Belépés
Kati Szakácskönyvéből:)
... kikent tepsibe fektetjül a csikkecombokat, amiknek az alsó felét besóztuk. Forró sütőben 15 percig sütjük. Közben a kechup-ot elkeverjük a narancs levével és lereszelt sárga héjával, egy kiskanál mustárral, a lereszelt hagymával és egy csipetnyi sóval. Mindezt öszefőzzük, a csirkecombokra kenjük és megsütjük. Párolt rizs illik hozzá, de krumplipürével is finom.

...
2008-07-03 12:42:16
Vacsoracsata-Előétel-Virág
... perc + fagyasztás

Elkészítési mód:

A bélszín tetején lévő vékony fehér hártyát lefejtjük, majd a húst megmossuk és szárazra töröljük. A mustárral, meg 1 csapott kiskanál őrölt borssal alaposan bedörzsöljük, folpackba csomagoljuk, azután lefagyasztjuk.

A húst tálalás előtt kb. 25 perccel a mélyhűtőből kivesszük, még fagyosan hajszálvékonyra f...
2008-05-22 17:22:51
Bolondos gomba
Bolondos gomba

Hozzávalók:

8 főtt tojás
20 dkg natúr krémsajt

őrölt bors
1 kiskanál mustár


csipetnyi porcukor
4 közepes paradicsom
3-4 dkg vaj
A díszítéshez
petrezselyem

Elkészítés:

A f...
2008-05-04 18:15:38
Diplomatapuding
... lesz.
Hozzávalók:


10 dkg cukrozott citromhéj vagy kandírozott gyümölcs
12 dkg mazsola
4 evőkanál maraschino vagy rum
zselatin
10 dkg cukor
5 tojás
1 kiskanál kukoricakeményítő
0,5 l tej
2 csomag vaníliás cukor
7 dkg mogyorós csokoládé

Elkészítés:

1. A cukrozott citromhéjat, vagy a k...
2008-03-14 17:19:36
Húsvéti receptek
... db 3 decis konzerv sűrített tej (nem az édes kondenzált!), 1 pohár víz, 2 csésze (összesen félliternyi) reszelt kissé csípős sajt, 40 deka sonka vagy kolbász, 1-1/2 kávéskanál mustár, 1 kiskanál só
Vágd le a héjakat a kenyérszeletekről, bélelj ki velük egy tepsit. Szórd erre a vagdalt kolbászt / sonkát / kipirított szalonnát, arra a reszelt sajtot. Akkor keverd össze a toj...
2008-03-11 11:11:10
Update 1 Gofri
Update 1 Gofri

Hozzávalók:

3 tojás
7 evőkanál édesítő
1 evőkanál tejföl
2 evőkanál tej
1 citrom héja
1 kiskanál vaníliaaroma
10 dkg zabkorpa, vagy Update 1-es süteményliszt
(Az Update 1-es liszt 30% erejéig ,,hígítható" teljes kiőrlésű liszttel!)

Elkészítés:

A tojásokat szél kell válas...
2008-02-23 18:11:42
Mazsolás, diós fánk
... hozzáadjuk a tojásokat, és a robotgép spirál-betétjével habosra keverjük. A mazsolát leszűrjük, és a dióval együtt beledolgozzuk a masszába. Az olajat nagyobb lábasba öntjük, felforrósítjuk. Két kiskanál segítségével diónyi adagokat szaggatunk ki a tésztából, és egyenesen az olajba tesszük. Mérsékelt, szelíd tűzön (hogy belül is átsüljenek), 12-15 darabonként kisütjük őket. Papírk...
2008-01-30 18:42:12
Narancsdiéta
... grépfrútlé.

Ebéd: vegyes saláta ízlés szerint (készülhet főtt zöldségekből, de semmiképpen se burgonyából), egy kis kanál olívaolajjal és citrommal meglocsolva, és két kiskanál reszelt sajttal megszórva. Hozzá egy vékony szelet kenyér, desszertnek egy narancs és egy pohár sovány joghurt.

Vacsora: metélt tészta garnélarákkal, vegyes saláta (friss zöl...
2008-01-19 20:58:25
Diplomatapuding
Diplomatapuding

Hozzávalók:


10 dkg cukrozott citromhéj vagy kandírozott gyümölcs
12 dkg mazsola
4 evőkanál maraschino vagy rum
zselatin
10 dkg cukor
5 tojás
1 kiskanál kukoricakeményítő
0,5 l tej
2 csomag vaníliás cukor
7 dkg mogyorós csokoládé

Elkészítés:

1. A cukrozott cit...
2008-01-15 21:08:37
Itt a farsang, áll a bál...
... Fakanállal belekeverjük a tojássárgájákat, a margarint és a csipet sót. Letakarva fél óráig kelesztjük.
Beledolgozzuk a durvára vágott mandulát, a citromhéjat és az aszalt barackot.
Kiskanálnyi adagokat szaggatunk a tésztából és a tálcára rakjuk őket. Az olajat felforrósítjuk, majd mérsékelt tűzön kisütjük benne a fánkgolyókat. Még melegen megszórjuk vaníliás cukorral....
2008-01-09 06:38:50
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Kati Szakácskönyvéből, alsó felét, kechup-ot elkeverjük, narancs levével, kiskanál mustárral, lereszelt hagymával, csipetnyi sóval, csirkecombokra kenjük, bélszín tetején, húst megmossuk, húst tálalás, mélyhűtőből kivesszük, cukrozott citromhéjat, édes kondenzált, vagdalt kolbászt, reszelt sajtot, tojásokat szél, robotgép spirál-betétjével, mazsolát leszűrjük, dióval együtt, olajat nagyobb, olajba tesszük, vékony szelet, pohár sovány, durvára vágott, aszalt barackot, tálcára rakjuk, olajat felforrósítjuk, szakácskönyvéből, diplomatapuding, hajszálvékonyra, tojássárgájákat, csikkecombokat, felforrósítjuk, csirkecombokra, krumplipürével, beledolgozzuk, garnélarákkal, süteményliszt, lefagyasztjuk, segítségével, narancsdiéta, olívaolajjal, bedörzsöljük, vacsoracsata, vaníliaaroma, petrezselyem, belekeverjük, fánkgolyókat, desszertnek, elkészítési, csomagoljuk, mélyhűtőből, díszítéshez, citromhéjat, kandírozott, félliternyi, kiskanálnyi, burgonyából, darabonként, meglocsolva, semmiképpen, paradicsom, elkészítés, hozzávalók,
© 2013 TVN.HU Kft.