|
|
|
... Winelovers által szervezett tematikus rendezvény Magyarország legnagyobb és legrangosabb pezsgőkóstolója: a látogatók mintegy kétszáz pezsgővel, franciacortával, cavával, crémant-nal, proseccóval, sekttel és újvilági pezsgővel ismerkedhetnek meg a sétáló kóstolón, a champagne teremben pedig - külön térítés ellenében - hatvan tétel között válogathatnak - közölték a szervezők az MTI... |
2019-06-16 12:11:31 |
|
|
|
|
|
|
... champagne-tradíciók találkozásával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, Garamvári Vencel a pezsgőkészítés kulisszatitkaiba avat be, a Schlumberger pezsgők megmutatják,... |
|
2018-06-08 07:38:45 |
|
|
|
|
|
|
...
... |
2017-05-01 16:39:32 |
|
|
|
|
|
|
... egy külföldi országból legalább 15 minta érkezik, a nevezett minták közül a legmagasabb pontszámot elérő aranyérmes bor különdíjban részesül. Idén ezt az elismerést Csehországból a Bohemia Sekt 2012-es Chateau Radyne extra brut pezsgője, Romániából az Sc Cotnari SA 2015-ös Grasa de Cotnarija, Uruguayból pedig a Vinos Finos H. Stagnari 2012-es Tannat Viejója érdemelte ki.
Az i... |
|
2016-06-25 13:51:52 |
|
|
|
|
|
|
... bőség és az ínség is belső állapot,
ami aztán a valóságodként jelenik meg."
E.Tolle
... |
|
2015-06-21 18:51:56 |
|
|
|
|
|
|
... nlcafe.hu
... |
2013-10-07 13:26:18 |
|
|
|
|
|
|
...
Zutaten
4 Flaschen Wein, weiß
2 Gläser Schattenmorellen
2 Dose/n Obst, gemischt
3 Flaschen Sekt (Prosecco)
1 / 2 Flasche Likör (Absinth)
Zucker (Würfelzucker)
Zuerst wird der Weißwein mit den Früchten angesetzt. Danach den Absinth dazugeben und alles kalt stellen. Kurz vor dem Servieren Prosecco hinzugeben. Anschließend d... |
2013-05-27 23:59:53 |
|
|
|
|
|
|
...
Zutaten
1 Flasche Maracujasaft
1 Flasche Apfelsaft
1 / 2 Flasche Pfirsichsaft (Pfirsichnektar)
1 Flasche Sekt, alkoholfreier
1 Dose Mandarine(n)
1 Dose Pfirsich(e) (geschnittene Tortenpfirsische)
Das Obst abtropfen lassen. Alle Zutaten
in ein großes Bowlegefäß schütten. Ist eine leckere spritzige Bowle. Den Kindern ... |
2013-05-26 10:36:23 |
|
|
|
|
|
|
...
Zutaten
1 kg Pfirsich(e), Wildpfirsiche (auch Bergpfirsich genannt)
300 ml Sekt, trockenen
500 g Gelierzucker, 2:1
evtl. Zitronensäure
Die Pfirsiche entkernen und häuten (das ergibt eine "fast" weiße Konfitüre, wenn man die Haut dran lässt wird sie eher rosa!) Ich habe 700g fertiges Pfirsichfleisch rausbekommen, die Menge kann allerd... |
2013-05-23 11:36:17 |
|
|
|
|
|
|
...
Zutaten
2 Eiswürfel
2 1 / 2 cl Apricot Brandy
2 1 / 2 cl Zitronensaft
1 EL Weinbrand, oder Cognac
Sekt, zum Auffüllen
Eiswürfel zerkleinern und in einen Shaker geben. Apricot Brandy, Zitronensaft und Weinbrand darüber geben. Alles gut mischen. Das Getränk in ein Sektglas geben und mit gut gekühltem Sekt auffüllen.
... |
2013-05-22 19:14:15 |
|
|
|
|