Belépés
BÉT - A Brexit-szavazás hatására mérsékelt optimizmus volt a piacokon
... 1,5 százalékos emelkedésével. Zárásra a Richter is javítani tudott, bár egész nap mínuszban tartózkodott, végül 0,3 százalékos pluszban fejezte be a napot - fejtette ki a szakértő.
Kitért arra is, hogy a forint az utóbbi 24 órában nagy kilengést mutatott: kedden délután a zárás környékén 323 fölé ment az árfolyam az euróval szemben, szerdán reggel pillanatokra 324 fölé is eme...
2019-01-16 18:22:14
Kormánybiztos: rendkívül gyorsan elbírálják a Magyar falu program pályázatait
... eleme. Csak idén 150 milliárd forint központi költségvetési forrás jut az 5000 lakos alatti településekre, ennek egyharmadát a mellékútvonalak felújítására fordítják majd.
Gyopáros Alpár kitért arra, eddig már körülbelül egymilliárd forintot költött tervezésre az ezzel foglalkozó intézményhálózat, így idén el fog indulni ezeknek az utaknak a felújítása. Ebben az évben még kör...
2019-01-16 17:42:37
Folytatódnak az Óbudai Danubia Zenekar sorozatai a Zeneakadémián és a BMC-ben
... (karigazgató Szabó Sipos Máté), Kolonits Klára szoprán, Bakos Kornélia mezzoszoprán, Rab Gyula tenor, Horváth István tenor és Kovács István basszus tolmácsolásában.
A művészeti vezető kitért arra is, hogy rejtvényfejtésre invitálják a közönséget, így február 4-től 14-ig várják a koncertek leírásaként szereplő idézetek forrását (műcím, szerző), valamint hogy mi kapcsolja ezt ö...
2019-01-16 16:02:02
OH: szombaton tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat
... eljárásában 425 középiskola (64 százalék) határozta meg egy vagy több feladatellátási helyén, hogy a hozzájuk jelentkező tanulók előzetesen részt vegyenek a központi írásbeliken.
A hivatal kitért arra is közleményében, hogy a télen kiszámíthatatlan közlekedési viszonyok miatt javasolt a vizsgahelyszín megközelítését alaposan átgondolni és több időt szánni rá, ugyanis a január...
2019-01-16 15:14:16
Novák: a családok éve után tovább erősödhet a családbarát Magyarország
... kívánnak foglalkozni az apák családban betöltött szerepével. Fontos családpolitikai témának mondta még a gyermekek védelmét és a fiatalok életkezdésének támogatását.
Ez utóbbira utalva kitért a családvédelmi nemzeti konzultációra, melyre csaknem 1,4 millióan adtak választ. Közölte, napok kérdése, hogy az értékelés befejeződjön, ekkor állnak majd ki a pontos eredményekkel, mel...
2019-01-16 15:11:41
Huszonnégy előadás és kilenc premier a Budapest Táncfesztiválon
... balettgálával készül a fesztiválra, emellett a Threestyle című új modern estje neves külföldi koreográfusok munkáit mutatja be - hangsúlyozta Solymosi Tamás, a társulat igazgatója.
Ertl...
2019-01-16 12:51:55
Fidesz: Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben
... bizottság szerint a betelepítések megszervezésére fenntartható és kiszámítható szolidaritási mechanizmusra van szükség - idézte Halász János, aki szerint ezzel megint a kvótát erőltetik.
Kitért arra is: a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter ugyancsak a migránsok szétosztását és a tagállamok nagyobb pénzügyi hozzájárulását sürgette a migráció menedzselésében.
Megint teljes...
2019-01-16 12:32:35
Az OTP Bank Nyrt. nyerte a Deloitte Zöld Béka Díjat
... jelentése pedig azért kapott különdíjat, mert jól strukturált, áttekinthető, ágazat-specifikus, minden lényeges információt könnyen elérhető és megérthető módon tartalmaz - fűzte hozzá.
Kitértek arra is, hogy idén a nyertes pályázók mellett olyan, a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a jelentéstétel mellett elkötelezett vállalatok mérették meg magukat, mint a Mol Csoport...
2019-01-16 11:11:26
Balkán Kobra: krimivígjáték a Turay Ida Színházban
... Kusturica filmje, a Macskajaj volt. Elképzeléseim szerint a muzsika a prózai jelenetek alatt is szólni fog a háttérben, akárcsak a filmekben" - fejtette ki Sztárek Andrea.
A rendező kitért arra, hogy korábban nem látta a Balkán Kobrát más színházakban, így lehetősége sem volt beemelni bármit az előző előadásokból.
A Turay Ida Színházban a főbb szerepekben Fehérvári Péter...
2019-01-16 09:41:14
Sport-táplálkozástudományi Központ: az étrend-kiegészítők 10-60 százaléka szennyezett
... jelezte.
Martos Éva elmondta, hogy egyelőre kilencen alkotják munkatársainak csapatát, van köztük dietetikus, táplálkozástudományi szakember, vegyészmérnök, élelmiszermérnök, sportorvos egyaránt.
Kitért rá, hogy a központnak a legújabb generációs műszerparkkal felszerelt, nemzetközi összevetésben is high-technek tekinthető analitikai laborjában elsősorban a WADA, a Nemze...
2019-01-16 09:11:25
1 2 3 ...........1119 1120 .....1679 1680 ......2238 2239 2240 
Címkék: Óbudai Danubia Zenekar, Budapest Táncfesztiválon, Európai Parlamentben, Bank Nyrt, Deloitte Zöld Béka Díjat, Balkán Kobra, Turay Ida Színházban, Sport-táplálkozástudományi Központ, Gyopáros Alpár, Szabó Sipos Máté, Kolonits Klára, Bakos Kornélia, Horváth István, Kovács István, Solymosi Tamás, Halász János, Gyurcsány-párti Niedermüller Péter, Sztárek Andrea, Balkán Kobrát, Fehérvári Péter, Martos Éva, középfokú írásbeli, családbarát Magyarország, zárás környékén, euróval szemben, 5000 lakos, mellékútvonalak felújítására, ezzel foglalkozó, művészeti vezető, koncertek leírásaként, vagy több, hozzájuk jelentkező, központi írásbeliken, hivatal kitért, télen kiszámíthatatlan, vizsgahelyszín megközelítését, apák családban, gyermekek védelmét, fiatalok életkezdésének, családvédelmi nemzeti, értékelés befejeződjön, pontos eredményekkel, társulat igazgatója, betelepítések megszervezésére, kvótát erőltetik, migránsok szétosztását, tagállamok nagyobb, migráció menedzselésében, nyertes pályázók,
© 2013 TVN.HU Kft.