Belépés
Asztrológia - a bolygók hatása az asztrológiában
... másokhoz való viszonyát. A bölcsesség és az optimizmus jelképeként ez a fénylő pont egy jótevő az univerzumban, ami jóindulatúan szemléli a világot és segít az embereknek a helyes út kiválasztásában. A férfiasság megszemélyesítője, az apához való viszonyról is árulkodik. Fennhatósága alá tartozik a Kos, az Oroszlán és részben a Bika.

Kos (Március 21 - Április 20.)
...
2019-01-15 09:02:57
Asztrológia - a bolygók hatása az asztrológiában
... másokhoz való viszonyát. A bölcsesség és az optimizmus jelképeként ez a fénylő pont egy jótevő az univerzumban, ami jóindulatúan szemléli a világot és segít az embereknek a helyes út kiválasztásában. A férfiasság megszemélyesítője, az apához való viszonyról is árulkodik. Fennhatósága alá tartozik a Kos, az Oroszlán és részben a Bika.

Kos (Március 21 - Április 20.)
...
2019-01-15 09:02:47
Nincs kockázata a bőrön keresztüli hormonpótlásnak egy brit kutatás szerint
... Mindezek ellenére ez a tanulm...
2019-01-09 17:03:05
PM-államtitkár: egyszerű, és jó választással kifizetődő a bankszámlaváltás
... Gion Gábor, hozzátéve, hogy az év vége, illetve az új év kezdete jó alkalom lehet a meglévő bankszámlacsomag felülvizsgálatára.
A legtöbb megtakarítást biztosító számlacsomag kiválasztásában segíthet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) bankszámlaválasztó programja, illetve a pénzintézetek szolgáltatásait összehasonlító bankszámla-kalkulátorok is - jelezte.
Az egyablakos bankvált...
2018-12-16 07:31:02
PM: szombattól kétszeresére nőtt a kiva belépési határa
... vállalkozások jövőre akár több százezer forintot is megspórolhatnak a közterheken, ezért érdemes kipróbálniuk a tárca kiva-kalkulátorát, amely segít a legoptimálisabb adózási forma kiválasztásában.
A 2013-tól választható kiva nemcsak a cégeknek biztosít jelentős egyszerűsítést és több százezer forintos megtakarításában.
A 2013-tól választható kiva nemcsak a cégeknek bizt...
2018-12-01 11:11:21
Kétnapos gasztronómiai fesztivált tartanak hétvégén Balatonfüreden
... kínálatban megtalálhatók egyebek mellett a vaddisznó-, szarvas- és vadkacsahúsból készült ételek, ezen kívül két helyi cukrászda és egy pékség is kínálja majd édességeit. Az éttermek kiválasztásában a Pannon Gasztronómiai Akadémia (PGA) vállalt szerepet.
A programok szombat délelőtt óriásbábos utcaszínházzal kezdődnek. Fellép a Füred Dixie, a Holló muzsikások, lesz Waldeck ko...
2018-11-24 09:41:20
Gasztronómiai fesztivált rendeznek november utolsó hétvégéjén Balatonfüreden
... téren, ahová a régió tíz étterme és borászatai viszik el kínálatukat.
Mint mondta, a vadételeké lesz a főszerep és két helyi cukrászda is kínálja majd édességeit. Az éttermek kiválasztásában a Pannon Gasztronómiai Akadémia (PGA) vállalt szerepet.
A programok november utolsó szombat délelőttjén kezdődnek. A rendezvény első napján óriásbábos utcaszínház várja az érdeklődők...
2018-11-17 22:49:04
Varga Mihály: duplájára emelkedik a közfoglalkoztatottak elhelyezkedési juttatása novembertől
...
A pénzügyminiszter hangsúlyozta: a munkabér mellett járó elhelyezkedési juttatás ezzel havi 45 600 forintra emelkedik, így még jobban motiválhatják a közfoglalkoztatottakat, hogy az elsődleges munkaerőpiacon, sokkal magasabb bérezés mellett találják meg a boldogulásukat.
A Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program célja, hogy a kellő motivációval, szakképzettséggel ...
2018-10-28 07:05:09
DK: Tarlós előre lemondott minden fővárosi jogkörről
... főpolgármester-jelöltjét. Arra a kérdésre, hogy a DK-nak van-e jelöltje, Gy. Németh Erzsébet azt válaszolta, hogy nem a "castingban" akarnak részt venni, hanem egy megfelelő jelölt kiválasztásában. Azt viszont kérdésre válaszolva kizártnak nevezte, hogy a Jobbikkal közös jelöltet állítsanak.
Kérdésre válaszolva Gy. Németh Erzsébet megerősítette, hogy a DK folytatja a közvetl...
2018-10-10 14:32:17
Elindította elitprogramját a Magyar Kézilabda Szövetség
... nem biztosítanak elegendő játékidőt az elitprogramban szereplő kézilabdázónak -, a játékos kérheti az átigazolását.
"A jók között meg kell találnunk a kiválókat. A tehetségek kiválasztásában élen járnak a magyar szakemberek, ezt az utánpótlás-válogatottak eredményei is bizonyítják. A korosztályváltásokat azonban nagyon nehezen viselik a játékosok, ez a felnőttek közé kerülésr...
2018-10-02 12:31:37
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Varga Mihály, Magyar Kézilabda Szövetség, Gion Gábor, Magyar Nemzeti Bank, Pannon Gasztronómiai Akadémia, Füred Dixie, Németh Erzsébet, bolygók hatása, bőrön keresztüli, brit kutatás, kiva belépési, optimizmus jelképeként, fénylő pont, férfiasság megszemélyesítője, apához való, meglévő bankszámlacsomag, legtöbb megtakarítást, pénzintézetek szolgáltatásait, egyablakos bankvált, tárca kiva-kalkulátorát, legoptimálisabb adózási, 2013-tól választható, cégeknek biztosít, cégeknek bizt, éttermek kiválasztásában, programok szombat, vadételeké lesz, programok november, rendezvény első, pénzügyminiszter hangsúlyozta, munkabér mellett, elsődleges munkaerőpiacon, versenyszférába program, kellő motivációval, megfelelő jelölt, elitprogramban szereplő, játékos kérheti, tehetségek kiválasztásában, magyar szakemberek, felnőttek közé, megtakarításában, bankszámlaváltás, pénzügyminiszter, bankszámlacsomag, legoptimálisabb, kiválasztásában, versenyszférába, szolgáltatásait, megspórolhatnak, hormonpótlásnak,
© 2013 TVN.HU Kft.