Belépés
Szép napot mindenkinek!
... örökre.
Nem érti a vicc...
2018-12-26 16:38:29
Kiskorúval szembeni szexuális erőszak miatt fegyházra ítéltek három férfit
... folytatott tárgyalássorozat végén, az ítélet már nyilvános indoklásánál a bíró rámutatott: a sértett olyan alkoholos állapotban volt, hogy nem emlékezett semmire, a rendőrökkel sem tudott kommunikálni. Emiatt nem sikerült egyértelműen tisztázni, hogy a lány beleegyezett-e a szexuális kapcsolatba a vádlottakkal, de az bizonyossá vált, hogy a három férfi visszaélt a kiskorú kiszolgá...
2018-11-27 16:09:16
Sikeresen landolt a Marson az InSight robotgeológus űrszonda
... meg.
A landolás után néhány perccel megérkezett az űrközpontba az első fotó a vörös bolygón álló és működő űrszondáról.
Az InSightot két mini műhold kíséri, amelyeken keresztül kommunikálni lehet az űrszondával. Egy 2008-as animációs film két szereplője alapján a Wall-E és Eve nevet kapták a műszerek. A két aktatáska méretű CubeSat (kockaműhold) mini műhold néhány ezer ...
2018-11-26 23:55:38
Valdemar Poulsen - mágnes hangrögzítés elterjedését
Találmányai tették lehetővé a mágnes hangrögzítés elterjedését, de azt is neki köszönheti az emberiség, hogy már több mint egy évszázada tudunk nagyon nagy távolságokból kommunikálni. Valdemar Poulsen dán mérnök százhúsz éve megalapozta a jelenünket. Mutatjuk azt a hangfelvételt is - a világ legrégebbijét -, melyen Ferenc József hangját rögzítette, 1900-ban.
Valdem...
2018-11-23 16:53:53
Csehország nem vonja ki katonáit az afganisztáni NATO-misszióból
... veszély, ezért harcolnunk kell a terrorizmus ellen azzal is, hogy katonákat küldünk Afganisztánba, Maliba és más országokba" - mondta Andrej Babis újságíróknak.
"Oroszországgal kommunikálni kell, mindenki kommunikál vele" - mutatott rá a miniszterelnök.
Személyesen Csehország számára nem Oroszországot tartom a legnagyobb veszélynek - szögezte le.
Babis ismételten ...
2018-11-01 13:01:16
Krízisambulanciák segítik a kapcsolati erőszak áldozatait
... tanácsadási felületet.
Kutatásaikra hivatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy a családok több mint fele úgy gondolja, a családon belül történteket nem feltétlenül kell a külvilág felé kommunikálni, és a családot nagyon intim szférának tekintik, ezért nehezen kérnek segítséget.
A kiosztott sajtóanyag szerint kríziskezelő ambulancia jön létre Budapesten, Devecseren, Kapo...
2018-10-24 19:25:29
"Tudod mikor veszítesz el egy nőt? Akkor veszíted el, ha...
... veszíteni, ha nem reagálsz az üzenetere és a hívásaira, ha órákon át nem ér el téged telefonon mert neked állandóan van valami ürügyed arra, hogy most épp miért nem akarsz vagy tudsz vele kommunikálni. El fogod veszíteni, ha hagyod, hogy valaki más úgy bánjon vele, ahogy ő megérdemli.
El kellene már felejteni ezt az önző, nárcisztikus életformát, és felfogni végre, hogy egy k...
2018-10-06 07:08:32
H.Kohut Katalin: Állatkerti pagoda (Vilma-Béla párbeszéd)
... Állatkerti pagoda

- Béééla, éppen a bolondok napján hívtál az állatkertbe?
- Igen, drága Vilma, szerettem volna beszélgetni Jónással, a vízilóval.
- Hogyan tudnál vele kommunikálni?
- Szerintem mindent ért. Volt már a pojáca népe közt mókamester, majd ajándékként galamb, utána Titus ión korban. Lám, ennyi maradt belőle.
- Azért hívják Bélám április ...
2018-09-26 12:58:32
Harmonia.......
... valóságos, anyagi - gazdagságra is utalhat. Figyelmeztet az alázatra és az elfogadásra. A selyem, olyan mint a lelked ebben az élethelyzetben. Jól dönthetsz, és ezt megfelelően tudod kommunikálni a környezeted felé. A selyem évezredek óta ismert és előállított természetes, nemes anyag, melyből mindenféle értékes ruhadarab készül. Manapság már a kozmetikai ipar is felhasználja külö...
2018-09-13 20:29:29
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... szemléletmódjából. Saját gondolataikat is van türelmük elmagyarázni másoknak még akkor is, ha valami bonyolult dologról van szó vagy a másik nem olyan gyors felfogású. Az egészséges Ötösök kommunikálni szeretnének, és meg akarják értetni mondanivalójukat másokkal.

Mivel az Ötösök ennyire lényeglátó módon értik meg a dolgokat, mély tudásuk révén képesek a nehézségek lény...
2018-09-10 14:40:21
1 2 3 ................108 109 ........162 163 ........215 216 217 
Címkék: Valdemar Poulsen, Kohut Katalin, Ötös Archetípus Szintjei, Ferenc József, Andrej Babis, Személyesen Csehország, afganisztáni NATO-misszióból, kapcsolati erőszak, bíró rámutatott, sértett olyan, lány beleegyezett-e, szexuális kapcsolatba, bizonyossá vált, három férfi, kiskorú kiszolgá, landolás után, első fotó, vörös bolygón, 2008-as animációs, mágnes hangrögzítés, évszázada tudunk, világ legrégebbijét, terrorizmus ellen, legnagyobb veszélynek, családok több, családon belül, külvilág felé, családot nagyon, kiosztott sajtóanyag, bolondok napján, pojáca népe, lelked ebben, környezeted felé, selyem évezredek, kozmetikai ipar, egészséges Ötösök, nehézségek lény, tárgyalássorozat, mondanivalójukat, cpxscjqgmvszfxc, miniszterelnök, élethelyzetben, oroszországgal, gondolataikat, robotgeológus, hangfelvételt, oroszországot, távolságokból, legrégebbijét, afganisztánba, kommunikálni, kutatásaikra, vádlottakkal, egyértelműen, nárcisztikus, indoklásánál, kríziskezelő, beleegyezett, elmagyarázni, elterjedését, afganisztáni,
© 2013 TVN.HU Kft.