Belépés
Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor
... formájában. Elkalauzol számos Balaton-parti településre, programokat ajánl a tó körül, bemutatja a környék legszebb épületeit, felelevenít izgalmas balatoni legendákat és eddig ismeretlen kirándulóhelyeket mutat be.
A műsorvezetők keresik a Balaton legjobb háziasszonyait és végigjárják a tó helytörténeti érdekességeit. Hetente többször kertészeti tippekkel várják a nézőket, a...
2020-06-02 16:32:06
Országszerte számos program várja az érdeklődőket az európai nemzeti parkok napján
... európai nemzeti parkok napját.
Az Agrárminisztérium csütörtöki közleménye szerint a védelmi intézkedések fokozatos enyhítésének köszönhetően az ökoturisztikai létesítmények és a kirándulóhelyek többsége már újra látogatható, a nemzeti parkok ezért hétvégére várják a kirándulni, kikapcsolódni vágyókat.
A programok többsége előzetes regisztrációhoz kötött. Tájékozódni a pr...
2020-05-21 15:22:17
Koronavírus - Szerbiában és Észak-Macedóniában júniusban tartják meg a járvány miatt elhalasztott választásokat
... igazolt fertőzöttek száma. A koronavírus-járvány kezdete óta a múlt szombat és vasárnap volt az első hétvége, amikor nem volt érvényben kijárási tilalom. Az emberek megrohamozták a kirándulóhelyeket, a helyi jelentések szerint sokan - ha viseltek is kesztyűt és maszkot - nem tartották be az előírt kétméteres távolságot egymástól. Hétfőtől újra megnyitottak az óvodák a nyugat-balká...
2020-05-11 10:21:44
Koronavírus - Ezen a hétvégén már látogatható a Margitsziget
... zöldterületet, parkot is megnyitnak - elsősorban ne a sűrűn látogatott, frekventált zöldterületekre szervezzenek szabadidős programot, hanem a lakókörnyezetükhöz közeli, eddig kevésbé ismert kirándulóhelyeket, parkokat fedezzék fel. Ne tömegesen használják a parkokat és zöldfelületeket, ha úgy érzékelik, sokan vannak, inkább keressenek másik helyszínt - kérték.
Budapesten csa...
2020-05-08 17:22:24
Olaszországban május közepétől újranyitnák a templomokat
... ismertette az olasz sajtó április 25-én, szombaton. A tervezetben a templomok megnyitása mellett többek között az olasz múzeumok és régészeti parkok újranyitása, a strandok és hegyi kirándulóhelyek biztonságossá tétele, a templomok és a temetők újbóli megnyitása, a szájmaszk használatának kötelezővé tétele is szerepel.
A második világháború utáni újjászületéshez hasonlította ...
2020-04-26 18:44:30
Koronavírus - Lezárt települések, szigorú kijárási korlátozások a hétvégén
... szombaton este nyolc órától vasárnap reggel hat óráig és vasárnap este nyolc órától éjfélig a 18 év alattiak nem tartózkodhatnak közterületen.
Veszprémben szombat-vasárnap tilos a kirándulóhelyeket és a játszótereket látogatni, s csak áthaladás céljából lehet közterületen tartózkodni.
Szolnokon szombaton 0 órától vasárnap 24 óráig kizárólag maszkkal vagy a szájat, orrot...
2020-04-17 17:26:07
Koronavírus - A turisztikailag frekventált településeken csendesen zajlott a húsvéti ünnep
... húsvét idejére a nem óbányaiak előtt.
Vas megyében az őrségi települések vezetői közleményben kérték az oda érkezőket, hogy a kijárási korlátozást betartva ne látogassák a kirándulóhelyeket. A polgármesterek az ünnep után a megyei lap online felületén kedvező tapasztalataikról számoltak be, az őrségi falvakban csendesen telt a húsvéti hétvége.
Básthy Béla, Kőszeg polgár...
2020-04-14 18:22:00
Koronavírus - Mérsékelt ütemben nőtt a fertőzöttek száma Szlovéniában és Horvátországban
... ünnepe...
2020-04-12 15:11:55
Koronavírus - Újabb települések hoztak korlátozó intézkedéseket húsvét idejére
... tartózkodhat, a kosarakat, bevásárlókocsikat és a bejárati ajtók kilincseit óránként fertőtleníteni kell.
Pomáz...
2020-04-10 19:12:35
Koronavírus - Országszerte korlátozó intézkedéseket vezettek be a polgármesterek húsvétra
... éjfélig kizárólag az élelmiszerüzletek, drogériák, gyógyszertárak, vegyi árut, tisztítószert árusító üzletek, a vásárcsarnok és az üzemanyag-töltőállomások lehetnek nyitva. A népszerű kirándulóhelyeken - Gulya-domb, Séd-völgy, Benedek-hegy és a parkerdő -, a játszótereken és a kültéri sporteszközöknél megtiltották a tartózkodást, a város sétálóutcáján és több más közterületen csak...
2020-04-10 12:31:44
1 2 3 .5 7 8 9 10 
Címkék: Balatoni Nyár, Básthy Béla, európai nemzeti, járvány miatt, turisztikailag frekventált, húsvéti ünnep, fertőzöttek száma, polgármesterek húsvétra, környék legszebb, műsorvezetők keresik, védelmi intézkedések, ökoturisztikai létesítmények, kirándulóhelyek többsége, nemzeti parkok, programok többsége, múlt szombat, első hétvége, emberek megrohamozták, helyi jelentések, előírt kétméteres, sűrűn látogatott, olasz sajtó, templomok megnyitása, olasz múzeumok, temetők újbóli, szájmaszk használatának, második világháború, játszótereket látogatni, őrségi települések, kijárási korlátozást, ünnep után, őrségi falvakban, húsvéti hétvége, bejárati ajtók, népszerű kirándulóhelyeken, kültéri sporteszközöknél, város sétálóutcáján, sporteszközöknél, regisztrációhoz, tartózkodhatnak, kirándulóhelyek, horvátországban, zöldterületekre, újjászületéshez, zöldfelületeket, háziasszonyait, töltőállomások, olaszországban, intézkedéseket, gyógyszertárak, polgármesterek, turisztikailag, fertőtleníteni, ökoturisztikai,
© 2013 TVN.HU Kft.