Belépés
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... 2022-ben.
Jobbik: kufárkodás helyett jólétet minden magyarnak!

Brenner Koloman (Jobbik) úgy értékelt: az EU-csúcstalálkozón "kufárkodás történt", az EU vezetői rossz kompromisszumot kötöttek, majd mindenki hazament és győztesnek hirdette ki magát.

Hangsúlyozta: az EU jövője veszélybe került, és a néppárti Jobbik "sem a liberális ködevők, sem pedig a pop...
2020-08-03 14:42:36
Szijjártó: Pásztor István megérdemli a kinevezést!
...
A tárcavezető azt írta, sok kompromisszum és még több munka vezetett odáig, hogy Szerbia és Magyarország kapcsolatai a gyűlölködésből történelmi barátsággá alakultak át.
Soha nem voltak ilyen jók a kapcsolataink, mint most, és ennek nemcsak a két ország a haszonélvezője, hanem mindenekelőtt a vajdasági magyar közösség - emelte ki.
"A magunk részéről mindent megteszü...
2020-08-01 15:51:47
Evangélium
... elkerülhetetlen döntést, hogy kidobjuk a modern evangelizáció kellékeit, stratégiáit és okos technikáit, és nyitott Bibliával, a megfeszített és halálból feltámadott Krisztus tiszta, kompromisszumot nem ismerő üzenetével nézünk szembe a hitetlenség és kételkedés ikeróriásaival. Ekkor meg fogjuk látni azt, ahogyan Isten hatalma a legnagyobb bűnös valódi megtérésében is megjelenik. ...
2020-07-21 21:40:40
EU-csúcs - Macron: kompromisszum körvonalazódik a költségvetési tárgyalások során
... tájékoztatása szerint továbbra is a megbeszélések legérzékenyebb kérdése a klímavédelem és a jogállamiság kérdése mellett.
"Ha nem közeledünk a dolgokhoz nagy ambícióval és a kompromisszum szellemében, akkor vállalnunk kell a kockázatot, hogy ismét nehéz pillanatokat fogunk átélni és még többet fizetünk érte" - fogalmazott.
Angela Merkel német kancellár érkezésekor azt n...
2020-07-20 15:52:07
EU-csúcs - Merkel: nem jósolható meg, hogy sikerül-e megállapodásra jutni
... elnök szerint mutatkozik hajlandóság arra, hogy egyezség szülessen a helyreállítási alappal kapcsolatban, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a tervnek ambiciózusnak kell lennie.
"A kompromisszumra való hajlam nem téríthet el ettől minket, a következő órákban meglátjuk, hogy a kettő egyszerre megfér-e egymással" - jelentette ki.
Hozzátette, hogy nem az elvekről folyik a vita,...
2020-07-19 15:02:37
EU-csúcs - Uniós szóvivő: a csúcstalálkozó szombati tárgyalásai befejeződtek, a megbeszélés vasárnap folytatódi
... hogy a tagállamok hogyan költik majd el az uniós pénzeket.
Michel szombaton új költségvetési javaslattal állt elő a megállapodás mihamarabbi eléréséért. A mintegy 65 oldalas kompromisszumos tervezet megtartotta a 2021-2027 közötti EU-s költségvetés 1074 milliárd eurós számait. A 750 milliárd eurós gazdaságélénkítő alap összetételével összefüggésben viszont azt javasolta, hogy...
2020-07-19 07:04:12
EU-csúcs - Kurz: a tárgyalások a helyes irányba haladnak
... lényegesen közeledtek egymáshoz a délután folyatott kétoldalú megbeszélek folyamán, nyitott kérdést az elosztandó pénzösszeg mérete képez. A helyreállítási alap tételeit tekintve több kompromisszumra van szükség, a hosszú távú költségvetés tekintetétben jobban közeledtek az álláspontok - közölte.
"Jelenleg úgy tűnik, hogy a megállapodás még a hétvégén elérhető lesz. A szavaka...
2020-07-19 07:03:54
EU-csúcs - Ismét kétoldalú megbeszélésekkel folytatódott a csúcstalálkozó
... miniszterelnökkel folytatott közös megbeszélést.
Kiszivárgott információk szerint Michel szombaton újabb javaslattal állt elő a megállapodás mihamarabbi eléréséért. A mintegy 65 oldalas kompromisszumos javaslattervezet megtartotta a 2021-2027 közötti EU-s költségvetés 1074 milliárd eurós számait. A 750 milliárd eurós gazdaságélénkítő alap összetételével összefüggésben viszont...
2020-07-18 15:01:51
EU-csúcs - Huszonhetes körben folytatódott az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben
... Nincs értelme továbbmenni, ha az út járhatatlan - mondta.
Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök az éjszaka folyamán azt közölte, nincs konszenzus, és nem is körvonalazódik kompromisszum a helyreállítási csomagról a tagállami vezetők körében. Jelentős törés van Észak és Dél között a csomag kifizetéseit illetően, továbbá a keleti országok nagyratörő elképzelései szemben áll...
2020-07-18 12:51:39
Olaszország piaca a kormány és a Benetton család harcát követi
... hogy kormánybiztos felügyelete alá helyezik a társaságot. A Benetton-csoport vezette Atlantia a maga részéről nem akart ötvenszázalékos tulajdonrész alá csökkenni.
Az Aspi a kompromisszumot választotta, szem előtt tartva a többi tulajdonos érdekeit is. A társaságnak többek között részvényese az Allianz biztosítótársaság, a kínai érdekeltségű Silk Road Fund, valamint az Aspi ...
2020-07-17 16:22:58
1 2 3 ....................251 252 ...........377 378 ..........501 502 503 
Címkék: Pásztor István, Brenner Koloman, Angela Merkel, Mateusz Morawiecki, Silk Road Fund, rendkívüli ülés, költségvetési tárgyalások, csúcstalálkozó szombati, megbeszélés vasárnap, helyes irányba, uniós csúcstalálkozó, néppárti Jobbik, liberális ködevők, gyűlölködésből történelmi, vajdasági magyar, magunk részéről, modern evangelizáció, legnagyobb bűnös, megbeszélések legérzékenyebb, jogállamiság kérdése, dolgokhoz nagy, kompromisszum szellemében, helyreállítási alappal, tervnek ambiciózusnak, kompromisszumra való, következő órákban, kettő egyszerre, elvekről folyik, tagállamok hogyan, uniós pénzeket, megállapodás mihamarabbi, 2021-2027 közötti, délután folyatott, elosztandó pénzösszeg, helyreállítási alap, hosszú távú, hétvégén elérhető, éjszaka folyamán, helyreállítási csomagról, tagállami vezetők, csomag kifizetéseit, keleti országok, maga részéről, kompromisszumot választotta, többi tulajdonos, társaságnak többek, kínai érdekeltségű, javaslattervezet, gazdaságélénkítő, megbeszélésekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.