Belépés
Boléro-remix tánckoncerttel köszöntik az újévet a szolnoki szimfonikusok
... válogatta össze.
Hozzátette: a 2012-ben indult újévköszöntő koncertek alkalmával a színpadon egyenrangú partnerként jelenik meg a zene, az ének és a tánc. A művészetek összefonódásával kivételes produkció jött létre - jegyezte meg.
Szólt arról, hogy produkció során fellépnek a Budapest Táncszínház, a Pécsi Balett táncművészei is, akik többször szerepeltek már a megyeszé...
2019-11-19 12:01:40
Matolcsy: kivételes korszakban, kivételes országban élünk
...
Az elmúlt tíz évben szavai szerint "aranyháromszöget" épített az ország a politikai stabilitás, a pénzügyi egyensúly és a gazdasági növekedés megteremtésével.
A jegybank elnöke rámutatott: Magyarország olyan korszakba jutott el, amikor a korábbi hátrányokat előnnyé tudta változtatni. "Hátrányunk volt egyebek mellett, hogy a magyar nép több országban él, most igyekszünk ...
2019-11-18 15:33:05
Brit választások - Vizsgálja a Scotland Yard, hogy kaptak-e állásajánlatokat a Brexit Párt jelöltjei visszalépé
... illetve a Downing Street-i miniszterelnöki hivatal egyes illetékesei nem sértették-e meg a népképviseleti választásokról szóló törvényt.
A volt magas rangú munkáspárti kabinettag kivételesen súlyosnak minősítette a Brexit Párt állításait, amelyek levele szerint teljes körű vizsgálatot indokolnak az ügyészség és a Scotland Yard részéről.
A Scotland Yard szombati közlemény...
2019-11-16 13:41:19
Stadionavató - A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna
... meg a drukkerek, akik például elégedetten beszéltek a gyors beléptetésről. Az MTI tudósítói által megkérdezett emberek kivétel nélkül világszínvonalúnak nevezték a stadiont, és olyan kivételes alkalomnak tartották az avató mérkőzést, amely egyszer adatik meg egy ember életében.
"Teljesen ámulatba ejtett a Puskás Aréna. Alig hiszem el, hogy Magyarországon vagyok. Minden tökéle...
2019-11-15 19:41:54
Elismeréseket adott át Karácsony Gergely a főváros napja alkalmából
...
Karácsony Gergely az ünnepségen azt mondta, emlékezni és emlékeztetni kell mindenkit arra, hogy Budapest az a kivételes európai főváros, amelyet nem uralkodói hatalom hozott létre, hanem éppen annak ellenére jött létre és szerezte meg fővárosi jogát. Mi 146 év múltán is csak ahhoz ragaszkodunk, amit megalkuvásból biztosított a törvény a városnak - fogalmazott.
Azt hangsú...
2019-11-15 14:22:05
Szijjártó: a közép-európai térség mára az európai növekedés motorjává vált
... tárcavezető.
"Ma egy olyan horvát-magyar együttműködésben létrejött erőművet adhatunk át, amely ötezer család energiaellátását fogja biztosítani, és amelyben teljesen klímabarát módon kivételes hatékonysággal állítanak elő energiát"- tette hozzá a miniszter.
Szijjártó Péter elmondta: a beruházás, amely 5,7 milliárd forintba került, világosan ötvözi magában a versenyképes...
2019-11-15 14:11:45
Novák Katalin: a nyugdíjasok mellett a nyugdíjszerű ellátásban részesülők kapnak nyugdíjprémiumot
... öregségi nyugdíjban, hanem a nyugdíjszerű ellátásban részesülők is megkapják a novemberi egyszeri juttatást, továbbá ebben az évben a magyar gazdaság kiemelkedő teljesítményére tekintettel kivételesen azok is részesülnek benne, akiknek az ellátását 2019-ben állapították meg és novemberben folyósítják.
Aki bankszámlára kapja az ellátást, az ehhez már kedden hozzájut, postai ké...
2019-11-11 12:21:14
MNB: megjelent a Versenyképességi tükör
... munkaerő, illetve a teljes foglalkoztatás fenntartásának megvalósulását.
Összegzése szerint mind a magyar gazdaságtörténetet, mind pedig a közelmúltbeli nemzetközi eredményeket tekintve kivételes a magyar gazdaság évek óta tartó felzárkózási ciklusa, ennek évtizeden átívelő fenntartásához azonban versenyképességi fordulatra van szükség. A Magyar Nemzeti Bank e célból a Versen...
2019-11-06 15:31:53
Középkori falfestményeket tártak fel a kárpátaljai Visken
... kárpátaljai és erdélyi templomban is feltártak az utóbbi években, ezek az 1400-as évek elejére kelteztethető képek nagy felületen - a templom több mint kétharmadában - fennmaradtak.
"Kivételes, határon túli, de összmagyar értékkincs megőrzéséről van szó. A művészettörténeti szenzációt jelentő viski feltárás mellett meg kell említeni a szintén Kárpátalján, a técsői templomban ...
2019-10-30 18:21:50
A vártnál nagyobb mértékben nőtt az Erste-csoport nyeresége a harmadik negyedévben
... valamint a bankcsoport likviditási és finanszírozási pozíciója is kiválóan alakult. A kelet-közép-európai gazdaságok kitartó lendülete is hozzájárult ahhoz, hogy a régió kockázati környezete kivételesen támogató maradt idén.
"Kelet-Közép-Európa továbbra is a kontinens gazdasági növekedésének megkérdőjelezhetetlen hajtóereje marad, az Erste-csoport a régió vezető pénzintézete...
2019-10-30 11:21:34
1 2 3 .................410 411 ........615 616 .........820 821 822 
Címkék: Scotland Yard, Brexit Párt, Puskás Aréna, Karácsony Gergely, Novák Katalin, Budapest Táncszínház, Pécsi Balett, Downing Street-i, Szijjártó Péter, Magyar Nemzeti Bank, szolnoki szimfonikusok, szurkolók szerint, főváros napja, közép-európai térség, európai növekedés, nyugdíjasok mellett, nyugdíjszerű ellátásban, kárpátaljai Visken, vártnál nagyobb, harmadik negyedévben, 2012-ben indult, színpadon egyenrangú, művészetek összefonódásával, politikai stabilitás, pénzügyi egyensúly, gazdasági növekedés, jegybank elnöke, korábbi hátrányokat, népképviseleti választásokról, volt magas, gyors beléptetésről, avató mérkőzést, ember életében, olyan horvát-magyar, novemberi egyszeri, magyar gazdaság, ellátását 2019-ben, teljes foglalkoztatás, közelmúltbeli nemzetközi, utóbbi években, 1400-as évek, templom több, művészettörténeti szenzációt, szintén Kárpátalján, técsői templomban, bankcsoport likviditási, régió kockázati, kontinens gazdasági, régió vezető, versenyképességi, energiaellátását, összefonódásával,
© 2013 TVN.HU Kft.