Belépés
Az újszülött-gyilkosságokat Európának el kell ítélnie
... megfojtják őket mielőtt szerves hulladékként a kukába kerülnének.

November 19-én az Európa Tanács emberi jogi biztosa bejelentette, hogy az újszülött-gyilkosság nem tartozik a kompetenciái közé, ezért elutasította a témával foglalkozó civil szervezetekkel történő találkozást. Júliusban a Miniszteri Bizottság sem hozott döntést ebben a kérdésben.
Szólítsuk fe...
2014-11-27 19:44:59
Diplomamunka
... nőni fog a jelentősége a Munkaügyi-, az Egészségügyi és Népjóléti- és a Környezetvédelmi Minisztériumnak. Nő a jelentőségük a helyi- és a megyei szintű önkormányzatoknak, akik átfogó kompetencia körökkel rendelkeznek és így "finanszírozási szempontból is fontos tényezők".

Az önkormányzatok fenntartásában működő kultúrházak továbbra is - adott materiális infrastruktúráj...
2012-07-01 05:47:15
1 
Címkék: Európa Tanács, Miniszteri Bizottság, Környezetvédelmi Minisztériumnak, kukába kerülnének, kompetenciái közé, témával foglalkozó, megyei szintű, önkormányzatok fenntartásában, környezetvédelmi, infrastruktúráj, minisztériumnak, önkormányzatok, fenntartásában, szervezetekkel, gyilkosságokat, finanszírozási, rendelkeznek, diplomamunka, jelentőségük, kompetenciái, hulladékként, bejelentette, elutasította, egészségügyi, találkozást, jelentősége, szempontból, kultúrházak, kompetencia, materiális, gyilkosság, miniszteri, foglalkozó, kerülnének, megfojtják, újszülött, európának, bizottság, szólítsuk, munkaügyi, kérdésben, népjóléti, júliusban, körökkel, tényezők, tartozik, továbbra, november, mielőtt, szerves, biztosa, döntést, ítélnie, történő, témával, kukába, szintű, átfogó, fontos, megyei, működő, emberi, európa, hozott, tanács, civil, helyi, ezért, adott, ebben,
© 2013 TVN.HU Kft.