Belépés
H.Kohut Katalin: Fokhagymás sertéskaraj
... sertészsír
1 fej hagyma
1,5 fej fokhagyma
1 paprika csumázva
1 kisebb fej paradicsom

bors

Elkészítés:

A karajszeleteket kissé kikloffoljuk, jól megmossuk. A fokhagymákat és a vöröshagymát összevágjuk apróra, odatesszük a zsírral egy lábasban. Kissé megfonnyasszuk a hagymákat, belehelyezzük a kicsumázott paprikát, az összevágot...
2018-09-27 14:58:26
H.Kohut Katalin: Fokhagymás sertéskaraj
... sertészsír
1 fej hagyma
1,5 fej fokhagyma
1 paprika csumázva
1 kisebb fej paradicsom

bors

Elkészítés:

A karajszeleteket kissé kikloffoljuk, jól megmossuk. A fokhagymákat és a vöröshagymát összevágjuk apróra, odatesszük a zsírral egy lábasban. Kissé megfonnyasszuk a hagymákat, belehelyezzük a kicsumázott paprikát, az összevágot...
2018-05-12 10:38:47
Más ízek . . .
... bors
ízlés szerint ételízesítő
150-200 g reszelt sajt
6 evőkanál tejföl (1 kisebb dobozos)

Elkészítése:

A megmosott csirkemellet felszeleteljük, kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy hőálló tálba tesszük.

A burgonyát meghámozzuk, reszelőn lereszeljük és a húsra szórjuk. Felkarikázzuk a paradicsomot, majd a hagymát és rátesszük a ...
2017-08-22 14:07:46
Zöldséges hús cseréptálban
... belerakjuk egy cserépedénybe,rárakjuk a cikkekre vágott krumplit,szeletelt hagymát, fokhagymát. Meglocsoljuk 0,5 dl szójazsósszal.

A szalonna kockákat zsírjára sütjük. A húst kikloffoljuk,sózzuk,pirospaprikázzuk .

A szalonnás zsíron elősütjük a húst. Rárakjuk a zöldségekre a húst, a szalonna kockákat és meglocsoljuk a szalonna zsírjával.

Lefedve kb ...
2016-03-11 12:10:51
Rácpácegresi sajtos hús
Hozzávalók 2-3 főre:
40 dkg karaj, 4 pohár tejfel, só, bors, 7-8 dkg reszelt sajt

A karajt szeletekre vágjuk, kikloffoljuk. A tejfeleket egy mély tálba kiborítjuk, összekeverjük sóval, borssal. 2-3 kanál vízzel is lehet hígítani. Megkóstoljuk. Csak kóstolni, nem elnyalogatni az egészet!!! Egy nagy zománcos lábosba (v. jénai tálba) rétegenként lerakjuk a karajszelete...
2016-01-29 11:07:28
Cigánypecsenye
Cigánypecsenye

Hozzávalók:

sertéskaraj kicsontozva
fokhagymakrém
liszt
pirospaprika
burgonya
Vénusz olaj

Elkészítés:

A húst kicsit kikloffoljuk, mindkét oldalát megkenjük a fokhagyma krémmel. VIGYÁZAT A FOKHAGYMA KRÉM SÓS, NEM KELL KÜLÖN SÓZNI! Egy tálba egymásra rakjuk, és összeérleljük...
2015-06-28 23:15:28
x
... Hozzávalók:
50 dkg seréskaraj, 2 pohár tejföl, őrölt pirospaprika,1dl étolaj, csipet só, 20 dkg reszelt Trappista sajt
Elkészítés:
A hússzeleteket felszeleteljük kikloffoljuk, picit mindkét oldalát megsózzuk. Félretesszük. Az olajat egy tálba tesszük hozzáadjuk a paprikát és összekeverjük. A hússzeleteket egyenként megforgatjuk benne és tepsibe helyezzük egymás m...
2014-05-30 17:43:28
x
... ertéstarja,lángoltkolbász,fehér füstölt szalonna,trapista sajt,burgonya,mustár,majoranna,cspős piros arany.
A kolbászt 6 centis darabokra, a szalonnát vékony csikokra,a burgonyát hasábokra vágjuk.A tarját kikloffoljuk,vékonyan megkenjük mustárral,meghintjük majorannával,majd rátesszük a kolbászt,szalonnát,sajtcsikokat,6 hasáb burgonyát.Összecsavarjuk,hústűvel megtűzzük.Egy k...
2014-01-11 19:48:12
Szebeni MÁJAS PECSENYE VÖRÖSBOROS MÁRTÁSSAL
... vörösbor
só, fehér bors
őrölt szegfűbors
olaj a sütéshez

Elkészítés:


A szűzpecsenyéket két oldalról hosszában kissé bevágjuk, és szétnyitjuk. Óvatosan kikloffoljuk, hogy szép nagy szeleteket kapjunk. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Az apróra vágott hagymát egy kevés olajban üvegesre pároljuk, rátesszük a feldarabolt májat, megszórjuk paprikával...
2013-11-24 20:17:17
etyeki töltött kraj !
... könyvet - kinyitjuk. (Az így kapott szeletet a szakács szlengben - mivel kiterítve hasonlít rá - ,,pillangószeletnek" is nevezik.) Sóval, őrölt borssal meghintve vékonyra kikloffoljuk.
Burgonyát héjában megfőzzük, tisztítjuk, majd - a reszelő nagyobb fokán - lereszelünk. Húsos kolozsvári szalonnát, vöröshagymát 30 deka ugyanekkora kockákra aprítunk.

Elk...
2012-08-17 15:48:25
1 2 3 4 5 
Címkék: Kohut Katalin, Szebeni MÁJAS PECSENYE VÖRÖSBOROS MÁRTÁSSAL, VIGYÁZAT FOKHAGYMA KRÉM SÓS, KELL KÜLÖN SÓZNI, karajszeleteket kissé, vöröshagymát összevágjuk, kicsumázott paprikát, megmosott csirkemellet, hőálló tálba, burgonyát meghámozzuk, húsra szórjuk, cikkekre vágott, szalonna kockákat, húst kikloffoljuk, szalonnás zsíron, szalonna zsírjával, karajt szeletekre, mély tálba, nagy zománcos, húst kicsit, fokhagyma krémmel, tálba egymásra, hússzeleteket felszeleteljük, tálba tesszük, hússzeleteket egyenként, szalonnát vékony, burgonyát hasábokra, tarját kikloffoljuk, apróra vágott, kevés olajban, feldarabolt májat, szakács szlengben, reszelő nagyobb, pirospaprikázzuk, karajszeleteket, szűzpecsenyéket, lángoltkolbász, összecsavarjuk, megfonnyasszuk, felszeleteljük, cigánypecsenye, hússzeleteket, cserépedénybe, belehelyezzük, összekeverjük, felkarikázzuk, összeérleljük, szójazsósszal, fokhagymakrém, kikloffoljuk, vöröshagymát, megforgatjuk, karajszelete, fokhagymákat, paradicsomot, pirospaprika, rácpácegresi,
© 2013 TVN.HU Kft.