette hozzá....
2018-11-21 21:53:19
Kigyulladt egy lakóház a Baranya megyei Kóróson, egy ember meghalt
...
A közlés szerint leégett és beszakadt a tetőszerkezet. A siklósi hivatásos tűzoltók már csak füstölést és parázslást tapasztaltak, amikor a helyszínre értek.
Az egységek átvizsgálták az épületet, és egy holttestet találtak a romok között....
2018-11-20 11:50:19
Lakástűzben meghalt egy ember Újkéren
...
A katasztrófavédelem vasárnap kora reggeli tájékoztatása szerint kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy egyszintes családi ház az Alszopori utcában.
A tűzesethez a soproni és a kapuvári hivatásos, a csepregi önkormányzati, valamint a lövői önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hét vízsugárral eloltották a ...
2018-11-18 07:21:00
Teljesen megsemmisültek a DK irodái
... berendezés elégett. A DK irodái teljesen megsemmisültek, az anyagi kár jelentős, senki nem sérült meg a tájékoztatás szerint.
A katasztrófavédelem korábban az MTI-vel azt közölte, hogy kigyulladt egy négyemeletes irodaépület tetőszerkezete a főváros VI. kerületében, mintegy négyszáz négyzetméteren égett a tűz. A tűzoltók tíz járművel vonultak ki a helyszínre, a katasztrófavéd...
2018-11-17 23:00:02
Decemberre napolták el a magyar autóbuszbaleset vizsgálóbírósági ülését Veronában
... Buon Albergo magasságában. A budapesti Szinyei Merse Pál gimnázium tanulóit és kísér...
2018-10-31 17:32:27
Lokalizálták a tűzfészkeket a felrobbant ukrajnai lőszerraktárban
... embert szállítottak buszokkal biztonság...
2018-10-09 18:31:52
Elpusztultnak hitt székely könyvritkaságra bukkantak az Országos Széchényi Könyvtárban
... gyűjteménye is abba a szerelvénybe, amely Zalaegerszeg vasútállomásán vesztegelt március 28-án. Ezen a napon a vonat mellé 40 vagonnyi lőszert állítottak, amely egy légi bombázás következtében kigyulladt, felrobbant és mindent elpusztított - idézte fel az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében az Országos Széchényi Könyvtár.
Tizenegy nappal később, a romok eltakarítása köz...
2018-09-26 15:08:20
1 2 3 ...................120 ..........180 ..........239 240 
Címkék: Országos Széchényi Könyvtárban, Csámpai Attila, Farkas-Bozsik Gábor, Boros Brigitta, Babits Mihály, Buon Albergo, Szinyei Merse Pál, Országos Széchényi Könyvtár, kigyulladt tabajdi, kigyulladt pincében, ember meghalt, ember Újkéren, magyar autóbuszbaleset, felrobbant ukrajnai, ütközés után, egyik autó, mentők kórházba, tűzoltók eloltották, lakás mintegy, épület tetejére, helyszínre érkező, helyiségben berendezési, szóvivő tájékoztatása, idős férfit, helyszínen meghalt, város hivatásos, utómunkálatok közben, férfi holttestére, közlés szerint, siklósi hivatásos, helyszínre értek, egységek átvizsgálták, holttestet találtak, romok között, egyszintes családi, kapuvári hivatásos, csepregi önkormányzati, lövői önkéntes, tájékoztatás szerint, négyemeletes irodaépület, budapesti Szinyei, vonat mellé, légi bombázás, romok eltakarítása, vizsgálóbírósági, autóbuszbaleset, lőszerraktárban, könyvritkaságra, négyzetméteren, megsemmisültek, vasútállomásán, katasztrófavéd, tetőszerkezete, elpusztultnak, utómunkálatok,
© 2013 TVN.HU Kft.