Belépés
Kiírta televíziós pályázatait a Nemzeti Filmintézet
... támogatásával készíthetnek el az alkotók.
A Televíziós Döntőbizottság elnöke Káel Csaba kormánybiztos, tagja Ternovszky Béla rendező, Kollarik Tamás filmes szakember, Tóth István Zoltán kommunikációs és televíziós szakember, valamint Benkő Orsolya forgatókönyv-fejlesztő, dramaturg, helyettes tagja pedig Bellavics István, az Országház Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósá...
2020-02-03 17:52:47
Torkos-toros hétvégével bővül a Csabai Farsang programkínálata
... program kínál zenés disznóvágás-bemutatót, a város nevezetességeit a vendégekkel megismertető Harruckern-túrát, és télűző maskarás felvonulást az Élővíz-csatornánál.
Varga Nelli kommunikációs vezető kiegészítésként elmondta, hogy február 4-én a Molnárházban a régi csabai szokásokat elevenítik fel, a kulturális központ különböző intézményegységeiben pedig farsangi játszóházaka...
2020-01-31 20:44:46
Fővárosi Közgyűlés - Áttekintik a Lánchíd felújításának terveit
... közvetítő filmszínházak jelentőségét és a budapesti közönséget kiszolgálva fenntartsa a minőségi mozgóképkultúra iránti igényt.
Közleményben tudatták azt is, hogy Faix Csaba kommunikációs szakember, a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. új igazgatója - aki Kégler Ádámot váltja a társaság élén - az ELTE bölcsészkarán, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végezte tanul...
2020-01-29 15:32:00
Hollik: Niedermüller Péter távozzon a közéletből!
... mondatják le polgármesterüket.
Egy polgármesteri szék, a megszerzett hatalom fontosabb, mint az alapvető emberi értékek tiszteletben tartása - fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.
Hozzátette: ha ez nem így lenne, akkor már nemcsak bocsánatot kellett volna kérnie, hanem régen le kellett volna mondania.
A kereszténydemokrata országgyűlési k...
2020-01-29 13:41:38
A fogyasztói magatartások kutatásával foglalkozó központ kezdte meg működését a Pécsi Tudományegyetemen
... vizsgálnak a kamerák segítségével. Azt kutathatják, hogy egy adott termékre, termékkategóriára felfigyel-e az alany, vagy mennyire hatékony egy adott termékkihelyezés, üzleten belüli kommunikációs anyag. A stabil szemkamerával pedig egy weboldal felhasználóbarát jellegét, illetve egy internetes vásárlási folyamat gördülékenységét, hatékonyságát tudják mérni.
Németh Péter isme...
2020-01-29 09:21:02
A Halászbástya elveszett szobrai kerültek elő egy pincéből
... Külügyminisztérium által egykor használt, 1947 után lebontott épület születik újjá a következő években - mondta el a helyszínen tartott keddi sajtótájékoztatón a Várkapitányság NZrt. kommunikációs igazgatója.
Kőrösi Gábor felidézte: a budai Várnegyed megújítását célzó Nemzeti Hauszmann Program során kerültek elő a Táncsics Mihály utcában az Erdélyi-bástya maradványai, majd a ...
2020-01-28 13:12:10
Kevés a nő és a nem fehér bőrű ember a legnagyobb filmes fesztiválokon
...
A Dél-kaliforniai Egyetem Annenberg kommunikációs szakának kutatói, valamint a Time's Up Alapítvány a 2017 és 2019 közötti időszak legnagyobb filmes seregszemléin a rendezők, fesztiváligazgatók és -műsorszerkesztők nemi, valamint etnikai megoszlását vizsgálták meg.
A vizsgált időszakban 303 rendező által jegyzett 289 játékfilm szerepelt a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál...
2020-01-27 12:51:37
Hollik: új korszak kezdődik Győrben Dézsi Csaba András megválasztásával
... ki. Hozzátette: személyesen is ismeri a most megválasztott városvezetőt, és biztos benne, hogy a győriek bizalmát "kőkemény munkával" fogja meghálálni.
Kérdésre válaszolva a kommunikációs igazgató azt mondta: a Fidesz-KDNP mindig is arra törekedett, hogy erős és sikeres országot építsen.
Mindig remélik, hogy az elvégzett munkával kiérdemlik a választópolgárok bizalmát....
2020-01-27 12:21:17
Lépj ki a komfortzónádból! De mit is jelent ez?
,,Lépj ki a komfortzónádból! De mit is jelent ez?
A komfortzóna az a megszokott terület - munka, család, kommunikációs rendszer, közlekedési útvonal - ahol, amiben nap mint nap mozgunk.
Végső soron a komfortzónánkhoz tartoznak az ételeink is, amelyek íz...
2020-01-25 09:29:38
Több mint száz génhez köti az autizmust a téma eddigi legnagyobb kutatása
... ismeretek a "precíziós orvoslás" ígéretét jelenthetik - olyan kezelésekét, amelyeket speciálisan az egyén számára alakítanak ki például génjeik alapján.
Az autizmus szociális, kommunikációs kognitív készségek fejlődési zavara, amely az egész életen át tartó fogyatékos állapotot eredményezhet. Minden 59 gyerekből egy autista, előfordulása fiúknál 4-5-ször gyakoribb, mint lányo...
2020-01-24 17:02:24
1 2 3 ...................722 723 ..........1083 1084 ..........1443 1444 1445 
Címkék: Nemzeti Filmintézet, Csabai Farsang, Fővárosi Közgyűlés, Niedermüller Péter, Pécsi Tudományegyetemen, Győrben Dézsi Csaba András, Televíziós Döntőbizottság, Káel Csaba, Ternovszky Béla, Kollarik Tamás, Tóth István Zoltán, Benkő Orsolya, Bellavics István, Országház Közgyűjteményi, Közművelődési Igazgatósá, Varga Nelli, Faix Csaba, Budapesti Városarculati Nonprofit Kft, Kégler Ádámot, Filmművészeti Egyetemen, Németh Péter, Várkapitányság NZrt, Kőrösi Gábor, Nemzeti Hauszmann Program, Táncsics Mihály, Dél-kaliforniai Egyetem Annenberg, Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, fogyasztói magatartások, legnagyobb filmes, téma eddigi, város nevezetességeit, vendégekkel megismertető, régi csabai, kulturális központ, budapesti közönséget, minőségi mozgóképkultúra, társaság élén, polgármesteri szék, megszerzett hatalom, alapvető emberi, nagyobbik kormánypárt, kamerák segítségével, adott termékre, adott termékkihelyezés, stabil szemkamerával, weboldal felhasználóbarát, internetes vásárlási, következő években,
© 2013 TVN.HU Kft.