Belépés
Gályarabság
... Ez gályarabság. A szél-járás is készül, a burgenlandi barangolón szöszmötölök, már nincsen sok hátra.
És az iskola is szívja az erőmet.
A ...
2023-09-19 18:46:21
Tevékenykedek
... kell olvasnom a számot. Jónak vélem, sok anyag van benne, érdekességek, kuriózumok, versek, két jó elbeszélés, és jó a képzőművészeti anyag is.
Aztán össze kell készülni a román kiruccanásra is, holnap lemosom a kocsit, de lehet, hogy Csabával még ma elrendezzük. Tankolni is kell, bár közel egy tele tankkal meg lehet járni.
Tegnap verseket is olvasgattam, javítgattam, ...
2023-07-06 08:13:57
Számvetés
... nem voltak.
Verset írtam a kötetnyit, ebből talán könyv lesz. Megszerkesztett naplójegyzeteim befagyasztva, várják a jobb időt. Volt néhány sikeres könyvbemutató. Három balatoni kiruccanás. Televíziós szereplések, interjúk. Néhány rövidebb irodalmi cikk. És sok munka.
Harminchét beszédet írtam Pistának, néhány interjúba is belenyúltam. Havonta egyszer-kétszer Pest. Kül...
2021-12-11 05:11:42
Vár a természet
... elérjük.

Az első természetvédelmi területek, városi parkok létrejötte és a gazdag arisztokrácia vidéki ,,jólevegős" kiruccanásai óta tudjuk, hogy a természet jót tesz az egészségünknek - írta 1865-ben Frederick Law Olmsted ...
2021-09-20 20:00:44
Vágó Fanny: a BL-selejtező lehetősége vigasz
... sportágat. - "Az, hogy mennyire szeretek focizni, mennyire az éltet, hogy meccset játsszak" - folytatta.
Vágó Fanny kiemelte, egy tétmeccsért bármikor elcserélne bármilyen hétköznapi kiruccanást, kirándulást vagy edzést.
Az otthon töltött időszakban egy régi tervét is megvalósította.
"Volt egy célom már nagyon régóta, hogy a félmaratont lefussam, annak álltam neki....
2020-05-15 13:15:06
Értetlen vagyok! Az, hogy ne menj ki az utcára, -
... hordozó vagy. Az, hogy még nincs látható jele, annak köszönhető, hogy még nem telt le a lappangási idő, mely alatt egyetlen játszótéri sétával simán megfertőzhettek alapból 50 embert/kiruccanás. Esélyes, hogy az 50 ember majd mind hazamegy, és átadja a szüleinek, velük élő nagyszülőknek, egy lifttel közlekedőknek és így tovább. Természetesen ők is mennek, dolgoznak, játszótereznek...
2020-04-03 07:57:43
Soproni füzetek - Kettőszázötvennegyedik
... látva, jó opuszoknak gondolom őket. A Nagyapám megy frontra, A hajó elmet és a Szembenézés a három vers. Minegyik szerepel a megjelenés előtt álló kötetben.

Más: A kismartoni kiruccanás kellemesre sikeredett. Megvolt a stúdióban az interjú, aztán megnéztük a tartományi tv-és rádióstúdió épületét. Szép és modern.
Aztán leültünk egy kiskocsmában Ernővel, s beszéltün...
2020-01-11 08:53:08
Apollinaire, Guillaume: Búcsú
... okokból elhagyták a várost.

Aix-les-Bains-ben és Lyonban éltek, majd Párizsban egy Jules Weil nevű bankárnál, akivel anyjuk a belgiumi Spa kaszinóiban tett egy rosszul sikerült kiruccanást (a fiúk a közeli Stavelot-ban laktak).[2] Visszatérve Párizsba már nem engedhettek meg maguknak egy bérelt lakást, kénytelenek voltak szállodába költözni. Apollinaire-nek pénzt kellet...
2019-11-29 09:47:38
Önkormányzat 2019 - Az önkormányzatok átvilágítását ígéri a DK
... nem szokott mások magánéletével foglalkozni, Borkai Zsolt ügye azonban nem magánügy, hanem közéleti kérdés.
A sajtóhírek és a blogbejegyzések szerint ugyanis a politikus egy-egy "kiruccanása" 15 millió forintba került, a győri polgármester azonban még mindig nem adott megnyugtató választ azokra a kérdésekre, hogy miből finanszírozta az utakat - tette hozzá.
Borkai Zsolt...
2019-10-17 14:01:54
Pista szomszéd gyere velem . . .
...
abban rejlik a hosszú élet titka .
- Lélekben is közelebbre kerülünk
egymáshoz , tudja fene jó cimbora ,
én nem is érzem jól magamat máshol - .
Ezt a békés kiruccanást ki is fogod
bírni , a másnaposság ígérem , hogy
nem fog tudni rajtad erőt venni .
**********


Bédné Marika : 2019 . 06 . 28 . 13 : 27 . ...
2019-06-28 13:30:27
1 2 3 .........29 30 ....43 44 ....57 58 59 
Címkék: Vágó Fanny, Frederick Law Olmsted, Jules Weil, Visszatérve Párizsba, Borkai Zsolt, Bédné Marika, önkormányzatok átvilágítását, burgenlandi barangolón, képzőművészeti anyag, román kiruccanásra, tele tankkal, jobb időt, első természetvédelmi, gazdag arisztokrácia, egészségünknek &#8211, tétmeccsért bármikor, otthon töltött, régi tervét, félmaratont lefussam, lifttel közlekedőknek, hajó elmet, három vers, megjelenés előtt, kismartoni kiruccanás, tartományi tv-és, kiskocsmában Ernővel, rosszul sikerült, közeli Stavelot-ban, bérelt lakást, blogbejegyzések szerint, politikus egy-egy, győri polgármester, hosszú élet, békés kiruccanást, természetvédelmi, megszerkesztett, blogbejegyzések, naplójegyzeteim, megfertőzhettek, önkormányzatok, játszótereznek, képzőművészeti, megvalósította, egészségünknek, átvilágítását, könyvbemutató, arisztokrácia, tevékenykedek, nagyszülőknek, finanszírozta, közlekedőknek, természetesen, magánéletével, szöszmötölök, kiruccanásra, önkormányzat, érdekességek, kiruccanásai,
© 2013 TVN.HU Kft.