Belépés
x
... Hozzávalók:4 adag galuska/elkészítési módja ismert/,25 dkg juhtúró,2-3 dl tejfől,1o dkg föstölt szalonna,1 evőkanál finomra vágott friss kapor,só.
Elkészítése:
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk ,kiolvasszuk,a zsírját leszűrjük róla.A szalonnazsírban felhevítjük a kaprot,hozzákeverjük a tejfölt,majd a kifőzött galuskát.megsózzuk,átforrósítjuk.
Tálra halmozzu...
2010-06-10 12:24:24
1 
Címkék: füstölt szalonnát, zsírját leszűrjük, szalonnazsírban felhevítjük, kifőzött galuskát, szalonnazsírban, átforrósítjuk, hozzákeverjük, kiolvasszuk, elkészítése, felhevítjük, elkészítési, hozzávalók, szalonnát, megsózzuk, leszűrjük, szalonna, evőkanál, halmozzu, kifőzött, galuskát, kockára, tejfölt, zsírját, füstölt, föstölt, finomra, galuska, juhtúró, kaprot, ismert, tejfől, vágjuk, vágott, módja, tálra, kapor, friss,
© 2013 TVN.HU Kft.