Belépés
A legjobb cigánypecsenye
... (hirtelen sült hús a cigánypecsenye, nem kell még pluszban párolni)
- Készítsük karajból. (egy túróst, a cigánypecsenye tarjából készül)
- Alaposan klopfoljuk ki. (nem szabad kiklopfolni)


Nos, akkor itt a legjobb cigánypecsenye recept, amit csak el lehet képzelni:

A legjobb cigánypecsenye

Hozzávalók:
8 szelet sertéstarja (kb. ...
2017-01-19 22:31:01
A tökéletes rántott hús
... bunda és az omlós hús tökéletes párosa néhány praktikával biztosan sikerülni fog!

Az előkészületek

A hús előkészítésénél a vastagabb szeleteket érdemes kicsit kiklopfolni, hogy a rostok felpuhuljanak. Nem szükséges ehhez húsklopfolót használni, elég lehet, ha egy kés nyelével vagy az öklünkkel kissé megütögetjük a húst.

Fontos, hogy a tojást jól v...
2015-05-26 21:55:07
Ragasztott hús----Veszélyes-e?
... Tudatos Vásárlók összefoglalója.


Éttermekben is találkozhatunk ragasztott hússal, például egy óriás szelet rántott hús elfogyasztásakor - ekkora hússzeletet nem lehet kiklopfolni, több darab hús összeragasztásával érik el a gigantikus méreteket. A ragasztáshoz itt is a thrombin enzimet használják, amit ma sertés- vagy marhavérplazmából állítanak elő.

Ho...
2014-04-04 14:11:03
A tökéletes rántott hús
... só, bors
- olaj

Elkészítés:

A megmosott húst körülbelül fél centis vastagságúra felszeleteljük. Enyhén megütögetjük húsklopfolóval. Nem kell papírvékonyra kiklopfolni, mert akkor száraz lesz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Először lisztbe forgatjuk, utána a felvert tojásba, és végül a zsemlemorzsába. Lehetőség szerint használjunk házi zsem...
2014-01-24 08:06:23
A tökéletes rántott hús
... bors
- olaj



Elkészítés:
A megmosott húst körülbelül fél centis vastagságúra felszeleteljük. Enyhén megütögetjük húsklopfolóval. Nem kell papírvékonyra kiklopfolni, mert akkor száraz lesz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Először lisztbe forgatjuk, utána a felvert tojásba, és végül a zsemlemorzsába. Lehetőség szerint használjunk házi zsem...
2012-04-03 17:54:23
Kifordított Szárma recept
...
1 adag marhahús
200 ml tejföl
1 csomag rizs
1 marék ételízesítő
1 csipet bors
3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A marhahúst kiklopfolni, fűszerezni. A rizst megfőzni. Minden hússzeletre rakunk a káposztából és a rizsából is és összetekerni. Majd összekötözzük és egy lábosba rakjuk őket és addig dinszteljük még a hús nem puhu...
2012-03-22 23:25:09
Pufók ufók
... csomag angol szalonna, grill fűszer, kacsazsír, 5 dl tejszín
Elkészítés:
1.) A pulykamellet megmossuk, hártyavékonyra felszeleteljük (a férjek nagyon jók ebben!így nem kell kiklopfolni, majd minden hússzeletet elöl-hátul megszórunk grillfűszerrel.
2.) A hússzeletekre egyesével 1-1 angol szalonnát és egy mozzarella szeletet teszünk, felgöngyöljük, és kacsazsírral kik...
2011-12-05 09:20:04
Mustáros-piros csirkemell, zöldségkörettel recept
... gerezd fokhagyma
30 dkg vegyes zöldség (mirelit)
30 dkg csirkemellfilé
1 ek mustár
1 ek étolaj

Elkészítés:

A csirkemelleket nem kell kiklopfolni, csak vékonyra felszelni. Megkenjük fokhagymával, mustárral, megszórjuk sóval, borssal és nagyon forró serpenyőben, olíva olajon, pirosra sütjük. A vegyes zöldséget megpároljuk és a csirkeme...
2011-07-01 17:22:45
Púpos husi
... karaj,vagy tarja. 20dkg gomba ,20dkg sajt, 10dkg gépsonka, kis liszt olaj 20dkg sajt
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Kiklopfolni a húst és kissé sózni ,lisztbe mártani és forró olajban oldalanként 1-2 percig sütni.

Sütőtálba tenni. A visszamaradt olajon pár perc alatt megpároljuk a gombát a csíkokra vág...
2011-03-21 05:39:17
Sajtos húsi
Sajtos húsi
Húst kiklopfolni (én szárnyasból szoktam, de lehet sertésből is, de akkor tovább kell sütni!), tűzálló edényt kivajazni, húst belerakni, húsra fűszerek: só, bors. Erre rá a vöröshagyma karikák, rá a tejföl (rákenni, nem túl vékonyan), s végül a reszelt sajt. Be az előmelegített sütőbe (kb. 200fokra, 25-30perc, kb.) Nem kell befedni, nem szárad ki így sem!...
2010-10-11 20:52:19
1 2 
Címkék: Kifordított Szárma, Tudatos Vásárlók, legjobb cigánypecsenye, tökéletes rántott, cigánypecsenye tarjából, vastagabb szeleteket, rostok felpuhuljanak, öklünkkel kissé, óriás szelet, gigantikus méreteket, thrombin enzimet, megmosott húst, felvert tojásba, marhahúst kiklopfolni, rizst megfőzni, lábosba rakjuk, pulykamellet megmossuk, férjek nagyon, hússzeletekre egyesével, mozzarella szeletet, vegyes zöldséget, visszamaradt olajon, vöröshagyma karikák, reszelt sajt, előmelegített sütőbe, elfogyasztásakor, zöldségkörettel, előkészítésénél, zsemlemorzsába, húsklopfolóval, cigánypecsenye, találkozhatunk, csirkemellfilé, felszeleteljük, összefoglalója, csirkemelleket, grillfűszerrel, hártyavékonyra, felpuhuljanak, hússzeletekre, papírvékonyra, összekötözzük, előkészületek, felgöngyöljük, előmelegített, vastagságúra, megütögetjük, pulykamellet, húsklopfolót, kacsazsírral, ragasztáshoz, előkészületi, visszamaradt, fokhagymával, összetekerni, kiklopfolni, vöröshagyma, hússzeletre, serpenyőben, praktikával, sertéstarja,
© 2013 TVN.HU Kft.