|
|
|
... kijelöltek erre a célra, és valahol várakozik a végszavára, hogy a megfelelő időben beléphessen az életedbe. Mivel a legtöbben, egy előre csomagolt millerit-igazira várunk, akit csak kiolvasztunk, és már fogyaszthatunk is, sok esetben nem jön el. Az igazit mi tesszük azzá, de előbb magunkat kell igazivá minősítenünk. Saját magára majd mindenki úgy tekint, mint aki bármikor igazi l... |
2015-09-10 06:37:11 |
|
|
|
|
|
|
... kijelöltek erre a célra, és valahol várakozik a végszavára, hogy a megfelelő időben beléphessen az életedbe. Mivel a legtöbben, egy előre csomagolt millerit-igazira várunk, akit csak kiolvasztunk, és már fogyaszthatunk is, sok esetben nem jön el. Az igazit mi tesszük azzá, de előbb magunkat kell igazivá minősítenünk. Saját magára majd mindenki úgy tekint, mint aki bármikor igazi l... |
|
2015-09-08 15:29:07 |
|
|
|
|
|
|
... ebéd
Spenótos hal
Hámozz és moss meg 15 dkg burgonyát, 15 dkg karalábét, és vágd hasonló szeletekre. Kevés zöldséglevesben főzd puhára. Tisztíts meg 10 dkg spenótot (vagy fagyasztottat kiolvasztunk), és 1 evőkanál felaprított petrezselyemmel futtasd meg 1 teáskanál olajon. Keverj hozzá fél dl zsírszegény tejfölt és botmixerrel pépesítsd. A zöldségeket szűrd le, for... |
2014-01-20 11:01:22 |
|
|
|
|
|
|
... célra,
és valahol várakozik a végszavára, hogy a megfelelő időben beléphessen
az életedbe. Mivel a legtöbben, egy előre csomagolt millerit-igazira várunk,
akit csak kiolvasztunk, és már fogyaszthatunk is, sok esetben nem jön el.
Az igazit mi tesszük azzá, de előbb magunkat kell igazivá minősítenünk. Saját
magára majd mindenki úgy tekint, mint aki bárm... |
|
2012-01-26 18:42:54 |
|
|
|
|
|
|
... vizet öntünk hozzá, és letakarva a sütőben készre pároljuk.
____________________________________ ____________________________________ _______________
Pásztortarhonya
Kiolvasztunk 10 deka apróra vágott füstölt szalonnát, világosra pirítunk rajta egy fej reszelt vöröshagymát. Meghintjük egy evőkanál pirospaprikával, belerakunk egy fél kiló, kockákra vágott sertésh... |
|
2011-11-07 21:21:58 |
|
|
|
|
|
|
... só). Apró, diónyi méretű gombócokat formázunk belőle, a végén levesünkbe főzzük.
Kockára vágott szalonnát kiolvasztunk egy fazékban, és finomra vágott vöröshagymát megfutattunk rajta. Lehúzzuk a tűzről és hozzákeverjük a fűszerpaprikát. Kevés csontlével felöntjük, a tűzhelyre visszatoljuk, majd újra zsírj... |
2011-03-03 10:22:16 |
|
|
|
|
|
|
... Elkészítés
Vegyünk egy csokoládés tortalapot, de süthetünk is 6-7 tojásból.
5 dl tejszínt felverünk habbá, majd a habverés végén hozzáadunk 10 dkg porcukrot. Kiolvasztunk és leturmixolunk 20 dkg fagyasztott áfonyát. A felvert tejszínbe belekeverjük az áfonya pépet, 2 dl natúr joghurtot és 1 dl olvasztott zselatint. A masszát beletöltjük a 3 részbe felvágott... |
2011-02-28 12:58:15 |
|
|
|
|
|
|
... nylon zacskóba. A legvadabb melegben is kitartanak romlás nélkül cirka 6-8 órán át (persze nem a tűző napon). No ha már áll a bogrács és ég a tűz: 20 dkg füstölt, aprított szalonnát kiolvasztunk, finomra vágott 2-3 fej vöröshagymát dobunk rá és lepirítjuk. Rákerül az olajtól lecsorgatott hús, és együtt pirul tovább. Kapjon borsot, sót, s ha majd odaég, - icipici vizet. Belekerül a... |
2011-01-27 12:43:19 |
|
|
|
|
|
|
... vízzel felengedett pecsenyelében pároljuk. A megtisztított vörös-káposztát vékonyra szeleteljük, és gyengén megsózva rövid ideig állni hagyjuk. Kockára vágott füstölt szalonnát félig kiolvasztunk, majd ecettel és vízzel felengedjük. Beletesszük a vörös-káposztát, cukorral ízesítjük. Ha levét el párologta, tokaji bort és cikkekre vágott hámozott almát adunk hozzá. Együtt megpuhítju... |
2011-01-15 15:55:21 |
|
|
|
|
|
|
... nylon zacskóba. A legvadabb melegben is kitartanak romlás nélkül cirka 6-8 órán át (persze nem a tűző napon). No ha már áll a bogrács és ég a tűz: 20 dkg füstölt, aprított szalonnát kiolvasztunk, finomra vágott 2-3 fej vöröshagymát dobunk rá és lepirítjuk. Rákerül az olajtól lecsorgatott hús, és együtt pirul tovább. Kapjon borsot, sót, s ha majd odaég, - icipici vizet. Belekerül a... |
2011-01-10 15:19:08 |
|
|
|
|