Belépés
Nyolcas
... cselekedeteik törődésről és határozottságról tanúskodnak, nem pedig önkényeskedésről.

Ez a fajta tisztelet és szeretet megindítja a Nyolcasokat, bár ezt néha csak nehezen tudják kimutatni. Szívük legmélyén arra vágynak, hogy valami maradandót hagyjanak hátra: azt szeretnék, ha olyan emberként emlékeznének rájuk, akik kedvező hatással voltak a környezetükben élőkre, sőt,...
2018-10-25 22:44:16
Szép írások
... letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." (Hemingway)

Kimutatni az érzéseket: ez ... fontos. Olyan ez, mint amikor azt mondom valakinek, hogy mennyire szeretem, mennyire fontos nekem, de nem ölelem át.

...
2018-10-25 20:44:06
Elhallgat a bálnák éneke, ha hajó közeledik
... méternél közelebb tartózkodó cetek ideiglenesen csökkentették vagy abbahagyták a hangadást, azonban az alkalmazkodás más jeleit - például a frekvencia megváltoztatását - nem lehetett kimutatni.
Az éneket abbahagyók többsége nem folytatta a hangadást a hajó elhaladása után legalább fél óráig.
Csak a hím hosszúszárnyú bálnák énekelnek, tehát a felvételek arról nem árulkodn...
2018-10-25 17:31:49
Aktívabb az ember álmában, mint eddig vélték
... és lábuk izmainak feszültségét, légzésük jellemzőit és szívritmusukat.
A műszerek segítségével kicsi, szabad szemmel nem látható izommozgásokat (Minor Motor Activities) lehetett kimutatni - mondta el az APA osztrák hírügynökségnek Ambra Stefani, a kutatás egyik részvevője.
Volt, hogy csak rövid izomremegést tapasztaltak, de olyan is, ahol a láb felemelkedett kicsit....
2018-10-24 15:56:55
Újra megvizsgálják a rendszertanúsító német cég felelősségét a mellimplantátum-botrányban
... közleményben jelezte, hogy a PIP által elkövetett csalás nem volt érzékelhető a TÜV számára és a "megbízott szervek által megszabott szabályzat alapján végzett vizsgálatok keretében nem lehetett kimutatni".
Cécile Derycke, a TÜV ügyvéde arra hívta fel a figyelmet, hogy a semmítőszék "nem döntött a felelősség kérdésében", hanem perújrafelvételt rendelt el. "Bízunk abban, hogy ...
2018-10-10 18:31:51
Válladon
... vagy az, akivel szeretem az életet. Rajtad nincs olyan, hogy
valamit nem szeretek, mert szeretem mindenedet. Amióta te vagy, azóta tudom
csak igazán és a szívem legmélyéről kimutatni az érzéseimet. Így ha rád nézek,
nyugalom tölti el a szívemet, mert tudom, csak te vagy képes arra, hogy boldoggá
tedd az életemet. Te vagy hát az, akinek tartogattam a szerelm...
2018-09-26 08:47:53
A cukorbetegség és az alvászavar
... probléma alvás közben jelentkezik, és gyakran egy családtag veszi észre a tüneteket először. A szokásos vizsgálatok során sem igazán szokott kiderülni a probléma és vérvizsgálattal sem lehet kimutatni.

Az alvási apnoe miatt az oxigénszint lecsökken, ami nagyobb megterhelést okoz többek között a szív számára. Emiatt az alvási apnoeval küzdőknél nagyobb a sztrók és a szív...
2018-09-25 20:16:44
Sose sajnálj adni egy ölelést!
Sose sajnálj adni egy ölelést!
Ne sajnálj szólni egy kedves szót!
Ne sajnáld kimutatni a szeretetedet!
És ne sajnáld senkitől az idődet!
Ha mindent csak tartogatsz, halogatsz, de nem adsz,
előbb-utóbb magadra maradsz. És akkor már nem adhatsz...
Addig adj, amíg van kinek és van miből, hogy aztán mindenkinek szép és felejthetetlen emlékei legyenek az él...
2018-09-16 21:14:24
Szép írások
... barátaidra koncentrálsz, és arra, hogy az ő életüket bearanyozd.
Törd meg a jeget. Biztosan a te környezetedben is vannak rideg, hideg emberek. Nekik is vannak érzéseik, csak félnek kimutatni. Az ő elérésükhöz hosszú út vezet, de ha minden nap csak egy kis dolgot teszel értük, végül sikerrel jársz.
...
2018-09-13 20:23:18
Mária születésének története
... katolikus vonatkozásban Adolf Franz kutatásai és a Rituale Romanum máig érvényes áldásformulája is meggyőznek bennünket. Bár hazai liturgikus forrásokból az áldást egyelőre nem tudjuk kimutatni, mégis valamikor föltétlenül virágoznia kellett. Ezért a népemlékezet kezeskedik.
Szűz Máriáról vallja az Egyház, hogy áteredő bűn nélkül fogant. Ma a születését ünnepeljük. Nemritkán ...
2018-09-07 17:24:57
1 2 3 ...................119 120 ..........179 180 ..........238 239 240 
Címkék: Minor Motor Activities, Ambra Stefani, Cécile Derycke, Adolf Franz, Rituale Romanum, Szűz Máriáról, bálnák éneke, ember álmában, rendszertanúsító német, fajta tisztelet, környezetükben élőkre, frekvencia megváltoztatását, éneket abbahagyók, hajó elhaladása, felvételek arról, műszerek segítségével, kutatás egyik, felelősség kérdésében, szívem legmélyéről, családtag veszi, tüneteket először, szokásos vizsgálatok, alvási apnoe, oxigénszint lecsökken, szív számára, alvási apnoeval, kedves szót, áldást egyelőre, népemlékezet kezeskedik, születését ünnepeljük, határozottságról, önkényeskedésről, megváltoztatását, perújrafelvételt, rendszertanúsító, mellimplantátum, hírügynökségnek, vérvizsgálattal, izommozgásokat, környezetedben, felejthetetlen, szívritmusukat, környezetükben, áldásformulája, csökkentették, cukorbetegség, felemelkedett, megvizsgálják, cselekedeteik, hosszúszárnyú, alkalmazkodás, vonatkozásban, szeretetedet, születésének, koncentrálsz, segítségével, közleményben, felelősségét, feszültségét,
© 2013 TVN.HU Kft.