|
|
|
... margarin
3 bögre tej
3 csipet só
3 csipet bors
4 csipet DELIKÁT8 ételízesítő
1 fej karfiol
Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd teflon serpenyőben pici olajon natúr módon megsütjük. A karfiolt sós vízben megfőzzük, leszűrjük, kihűtjük.
A csirkemellet kikent tepsibe rakjuk, a kihűlt karfiolt ráhalmozzuk,... |
2011-08-20 22:58:34 |
|
|
|
|
|
|
... edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.
A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb részeket enyhén kiklopfoljuk, és alaposan beleforgatjuk a pácba.
Lefedjük, és egy napra hűtőbe tesszük.
Másnap a köretet készítjük el először, amihez a krumplit jól megmossuk, héjában megfőzzük, majd meghámoz... |
|
2011-08-20 17:21:03 |
|
|
|
|
|
|
... bors
1 nagy doboz tejföl
20 dkg trappista sajt
Elkészítés:
Előkészítés:A burgonyát megtisztítjuk,karikára vágjuk és félig megsütjük.A húst leszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,gr illfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük.A zöldségeket vajon megpároljuk,ételízesítővel és borssal ízesítjük.A sajtot lereszeljük.
Elkészítés:A tepsi aljára... |
2011-08-13 09:54:28 |
|
|
|
|
|
|
...
4 szelet karaj csont nélkül
4 nagyobb fej vöröshagyma
20 dkg füstölt szalonna
só
őrölt fekete bors
grill fűszer
Előkészítés: A karaj szeleteket kiklopfoljuk, grill fűszerrel megszórjuk. A szalonnát és a hagymát nagyobb kockákra vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk. A pörcöt kiszedjük, és a visszamaradó zsiradékon át... |
|
2011-08-12 21:50:45 |
|
|
|
|
|
|
... őrölt bors
elkészítés
1. A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk.
2. A zacskó aszalt szilvát felöntjük annyi vörösborral, hogy ellepje és felforraljuk, főzzük pár percig, és hagyjuk a lében kihűlni.
3. Következ... |
|
2011-08-09 17:06:24 |
|
|
|
|
|
|
... fehér bors
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Elkészítés:
Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A póréhagymát apróra vágjuk,összekeverjük a juhtúróval.Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges,a juhtúró sós!/
Elkészítés:A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltel... |
2011-08-09 16:29:12 |
|
|
|
|
|
|
... panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Elkészítés:
Előkészítés:A csirkemelleket középen szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk.A sajtot négy egyforma szeletbe vágjuk.A kolbászt vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés:A csirkemellekre teszünk 1-1 szeletet a sajtból és erre kolbászkarikákat rak... |
2011-08-06 16:33:48 |
|
|
|
|
|
|
... fej vöröshagyma
2-3 kanál mustár
steak fűszerkeverék
őrölt fekete bors
só
étolaj
liszt
Elkészítés:
Előkészítés:A tarjaszeleteket kiklopfoljuk,a hártyáknál,inaknál bevagdossuk.Sózzuk,borsozzuk és megszórjuk a steak fűszerrel.Mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.Ha tehetjük a pácolást vé... |
2011-08-06 16:31:22 |
|
|
|
|
|
|
... bors
elkészítés
1. A babot megpucoljuk, megmossuk. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A puha vajat összekeverjük a reszelt sajttal, és egyenlően elosztva, rákenjük a hússzeletekre.
3. 5-6 db zöldbabot rakunk a sajtkrém tetejére, felteke... |
2011-08-05 18:18:49 |
|
|
|
|
|
|
... kk.őrölt fekete bors
só
1 kk.fokhagyma por
2 kanál olaj vagy zsír
Elkészítés:
Előkészítés:A karajt éles késsel egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk,hogy ne szakadjon szét. Sózzuk,befűszerezzük és megkenjük mustárral.
A paprikákat és a póréhagymát hosszában felszeleteljük.
Elkészítés:A karajt beborítjuk a bacon s... |
2011-08-05 15:42:35 |
|
|
|
|