Belépés
Földi László megtörte a szilenciumot
... NGO-khoz - akár a zöldmozgalomhoz, akár az emberi jogok védelmezőihez -, átvernek azok a másodszándékkal rendelkező politikai, gazdasági érdekcsoportok, amelyek ezeket a háló­zatokat létrehozzák.

A NEMES CÉLOKKAL TAKARJÁK EL A VALÓDI SZÁNDÉKAIKAT, TEHÁT GYAKORLATILAG FEDETT, TITKOSSZOLGÁLATI JELLEGŰ TEVÉKENYSÉGET FOLYTATNAK.

Soha nem mondtam olyat...
2017-11-06 21:54:52
szeretettel
... ősziesen kék tengerére értünk, és kedvező szelet kaptunk, hogy végigvitorlázzunk Szicília hegyektől kéklő északi partvidéke mentén, látótávolságra a partoktól. Dionüsziosz hálaáldo¬zatokat mutatott be, bort öntött a tengerbe, és a legnagyobb áldozatként átvágta a föníciai isten lábát, s a hajóról a tengerbe taszította, ezekkel a szavakkal:
- Nincs többé szükségem rád, bá...
2012-04-19 19:17:05
Szabadkőművesek titkai
... Leendő testvérei a Fokozatoknak nevezett rituális drámák segítségével adják át neki a tudást. Ezekben megtalálhatók a valódi kőműves-céhek szerszámaira és szokásaira alapuló jelképek. A Foko­zatokat a szabadkőműves-páholyban lehet megszerezni. A páholy a Rend alapvető építőköve. Egy páholy megalapításához legkevesebb hét személyre van szükség. A legfontosabb tisztségek száma is hé...
2008-05-31 12:01:04
1 
Címkék: Földi László, NEMES CÉLOKKAL TAKARJÁK EL VALÓDI SZÁNDÉKAIKAT, TEHÁT GYAKORLATILAG FEDETT, TITKOSSZOLGÁLATI JELLEGŰ TEVÉKENYSÉGET FOLYTATNAK, emberi jogok, másodszándékkal rendelkező, háló­zatokat létrehozzák, legnagyobb áldozatként, föníciai isten, tengerbe taszította, valódi kőműves-céhek, páholy megalapításához, legfontosabb tisztségek, titkosszolgálati, szabadkőművesek, zöldmozgalomhoz, megalapításához, másodszándékkal, érdekcsoportok, látótávolságra, gyakorlatilag, védelmezőihez, szabadkőműves, megtalálhatók, tevékenységet, legfontosabb, szándékaikat, szilenciumot, fokozatoknak, segítségével, szerszámaira, megszerezni, áldozatként, létrehozzák, legkevesebb, dionüsziosz, szeretettel, folytatnak, legnagyobb, taszította, partvidéke, szokásaira, rendelkező, tisztségek, partoktól, építőköve, tengerére, szükségem, szavakkal, személyre, politikai, hegyektől, testvérei, gazdasági, páholyban, nevezett, hálaáldo, megtörte, átvernek, tengerbe, mutatott, ősziesen, szicília, célokkal, rituális, jelképek, föníciai, alapvető, takarják,
© 2013 TVN.HU Kft.