|
|
|
... kikenéséhez:
* sertészsír
elkészítés
1. A hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, majd óvatosan sózzuk és alaposan meghintjük frissen őrölt borssal.
2. A húst kizsírozott (nem olajozott!) tepsibe tesszük szorosan egymás mellé (nem baj, ha kissé fedik egymást).|... |
2010-08-18 16:53:02 |
|
|
|
|
|
|
... bors
elkészítés
1. A túrót összekeverjük a tejföllel, a keményítővel, a kiválasztott fűszerekkel és az apróra vágott hagymával. Picit megsózzuk.
2. A karajt kiklopfoljuk, majd enyhén sózzuk, borsozzuk. (Vigyázat a bacon is sós, és a túróba is tettünk ... |
|
2010-08-18 16:04:52 |
|
|
|
|
|
|
... kikenéséhez:
* sertészsír
elkészítés
1. A hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, majd óvatosan sózzuk és alaposan meghintjük frissen őrölt borssal.
2. A húst kizsírozott (nem olajozott!) tepsibe tesszük szorosan egymás mellé (nem baj, ha kissé fedik egymást).... |
2010-08-18 15:53:44 |
|
|
|
|
|
|
... bors
elkészítés
1. A túrót összekeverjük a tejföllel, a keményítővel, a kiválasztott fűszerekkel és az apróra vágott hagymával. Picit megsózzuk.
2. A karajt kiklopfoljuk, majd enyhén sózzuk, borsozzuk. (Vigyázat a bacon is sós, és a túróba is tettünk... |
|
2010-08-18 09:05:23 |
|
|
|
|
|
|
... napraforgóolaj)
elkészítés
1. A csirkemelleket félbevágjuk, és kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, esetleg egyéb fűszerekkel ízesítjük. (Én kaprot is szórtam rá, nagyon ízletessé és kicsit pikánssá tette.)
2. A panírhoz a kukoricalisztet ... |
|
2010-08-17 18:07:15 |
|
|
|
|
|
|
... bors
* szerecsendió
* 1 db tojás
elkészítés
1. A pulykamelleket vékonyra kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és kicsi őrölt szerecsendióval fűszerezzük.
2. Majd a hagymát felkockázzuk, és a szintén felkockázott császárszalonnával megpirítjuk. A sárgarépát megpucolj... |
2010-08-13 17:52:06 |
|
|
|
|
|
|
... 1 fej hagyma
* 2 gerezd fokhagyma
* só
* bors
* szerecsendió
* 1 db tojás
Elkészítés:
A pulykamelleket vékonyra kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és kicsi őrölt szerecsendióval fűszerezzük.
Majd a hagymát felkockázzuk, és a szintén felkockázott császárszalonnával megpirítjuk. A sárgarépát megpucoljuk, és le... |
2010-08-13 13:58:24 |
|
|
|
|
|
|
... 1 pohár tejföl
* 2 dl tejszín
* 1,5 dl száraz fehérbor
* 3 nagy fej hagyma
* 30 dkg sajt
* só
* bors
elkészítés
1. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A bacon szalonnát 3 cm-es csíkokra vágjuk, a kolbászt és a hagymát felkarikázzuk, a sajtot lereszeljük.
3. A cserépedényben - amelyet ha szükséges előzőleg b... |
2010-08-12 15:47:57 |
|
|
|
|
|
|
... étolaj
elkészítés
Magyaros flekken készítése:
1. A gyorspác hozzávalóit (mustár, fokhagyma, paprikakrém,olaj) összekeverjük.
2. A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, az inas részeket bevagdossuk. A gyorspáccal bedörzsöljük, majd letakarva, hűtőszekrényb... |
2010-08-11 22:57:12 |
|
|
|
|
|
|
... étolaj
elkészítés
Magyaros flekken készítése:
1. A gyorspác hozzávalóit (mustár, fokhagyma, paprikakrém,olaj) összekeverjük.
2. A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, az inas részeket bevagdossuk. A gyorspáccal bedörzsöljük, majd letakarva, hűtőszekrényben kb. 2 órát állni hagyjuk.
3. Ezután mindkét oldalán megsütjük.
4. A... |
2010-08-11 22:34:02 |
|
|
|
|