Belépés
Koronavírus - Szijjártó: hat repülőgép hoz védőeszközt Budapestre szerdán
... szempontból komoly jelentősége van annak a szerdai szállítmánynak, amelyet összesen hat repülőgép hoz Budapestre.A gépeknek a fedélzetén 12 millió maszk van, emellett pedig egy komplett gyártósor, amely biztosítani fogja a maszkok folyamatos utánpótlását az elkövetkező hetekben, hónapokban.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: mindemellett 30 ezer overallt és 200 ezer arcvédőt is Bu...
2020-04-01 12:42:19
A 400-ftos benzin járulék nélkül mennyi is lenne?
... hanem kimegy Németbe, ahol a fizetéséből meg is tud élni, és akkor a külföldi vállalatnak fogja termelni a GDP-t. A zsugori hazai szarházi munkaadó meg ücsöröghet korgó gyomorral az üres gyártósorok mellett. Nincs ezzel semmi baj, természetes szelekció ugye. Kíváncsi vagyok, hány csődeljárás kell hozzá, hogy megtanulják: nem szarunk oda, ahonnét eszünk.

"Mikor juttok el...
2018-02-08 21:13:58
Automatizált gyártósort avattak a székesfehérvári Garzon Bútornál
...
Nagy Alajos, a Garzon cégcsoport tulajdonosa hangsúlyozta, hogy a fejlesztést az ipari forradalom 4.0 szellemében hajtották végre. A Homag automatizált gépsorainak köszönhetően az üzem termelékenysége a kétszeresére nőhet - mondta.
A cégvezető közölte, hogy a vállalat tavalyi, nem konszolidált árbevétele közel ötmilliárd forint volt, ennek közel egyharmada exportból szár...
2017-10-11 14:12:14
Mekkora a szegénység a kisebbség között?
... automtizálva a gyártás és a szolgáltatás,annyi helyen alkalmaznak már robottechnikát hogy rengeteg embernek éppen ezért nincs munkája.A modernizáció elvégzi a munkát.
Vannak komplett gyártósorok ahol ahhoz sem kell ember hogy reggel megnyomja a startgombot,és a termelés automatikusan indul. Az alapanyagtól a késztermékik mindent robotok csinálnak emberi beavatkozás nélkül.Mé...
2016-07-13 19:21:13
Robotokat vetnének be a munkaerőhiány ellen a dél-kínai Kantonban
... részesülhetnek majd azok, akik robotot vásárolnak, vagy bérelnek, illetve egyszeri, 500 ezer jüanos (18 millió forint) támogatást kaphatnak azok a kantoni cégek, amelyek komplett automatizált gyártósor beállítására vállalkoznak.
A növekvő megélhetési költségek miatt a térségben dolgozó vándormunkások nagyobb fizetéseket követeltek, s mert igényeik nem teljesültek, tízezer szá...
2014-04-16 17:14:54
A Bosch eladja arnstadti gyárának egy részét, Hatvanból áthelyezik egy termék gyártását
... Bosch-csoport kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a folyamat 2014 végéig zajlik le, és a több mint 4000 munkavállalót foglalkoztató hatvani gyárban 120-an dolgoznak az érintett gyártósoron. Ezeknek a munkavállalóknak a gyáron belül azonnal más munkát biztosítanak, és átképzésüket is biztosítják - hangsúlyozta.
A Bosch közleménye szerint 2014-ben az átszervezés elle...
2013-11-26 11:12:07
Tatabányán bővíti termelését a Sanmina-SCI
...
Hoffmann Károly elmondta, a telekommunikációs berendezések iránti növekvő keresletre alapozva egy új gyártósort állítanak üzembe, valamint modernizálnak egy meglévő gyártósort, és az épületen végeznek gépészeti munkákat. A beruházáshoz 20 százalékos pályázati támogatást nyertek el uniós és magyar forrásokból.
A Samnina-SCI jelenleg közel 1100 embernek ad munkát Tatabányá...
2013-11-22 11:44:35
Internetes árverésen értékesíti eszközeit a TP Vision székesfehérvári gyára
... kerül virtuális kalapács alá.
Az eszközök a tévégyártáshoz szükséges felszerelések, gépek, kéziszerszámok, de van köztük komplett ipari robot, csomagológép, logisztikai berendezés, gyártósor is. Hozzátették: a teljes kikiáltási ár mintegy 120 ezer euró, a legdrágább tétel 5-6 ezer euróról indul.
Az árverést lebonyolító Intergavel Aukciószervező Kft-nél nagy érdeklődésre ...
2013-10-01 14:03:19
Új gyártósort helyezett üzembe a Lindab Biatorbágyon
... üzem bővítése mellett szólt egyebek mellett, hogy a cég tapasztalatai szerint a válsággal küzdő építőiparon belül a felújítási munkálatok mennyisége nem csökkent.
A most átadott gyártósorról magánépületek, családi- és társasházak, illetve középületek és ipari ingatlanok tetőfedésére szolgáló környezetbarát acél szerkezetek, tetőhéjazatok kerülnek ki.
A Lindab Group közép...
2013-04-12 17:52:31
Nőttek az adóbevételek az Észak-alföldi régióban
... milliárd forint értékben.
Az elmúlt évben az Észak-alföldi régióban megjelent a cigaretta ipari méretekben történő jogellenes előállítása: Szolnokon e...
2013-02-21 15:37:31
1 2 
Címkék: Garzon Bútornál, Lindab Biatorbágyon, Szijjártó Péter, Nagy Alajos, Hoffmann Károly, Intergavel Aukciószervező Kft-nél, Lindab Group, 400-ftos benzin, székesfehérvári Garzon, kisebbség között, munkaerőhiány ellen, dél-kínai Kantonban, termék gyártását, szerdai szállítmánynak, komplett gyártósor, maszkok folyamatos, elkövetkező hetekben, külföldi vállalatnak, zsugori hazai, üres gyártósorok, ipari forradalom, üzem termelékenysége, kétszeresére nőhet, cégvezető közölte, vállalat tavalyi, modernizáció elvégzi, termelés automatikusan, késztermékik mindent, kantoni cégek, növekvő megélhetési, térségben dolgozó, folyamat 2014, több mint, érintett gyártósoron, gyáron belül, átszervezés elle, telekommunikációs berendezések, meglévő gyártósort, épületen végeznek, tévégyártáshoz szükséges, teljes kikiáltási, legdrágább tétel, árverést lebonyolító, válsággal küzdő, felújítási munkálatok, most átadott, elmúlt évben, cigaretta ipari, munkavállalóknak, székesfehérvári, termelékenysége, vándormunkások,
© 2013 TVN.HU Kft.